اولین نشست هیئت اندیشهورز جشنواره ملی مهدویت برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، در اولین نشست هماندیشی هیات اندیشهورز جشنواره ملی مهدویت که ۲۵ اردیبهشت در سالن جلسات این واحد برگزار شد، مسوولان نهادها و دستگاهها و کارشناسان فعال در این جشنواره حضور داشتند.
حاضران در این نشست، دکتر محمد حیدری و سیدعلی حسینی رییس و معاون جهاددانشگاهی واحد استان قم، حجتالاسلام والمسلمین محمدرضا نصوری معاون مرکز تخصصی مهدویت، حجت الاسلام والمسلمین متقی زاده استاددانشگاه صداوسیما، حسین محمدی فام از معاونت فرهنگی جهادداشگاهی کشور، حجت اسلام وطن خواه دبیر ستاد مردمی اجتماعات مهدوی، صابر جعفری معاون مرکز تخصصی موعود(عج) حوزه علمیه قم، حسنی مسوول فرهنگی و دانشجویی دانشکده صداوسیما، عباسعلیپور مدیر آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود(عج) کشور، محمد حسین رضایی معاون دانشگاه جامع علمی کاربردی قم و غلامرضا کیانی نژاد کارشناس فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه قم بودند.
در ابتدای این نشست دکتر محمد حیدری رییس این جشنواره با اشاره به اهمیت مساله مهدویت گفت: یکی از رسالت های مهم فعالان دستگاه های مختلف علمی، فرهنگی و اجرایی کشور، توسعه نگاه و فرهنگ مهدویت در سطح جامعه است زیرا مهدویت شالوده اصلی فکر و عامل پیوند زنده گروه های مختلف در جامعه است.
وی در ادامه به تشریح اقدامات جهاددانشگاهی در این عرصه پرداخت و این جشنواره را از پربرکت ترین اموری دانست که جهاددانشگاهی قم نسبت به آن اقدام کرده است.
در ادامه سیدعلی حسینی دبیر جشنواره بیان کرد: پس از تصویب، این طرح در گستره ملی ارتباطات با نهادهای مختلف علمی و فرهنگی و مهدوی آغاز شد.
وی افزود: دیدار با آیت الله سعیدی، تولیت مسجد جمکران، ستاد هماهنگی فعالیتهای مهدوی کشور، صداوسیما و جلسات فضای مجازی، جلسه با کمسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر، دیدار با آیت الله اعرافی، دانشگاه قم، دیدار با مدیران مرکز تخصصی مهدویت از جمله فعالیت های اولیه در این حوزه بود.
دبیر جشنواره با اشاره به بخش های مختلف جشنواره و معرفی وبسایت به تشریح ابعاد مختلف فعالیت هایی که قرار است در این زمینه انجام شود پرداخت.
وی در ادامه بیان کرد: موضوعاتی که در این جلسه مورد بحث قرار می گیرد شامل بخش رقابتی جشنواره، تیم علمی، سایت جشنواره، کمک به جریان سازی در حوزه مهدویت، همکاری و هم افزایی و استفاده از ظرفیت ها است.
دبیر جشنواره در پایان نیز بر لزوم شکل گیری یک تیم علمی با حضور اعضای حاضر در جلسه و کارشناسان فعال این حوزه تاکید کرد.
گفتنی است پس از ارایه نقطه نظرات، به طور کلی تلاش بر روی متمرکز شدن روی مباحثی چون پاسخ به شبهات دانشجویی، دانشجویی شدن گستره جشنواره در کنار در نظر گرفتن ظرفیت عمومی، موضوع محور شدن جشنواره و... به عنوان نظرات اصلی این جشنواره طرح شد.
نظر شما :