نماینده مردم شهرستانهای کوار، خرامه و سروستان در مجلس:
آماده حمایت از طرحهای فناورانه جهاددانشگاهی هستیم
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، صبح امروز دوشنبه 5 اردیبهشتماه، نماینده مردم شهرستانهای کوار، خرامه و سروستان در نشست با ریسس جهاددانشگاهی فارس، برای حمایت از به کارگیری ظرفیتهای جهاددانشگاهی در اجرای طرحهای فناورانه اشتغالزا، در حوزه انتخابیه خود اعلام آمادگی کرد.
عبدالعلی رحیمی مظفری با بیان این که کوار، خرامه و سروستان به عنوان شهرستان شناخته می شود اما شماری از دوایر دولتی هنوز شعب و نمایندگی ها و ادارات خود را در این شهرستانها دایر نکرده اند، ایجاد ادارات دولتی را لازمه پیشبرد امور دانست.
رحیمی با اشاره به ظرفیت های جهاددانشگاهی، بر ضرورت همراهی این نهاد در شناسایی توانمندی ها و تعریف طرح های قابل اجرا با هدف ایجاد اشتغال و ارتقاء شاخص های اقتصادی تاکید کرد.
این نماینده مجلس به بخشی از ظرفیت های حوزه انتخابیه خود اشاره و بیان کرد: بهترین گیاهان دارویی را می توان در ارتفاعات شهرستان کوار یافت، سروستان نیز دارای ظرفیتهای مطلوبی در حوزه تولید پسته است.
وی بر لزوم ایجاد مراکز آموزشی و پژوهشی توسط نهادهایی نظیر جهاددانشگاهی و جهاد کشاورزی در راستای ارتقاء دانش و مهارت افراد و اشتغالزایی هدفمند، تاکید کرد و خواستار همراهی جهاددانشگاهی فارس در این زمینه شد.
رحیمی در بخشی از این نشست لزوم مد نظر داشتن پیوست های فرهنگی و اقتصادی برای طرحهای مختلف را متذکر شد و تاکید کرد که طرحهای فاقد پیوست فرهنگی و اقتصادی، خروجی مناسب و تاثیرگذار نخواهد داشت.
رییس جهاددانشگاهی فارس نیز در این نشست گفت: این نهاد از سال ۵۹ و به فرمان حضرت امام رحمت الله علیه، با هدف انجام فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی در کشور تاسیس شد و فارس نیز جزو اولین استانهایی بود که نسبت به راه اندازی این نهاد اقدام کرد.
مظاهر بابایی با بیان این که جهاددانشگاهی در حوزه های ماموریتی خود، توفیقات خوبی را کسب و ظرفیت های متعددی را ایجاد کرده است، گفت: در زمینه فرهنگی خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا و سیناپرس به همراه مرکز افکارسنجی، از کاربردی و تاثیرگذارترین اقدامات بوده است.
بابایی ظرفیت های آموزشی جهاددانشگاهی را مطلوب ارزیابی و خاطرنشان کرد: این نهاد در زمینه آموزش های کوتاه مدت و تحصیلات عالی، فعالیتهای مطلوبی را در کشور و استان فارس بسترسازی و دنبال کرده است.
ویهدف اصلی از دوره های کوتاه مدت، ارتقا مهارتهای شغلی افراد دانست و گفت: این آموزشها، با هدف ایجاد شغل متناسب با نیازهای روز جامعه و ظرفیتها و تقاضاهای موجود برنامه ریزی و اجرایی شده است.
بابایی یکی از ظرفیتهای مهم جهاددانشگاهی در فارس را وجود پارک فناوریهای نرم و خلاق فرهنگی بیان و خاطرنشان کرد: با توجه به شعار سال و لزوم حرکت به سمت فعالیتهای فناورانه و دانش بنیان، می توان از این ظرفیت برای ایجاد مهارتهای شغلی خصوصا برای روستائیان استفاده کرد.
رئیس جهاددانشگاهی فارس آمادگی این نهاد برای اجرای طرحهای آموزش مهارتهای شغلی مرتبط با صنایع فرهنگی و صنایع دستی، با هدف کمک به ایجاد مشاغل خانگی، را اعلام و اضافه کرد: این اقدام می تواند در معکوس کردن مهاجرت روستائیان و حفظ سکونت روستائیان، کمک کننده باشد