با رقابت فینالیستها؛
مرحله دانشگاهی مسابقات مناظره دانشجویی البرز در دانشگاه پیام نور کرج برگزیدگان خود را شناخت
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی البرز، در این مسابقات که به عنوان بخش دروندانشگاهی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در استان البرز ویژه دانشجویان دانشگاه پیام نور کرج برگزار شد، دو تیم موافق و مخالف با گزاره «تحمیل دموکراسی به کشورها باعث افزایش دموکراسی جهانی میشود» با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در این مسابقات، هشت تیم 4 نفره دانشجویی از دانشگاه پیام نور کرج با هم به رقابت پرداختند که سهشنبه 25 اردیبهشتماه، فینال این مسابقات با حضور تیم نبض دانشجو به عنوان تیم موافق و تیم دیدهبان به عنوان تیم مخالف برگزار شد و در پایان تیم موافق با رای هیأت داوران برگزیده فینال گردید.
جدال احسن، محور مناظرات دانشجویی
در ابتدای این مراسم، احمدرضا فیروزی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان البرز به لزوم فرهنگسازی مناظره در جامعه امروزی پرداخت و گفت: قرآن کریم بر جدال احسن تاکید دارد و گفتگوها و مناظراتی که بر اساس این دستور قرآنی نباشند قطعاً خسارتآمیز خواهد بود.
فیروزی افزود: بر اساس این آیه خوب است بتوانیم در جامعه ای زندگی کنیم که گروههای مختلف بتوانند زیر یک پرچم و گفتمان مشخص با هم صحبت کرده و اختلاف نظرهای خود را با طرح موضوع بیان کنند.
وی تاکید کرد: جامعه باید به این نقطه از مناظره یا جدال احسن برسد که با پیدا شدن سیاستمداری مانند ترامپ در جامعه جهانی و تهدید یک ملت به روش غیرمنطقی، انسجام و قدرت درونی خود را حفظ کند و لازمه این کار گفتگو و ایجاد فضای مناسب برای آن است.
این مسوول اظهار کرد: مسابقات مناظرات دانشجویی نیز با همین هدف به دنبال ایجاد فضایی برای دانشجویان به منظور گفتگوی علمی و بالا بردن سطح تحمل نظرات گروه مخالف و نقد بر پایه استدلال است.
فیروزی در پایان به ارائه توضیحاتی در خصوص این دوره از مسابقات مناظره دانشجویی در استان البرز پرداخت و خاطر نشان کرد: این مسابقات به صورت استانی و با حضور دانشجویان دانشگاههای استان برگزار میشود اما در این دوره، برخی دانشگاههای استان با همکاری و نظارت دبیرخانه مسابقات مناظرات دانشجویی اقدام به برگزاری مسابقات به صورت دروندانشگاهی کردهاند که مسابقات مناظره در دانشگاه پیام نور کرج نیز بر این اساس طرحریزی شده است.
در پایان این مسابقه که با پیروزی تیم موافق همراه بود، دکتر سیدعلیاکبر هاشمیراد، نماینده هیات داوران نیز با اریه نکات داوری افزود: جهاددانشگاهی تلاش دارد در کنار مسابقات مناظره بحث کرسی آزاداندیشی را نیز راهاندازی کند.
وی تصریح کرد: در مناظره گروه موافق و مخالف با گفتگو باید کار چالش برانگیز داشته باشند و تمام فعالیتهای انجام شده در این مناظرات در راستای یادگیری است و رفع مساله با گفتگو است.
نظر شما :