رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی:
سهم اعتبارات دانشبنیان البرز افزایش یابد
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی ، رییس پارک علم و فناوری البرز در نشست با دکتر علیرضا عباسی نماینده مردم کرج ،اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی و نیز شماری از نمایندگان شرکتهای دانشبنیان استان گفت: این استان با رغم تعداد بالای شرکتهای دانشبنیان از اعتبارات کمی در این زمینه در مقایسه با سایر استانهای کشور برخوردار است.
مهدی عباسی در نشست با نایبرئیس دوم کمیسیون کشاورزی،آب ،منابع طبیعی و محیطزیست مجلس شورای اسلامی افزود: البرز به لحاظ تعداد شرکتهای دانشبنیان رتبه چهارم کشوری را به خود اختصاص داده است.
وی ادامه داد: این استان طی ۱۰ سال گذشته به لحاظ میزان بودجه آخرین استان کشور بوده اگرچه در سال جاری افزایش خوبی در این زمینه خواهیم داشت ولی جداول ابلاغ نشده است.
مهدی عباسی رییس مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی بیان کرد: امروز در پارک علم و فناوری درصدد هستیم پس از بررسیهای کارشناسی ، واحدهای فناور را با گرفتن کارگزاران قوی تبدیل به دانشبنیان کنیم.
وی گفت: از مجموع ۳۰۸ شرکت دانشبنیان البرز ، ۴۰ شرکت در پارک علم و فناوری این استان مستقر هستند که در این زمینه نیز ساماندهی لازم صورت میگیرد.
رییس پارک علم و فناوری البرز ادامه داد: برای احداث شهرک دانشبنیان باید با ایجاد زیرساختها و سوله سازی پیش رفت که گامهایی برداشتهشده است.
وی اظهار کرد: امروز در حوزه دانشبنیان باید با تسهیل صدور مجوزها و جلوگیری از برخی از رانتها موانع را از پیش پای تبدیل دانش به ثروت برداریم .
عباسی رئیس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی با اشاره به نقش مؤثر صندوق پژوهش و نوآوری در توسعه دانشبنیانها گفت: این صندوق ظرفیت مطلوبی در حوزه دانشبنیان است که باید هرچه بیشتر از آن بهره برد.
گفتنی است، در نشست شرکتهای دانشبنیان استان البرز با علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد در مجلس شورای اسلامی ، تعدادی از مدیران شرکتهای فناور درزمینه فعالیتهای فناورانه خود مسائل و معضلات را اشاره کردند.
همچنین در این نشست کلیاتی از مشکلات شرکتها درزمینه ی اخذ مجوزها، گواهینامه ، بازار فروش انحصاری و سلیقهای کردن اجرای قوانین دانشبنیانی توسط دستگاههای اجرایی دولتی ذیربط، کمبود فضا ، تسهیلات ، سختگیری و طولانی بودن اخذ مجوزها و استاندارد ها، سازوکار نامناسب برای شرکتهای دانشبنیان در مجموعههای اجرایی و دولتی، ارتباطهای دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان ، عدم ارائه خدمات پس از فروش محصولات فناورانه ایرانی در خارج از کشور به جهت مشکلات داخلی از سوی نمایندگان شرکتهای دانشبنیان ارایه شد.
نظر شما :