سرپرست فرمانداری خوسف:

رهاورد فعالیت‌های جهاددانشگاهی ارتباط بین تولید، علم و بازار است

۰۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۷:۴۱ کد : ۴۳۲۸۱ عمومی
سرپرست فرمانداری خوسف با بیان این که اگر بین سه بخش تولید، علم و بازار ارتباط و هماهنگی برقرار نشود هیچ کدام اثرگذاری نخواهد داشت، بیان کرد: مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی استان ارتباط مطلوبی بین علم و بازار را فراهم کرده است.
رهاورد فعالیت‌های جهاددانشگاهی ارتباط بین تولید، علم و بازار است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، محمدعلی ایمانی امروز چهارشنبه ۷ اردیبهشت در بازدید از مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، با تشکر از اقدامات ارزشمند جهاددانشگاهی در معرفی محصولات استراتژیک منطقه، گفت: با توجه به دغدغه‌های نظام و آنچه که در نام گذاری شعار سال نیز بدان اشاره شده، تولید و علم باید در کنار یکدیگر قرار گیرند.
وی با بیان اینکه باید اقدامات ما مبتنی بر علم باشد، افزود: تنها ارتباط بین دانش و صنعت کافی نیست؛ بلکه باید ارتباطی بین علم و بازار نیز فراهم شود.
وی با بیان این که فراموش نکنیم دانش می‌تواند ارزش افزوده زیادی در محصولات ایجاد کند، ادامه داد: برای پیشرفت این کشور چاره‌ای نیست جز اینکه ظرفیت‌های مختلف شناسایی شود.
ایمانی با اشاره به اینکه یکی از ظرفیت‌های محسوس این منطقه نیروی انسانی و توان بالای آن است که می‌توان برای تحول از آن بهره گرفت، افزود: با ایجاد ارزش افزوده از ظرفیت‌ها می‌توان سرمایه بزرگی را برای منطقه فراهم کرد.
وی با تاکید بر ارتباط بین بازار، صنعت، تجارت و علم، تصریح کرد: جهاددانشگاهی بستر این ارتباط را فراهم کرده که فعالیت‌هایش باید مورد توجه قرار گیرد.
ایمانی با بیان این که اگر بخشی نگری کنیم و تنها به علم پرداخته و به صنعت بی توجه باشیم، حاصل این علم  کتابخانه‌ها خاک خواهد خورد، تصریح کرد: پژوهش باید قابلیت تولید انبوه داشته باشد  و از طرفی اشتغال نیز نکته مهمی است و این هماهنگی و ارتباط باید به خوبی حفظ شود.
در این بازدید فرماندار خوسف برای حل مشکلات مربوط به زمین و زیرساخت‌های مجتمع قول مساعد داد.
جلال الدین صادقی نیز، اظهارکرد: جهاددانشگاهی در سال ۹۴ ماموریتی بر اساس ظرفیت‌های منطقه در حوزه بهینه‌سازی، تولید و فرآوری گیاهان دارویی استراتژیک استان با تاکید بر عناب، زرشک و زعفران بر عهده گرفت.
 وی با بیان اینکه در این زمینه جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش‌های کاربردی فعالیت دارد، افزود: به منظور تجمیع فعالیت‌های پژوهشی در مکانی مشخص، مجتمع تحقیقات گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در زمینی به مساحت ۱۴ هکتار که دربردارنده مجموعه امکانات، فضاها و تجهیزات لازم برای این منظور است، راه اندازی شد.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به ویژگی های کشت در این مجتمع، بیان کرد: با هدف تکمیل زنجیره ارزش (تولید، فراوری، بسته بندی، بازاریابی و فروش) گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی، سایت جامع گیاهان استراتژیک استان با برند بیرناب راه اندازی شد، این سایت علاوه بر فروش محصولات استراتژیک در حوزه گیاهان دارویی، فرآورده‌های دانش بنیان این محصولات و تولیدات علمی و همچنین مشاوره‌های علمی را ارائه می‌دهد.
رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با بیان اینکه ارائه دانش فنی به حوزه‌هایی که به این دانش نیاز دارند، از مهم ترین اولویت‌های ماست، بیان کرد: مهارت افزایی در حوزه محصولات استراتژیک و شناسایی و عملیاتی کردن ایده‌های نوآورانه در موضوع عناب و سایر گیاهان دارویی و نیز حمایت از این ایده‌ها تا ورود به بازار کار از مهم‌ترین اولویت‌های جهاددانشگاهی است.
صادقی با تاکید بر نیروهای ارزشمند و پژوهشگران این مجتمع، افزود: سرمایه گذاران را باید فعالیت‌های منسجم و پژوهش‌های اثربخش جذب کرد؛ باید برای این منظور به توان داخلی خود توجه بسزایی کنیم در حالی که نتوانستیم از بخش قابل توجهی از این سرمایه ها استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه الگوی جهاددانشگاهی در حوزه خدمت تخصصی، احصای مشکلات و مسائل بازار فروش و ارائه به گروه‌های پژوهشی جهت ارائه راهکارهاست، تصریح کرد: جهاددانشگاهی پتاسیل‌های گران بهایی در حوزه نیروهای انسانی دارد و با تکیه بر این نیروهای خلاق با هدف تولید و بهینه سازی گیاهان دارویی در منطقه مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی خراسان جنوبی راه اندازی شد؛ هدف از  ایجاد  این مرکز کار در حوزه فروش و بازاریابی محصول است چراکه بزرگترین مشکل محصولات کشاورزی خراسان جنوبی در حال حاضر فروش است.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی خراسان جنوبی


نظر شما :