برگزاری کنفرانس علمی «کاربرد فرآورده های طبیعی در بیماریهای نورودژنراتیو»توسط پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، در این وبینار که با سخنرانی دکتر علی رزمی، عضو هیات علمی این پژوهشکده برگزار شد، فیزیوپاتولوژی سه بیماری پارکینسون، آلزایمر و مالتیپل اسکلروزیس و فرآورده های طبیعی دارای اندیکاسیون درمانی در این بیماری ها مورد بحث قرار گرفت.
رزمی با اشاره به این که بیماری پارکینسون و آلزایمر یک اختلال پیشرونده سیستم عصبی و مغزی است ، عنوان کرد: اگرچه این بیماری ها قابل درمان نیست، اما داروها ممکن است این بیماری را به میزان قابل توجهی بهبود بخشند.
این عضو هیات علمی در ادامه گیاهان دارویی و فرآورده های گیاهی موثر بر درمان بیماریهای پارکینسون، آلزایمر و مالتیپل اسکلروزیس را برشمرد.
وی در این وبینار مواد موثره گیاهی چون زعفران، جینکو، جینسینگ،مریم گلی، بادرنجبویه، تنباکو،گل برفی و آنی اکسیدان های موثر در این بیماریها طبق مقالات اخیر مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین فرآورده های طبیعی موثر در بیماری ام اس مانند صمغ کندر، جینکو، کانابیس، چای سبز، سداب، قره قاط و به لیمو به همراه اشکال دارویی موجود در بازار معرفی گردیدند.
لازم به ذکر است؛ در این وبینار که دارای امتیاز بازآموزی بوده و با مجوز اداره کل آموزش مداوم جامعه پزشکی کشور از زیر مجموعه های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار گردید، آخرین یافته های علمی مربوط به این حوزه مورد بررسی قرار گرفت.
مخاطبان این دوره پزشکان عمومی، داروسازان و متخصصین طب سنتی بودند و این دوره به صورت مجازی و آنلاین بر بستر آموزش های مجازی جهاددانشگاهی (امجد) برگزارگردیده ودر انتهای برنامه فایل پاورپوینت ارایه شده و فیلم ضبط شده برنامه نیز در اختیار شرکت کنندگان قرار گرفت.
در پایان، شرکت کنندگان دوره به مدت 72 ساعت فرصت داده شد تا در آزمون آنلاین پایان دوره شرکت کنند. و با پاسخ صحیح به 70 درصد سوالات بتوانند امتیاز بازآموزی دوره را کسب کنند.
نظر شما :