انعقاد تفاهم نامه همکاری جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و سازمان تبلیغات اسلامی استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، طی نشستی با حضور عباس صفدری رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان و حجت الاسلام باقر بیک مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تفاهم نامه همکاری امضاء شد.
در این نشست عباس صفدری رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، با اعلام آمادگی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان مبنی بر ارایه خدمات در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی، افکار سنجی ، فرهنگی و اطلاع رسانی به اداره کل تبلیغات اسلامی استان گفت: جهاددانشگاهی یک نهاد برخاسته از متن انقلاب است که در زمینه های مختلف علمی، پژوهشی، آموزشی و اطلاع رسانی در چند سال اخیر توانمندی های خود را در توسعه کشور به اثبات رسانده است.
صفدری ادامه داد: جهاددانشگاهی که همواره تلاش کرده فعالیتهای خود به ویژه در حوزه قرآن را بر اساس منویات مقام معظم رهبری در زمره فعالیتهای متنوع فرهنگی و قرآنی تعریف کند و طی چهار دهه فعالیت به حدی از بالندگی رسیده است که دستاوردهای آن هر کدام میتواند در زمره فعالیت یک دستگاه مجزا قرار گیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان اظهار کرد: این نهاد انقلابی از سالهای اولیه تأسیس، ورود به مباحث قرآنی را در اولویت برنامههای خود قرار داده و با گذشت چهار دهه از آغاز این فعالیتها، امروزه کمتر کسی هست که آوازهای از جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان، مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان، خبرگزاری قرآن(ایکنا) و ایسنا ... را نشنیده باشد؛ برندهایی که هر کدام تجربه سالها فعالیت و تجربه را در کارنامه خود اندوختهاند.
وی گفت: آمادگی داریم تمامی آموزشهای موردنیاز در حوزه های مختلف را در جهت پیشبرد اهداف سازمانی تبلیغات اسلامی استان را از سوی جهاددانشگاهی ارائه دهیم.
صفدری گفت: اینک جهاددانشگاهی بعد از چهار دهه از حیات پربرکتش نهادی علمی، انقلابی و دانش بنیان، با هویتی اسلامی، برخوردار از نیروهای کیفی، متعهد و کارآمد، الهام بخش و موثر در کشور، پیشگام در توسعه علم، فناوری و فرهنگ با تعاملی سازنده در عرصه ملی و بین المللی است.
رییس جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در حال حاضر طرح ایجاد و راه اندازی دهکده گیاهان دارویی از طرح های مهم ما در استان است که با حمایت بسیار خوب در حال اجراست.
وی اظهار کرد: با توجه به اینکه استان سیستان و بلوچستان قطب شتر یک کوهانه کشور است و نیمی از شتر کشور در این استان وجود دارد ایستگاه تحقیقاتی و فراوری شتر و همچنین پرورش نژاد گاو اصیل سیستانی نیز از دیگر برنامه های جهاد دانشگاهی در حوزه تحقیقات کاربردی است.
نظر شما :