برگزاری نشست مشترک سرپرست جهاددانشگاهی آذربایجان غربی با رییس پارک علم و فناوری استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی،در این نشست که به همراه معاونان و مدیران هر دو طرف در مجتمع پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی آذربایجان غربی صورت گرفت زمینه های همکاری های مشترک وحمایت و رفع موانع فعالیت شرکت های دانش بنیان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
در ابتدای این نشست دکتر حسین زاده به فعالیت های پژوهشی و فناورانه جهاددانشگاهی اشاره و اظهار کرد:آذربایجان غربی به لحاظ برخورداری از پتانسیل های کشاورزی، معادن، گردشگری و .. شایسته نیست که از لحاظ آماری اشتغال و رشد اقتصادی در رتبه های پایین کشوری قرار گیرد در حالی که با حمایت از جوانان و فارغ التحصیلان دانشگاهی که به دنبال نشان دادن توانمندی های خود هستند می توان اقتصاد و اشتغال استان را روز به روز بهبود داد.
وی افزود: جهاددانشگاهی آذربایجان غربی هم به لحاظ فضای فیزیکی و هم امکانات زیرساختی و نیروی انسانی این پتانسیل و توانمندی را دارد تا با همکاری مشترک با پارک علم و فناوری زمینه های حمایت از شرکتهای دانش بنیان را در جهت توسعه استان فراهم نماید.
وی ادامه داد: با راه اندازی شرکت های دانش بنیان مورد نیاز استان می توان با جذب جوانان متعهد و متخصص و با حمایت مرکز رشد جهاددانشگاهی و پارک علم و فناوری گام های ارزشمندی در تولید محصولات فناورانه دانش بنیان و توسعه اقتصادی استان برداشت.
همچنین دکتر منصورفر رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در این نشست با اعلام حمایت از شرکت های دانش بنیان مستقر در مرکز رشد جهاددانشگاهی اظهار کرد:حضور جهاددانشگاهی در استان با سابقه فعالیت های ارزشمند و درخشان مایه افتخار است و تا کنون حضور پررنگی در عرصه های مختلف فناورانه، پژوهشی، فرهنگی و آموزشی در سطح جامعه داشته است.
وی افزود: جهاددانشگاهی آذربایجان غربی عملکرد مثبتی در حوزه های کارآفرینی، علم آفرینی داشته و امیدواریم با توسعه هر چه بیشتر همکاری های متقابل با پارک علم و فناوری استان شاهد رونق هر چه بیشتر کسب و کارها در استان باشیم.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی افزود: پارک علم و فناوری به صورت کامل از فعالیت های جهاددانشگاهی و مرکز رشد این نهاد در استان حمایت می کند و آمادگی خود را جهت انجام طرح های مشترک اعلام می کند.
وی اظهار کرد:موانع ایجاد و توسعه شرکتهای دانش بنیان در استان باید رفع شده و مسیر بروکراسی در راه شرکتهای دانش بینان را تا حد امکان کاهش داد تا متقاضیان ضمن آشنایی با مزایای راه اندازی شرکتهای دانش بنیان در این عرصه ورود جدی داشته باشند.
نظر شما :