بازدید مشاور وزیر ارشاد از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۷ کد : ۴۳۶ فرهنگی تاپ خبر
حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌رضا ارزانی با حضور در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از بخش‌های مختلف این سازمان و خبرگزاری ایکنا بازدید کرد.
بازدید مشاور وزیر ارشاد از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌رضا ارزانی، مشاور وزیرفرهنگ و ارشاد اسلامی و دبیر ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور، ۲۵ اردیبهشت ماه با حضور در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از تحریریه‌های فارسی و بین‌الملل خبرگزاری ایکنا، کانون خبرنگاران نبا و مرکز تولیدات چندرسانه‌ای مبین بازدید کرد.

حجت‌الاسلام ارزانی در این بازدید یک ساعته با بیان اینکه فعالیت‌های خبرگزاری ایکنا در ۱۴ سالی که از تاسیس آن گذشته همواره رو به توسعه بوده است بر لزوم همکاری‌های مشترک به منظور تعمیق و گسترش فرهنگ مسجد تاکید کرد.

در پایان این بازدید که مرتضی طاهریان، معاون فرهنگی ستاد عالی کانون‌های فرهنگی مساجد و ناظمی، قائم مقام خبرگزاری شبستان نیز آن را همراهی می‌کردند، حجت‌الاسلام ارزانی به تبیین برنامه‌های کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برای ماه مبارک رمضان پرداخت.