مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان:

همکاری با جهاددانشگاهی باعث تحول و توسعه می شود

۲۴ فروردین ۱۴۰۱ | ۰۹:۱۰ کد : ۴۲۸۸۵ آموزش و کارآفرینی
پیشکاری با اشاره به این که همکاری با جهاددانشگاهی باعث تحول و توسعه می شود گفت: در سال جاری همکاری های خوبی با این نهاد انقلابی خواهیم داشت و در نظر داریم اعضای هیات مدیره و تعاونی ها را برای توانمندس سازی جهت آموزش به جهاددانشگاهی معرفی کنیم.
همکاری با جهاددانشگاهی باعث تحول و توسعه می شود

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، فرزاد پیشکاری ضمن  قدردانی از اقدامات جهاددانشگاهی کردستان در برپایی نمایشگاه دستاوردهای طرح توسعه مشاغل خانگی ، اظهار کرد: با توجه به دانش بنیان بودن جهاددانشگاهی و رویکرد شعار امسال که از سوی مقام معظم رهبری حول محور دانش بنیان نامگذاری گردیده است انتظار می رود همکاری و تعامل روزافزون بین ادارات کار و جهاد دانشگاهی در راستای خدمت به جامعه کارگری و کارفرمایی شکل گیرد.

وی همچنین بر ضرورت ترویج فرهنگ کار بخصوص کار شایسته تاکید کرد و افزود: هر نوع آموزش که به ایجاد مهارت و تجربه منجر شود نوعی سرمایه‌گذاری است که به روند توسعه کمک می کند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کردستان با بیان این که جهاددانشگاهی در عرصه های گوناگون جامعه تاثیرگزار بوده است، گفت: امروزه جامعه ای پویا تلقی می شود که در آن آموزش بصورت کاربردی در آن رواج پیدا کرده باشد، جهاددانشگاهی باتوجه به ظرفیت و پتانسیل های که دارد میتواند خله های آموزشی کشور را پر کند.

پیشکاری در پایان با اشاره به این که همکاری با جهاددانشگاهی باعث تحول و توسعه می شود، یادآور شد: در سال جاری همکاری های خوبی با این نهاد انقلابی خواهیم داشت و در نظر داریم اعضای هیات مدیره و تعاونی ها را برای توانمندس سازی جهت آموزش به جهاددانشگاهی معرفی بکنیم.

 

در این نشست اکبر اسدی رییس جهاددانشگاهی کردستان هم با اشاره به خدمات گسترده جهاددانشگاهی در حوزه تسهیلات اشتغالزایی، مشاوره های شغلی، آموزش کسب و کارها و... گفت: مجموعه جهاددانشگاهی مجموعه ای انقلابی و دانش‌بنیان است و می‌تواند در توسعه کشور و استان نقش آفرینی بیش از پیش داشته باشد.

وی به همکاری اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با جهاددانشگاهی در طرح توسعه ملی مشاغل خانگی اشاره و  اظهار کرد: این طرح در دو مرحله و در سال ۹۷ به صورت پایلوت در ۹ استان و با بیش از ۲۰ هزار متقاضی به مرحله اجرا درآمد که در مرحله اول در استان کردستان ۲هزار و ۶۰۰ نفر تحت پوشش این طرح قرار گرفتند.

وی به بازخورد متناسب این طرح در مرحله پایلوت اشاره و عنوان کرد: در سال ۹۹ طرح توسعه مشاغل خانگی در ۳۱ استان کشور به مرحله اجرا درآمد که در استان کردستان در مرحله کشوری ۴۰۰ نفر به متقاضیان این طرح افزوده شدند که در مجموع تعداد متقاضیان طرح توسعه مشاغل خانگی در استان کردستان ۳ هزار نفر بوده است.

اسدی بیان کرد: برای اجرای این طرح در استان کردستان در مرحله اول ۱۰۰ رشته شغلی شناسایی شدند  که از این تعداد حدود ۱۵ رشته شغلی با دارا بودن بیشترین ظرفیت در اولویت این طرح قرار گرفتند.

وی افزود: جهاددانشگاهی در تمام فعالیت های که انجام داده است برای دولت و نظام منشا خیر و برکت بوده است.

رییس جهاددانشگاهی کردستان در پایان گفت: مشاوره شغلی یکی مباحث مهم در جامعه است که این  فعالیت جهاددانشگاهی با همکاری اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی در سال جاری بصورت جدی اجرایی می شود.

 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی کردستان


نظر شما :