مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد

۰۶ دی ۱۳۹۷ | ۱۲:۳۰ کد : ۴۲۷۷ فرهنگی
مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای از پایان نامه دانشجویی جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد.
مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد


به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، رقابت های سومین مرحله استانی دفاع سه دقیقه ای از پایان نامه های دانشجویی 3 دی ماه در تالار مستوره اردلان دانشگاه کردستان آغاز به کار کرد و در پایان با رای هیات داوران نفرات برتر معرفی شدند.

رییس جهاددانشگاهی کردستان در سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه‌ای پایان‌نامه‌های دانشجویی که در دانشگاه کردستان برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های در حال انجام جهاددانشگاهی اظهار کرد: به زودی مرکز رشد و نوآوری جهاددانشگاهی را در استان افتتاح خواهیم کرد که امیدواریم بتوانیم یک پل ارتباطی بین دانشگاه و فعالان اقتصادی ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه در گذشته فعالیت‌هایی برای ایجاد ارتباط بین دانشگاه و صنعت صورت گرفت، عنوان کرد: در این راستا در دانشگاه‌ها دفاتر ارتباط با صنعت راه‌اندازی شد اما از این دفاتر جز نصب یک تابلو  کار دیگر مشاهده نشد.

سهراب نژاد به برگزاری جلسات متعدد برای ایجاد ارتباط بین صنعت و دانشگاه اشاره و اعلام کرد: نتایج این جلسات متعدد که تأکید بر ایجاد ارتباط دانشگاه با صنعت بود نیز در عمل مشاهده نشده است.

وی عنوان کرد: یکی دیگر از فعالیت‌های جهاددانشگاهی در هفته پژوهش برگزاری جشنواره ایده‌های برتر بود که در این جشنواره یک فرصتی ایجاد شد تا صاحبان ایده با سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی ارتباط برقرار کنند.

سهراب نژاد اعلام کرد: در این جشنواره به دلیل باورهای ضعیف متاسفانه ایده‌پردازان نتوانستند ایده‌های خود را به درستی انتقال دهند و همچنین فعالان اقتصادی نیز در جلسه حضور پیدا نکردند.

وی با اشاره به برگزاری مسابقات دفاع سه دقیقه ای اعلام کرد: هدف از برگزاری این مسابقه تشویق و کمک به تقویت و پرورش مهارت‌های ارتباطی، فن بیان و تمرین کاری بوده که در کوتاه‌ترین مدت زمان بتوانند آن را ارائه بدهند.

رئیس جهاد دانشگاهی کردستان با اشاره به اینکه تمام روش‌ها، متدها، آزمایشگاهی و نرم افزارهای که در یک پایان نامه وجود دارد باید در این مسابقه طی سه دقیقه ارائه شود، افزود: ارائه سه دقیقه‌ای پایان نامه که چند سال زمان صرف آن شده، کار عیجب و سختی است.

وی گفت: انسان در مواقعی برای کسب اعتبار و ارائه یک موضوع باید نتیجه تلاش خود را سریع و واضح در چند دقیقه به شنونده انتقال دهد که در این زمان به اهمیت فن‌بیان پی می‌برد.

رییس جهاد دانشگاهی کردستان با اشاره به بخش از مشکلات پایان نامه های دانشجویی اشاهر و عنوان کرد: هدایت 10 پایان‌نامه به یک استاد یکی از معضلات اساسی این بخش است چراکه با وجود شرایط و مشغله‌های استاد متاسفانه پایان نامه‌هایی به صورت سوری و خروجی ها بسیار سطحی ارائه خواهد شد.

سهراب نژاد در پایان اظهار کرد: تا زمانی که این ذهنیت و روش در دانشگاه‌های ما اصلاح نشود تکمیل فرایند و تولید ثروت در جامعه به واسطه علم، اتفاق نخواهد افتاد.

همچنین ناصر یوسفی رییس هیات داوران این مرحله از مسابقات ضمن اشاره به اینکه ارائه های انجام شده در سطح قابل قبول و با کیفیتی صورت گرفت، عنوان کرد: جهاددانشگاهی استان کردستان نهادی علمی و پژوهشی است که بنا به رسالت خود چنین مسابقات علمی را اجرا کرده است.

رییس دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه کردستان با بیان اینکه این مسابقات باید بیشتر اطلاع رسانی شود، گفت: بیشتر مقاله های علمی که در تلویزیون نیز انجام می شود، به صورت مختصر و مفید است و بر همین اساس این نوع مسابقات می تواند تاثیر زیادی بر روند علمی کشور داشته باشد.

وی با اشاره به اینکه دانشجویان باید تسلط بیشتری نسبت به پایان نامه های خود داشته باشند، گفت: امیدواریم این نوع مسابقات در آینده در رسانه ملی نمایش داده شود تا مخاطبان بیشتری به این رویدادهای علمی مسابقه ای روی آورند.

در پایان این رقابتها سید امین حسینی، با پایان نامه تنوع ساختار اندازه ای توده های بلوط در روش های مختلف مدیریت سنتی مقام اول را به خود اختصاص داد و "یاور خالدیان" با عنوان طراحی و ساخت گرمایش، سرمایش و تهویه مطبوع با استفاده از کلکتورهای فتوولتاییک، "فریبا خسروآبادی" با عنوان پایان نامه طراحی و پیاده سازی خانه سالمندان به ترتیب عناوین دوم و سوم را در پنل های مکانیک و فنی مهندسی کسب کردند.

گفتنی است، نوید فتاحی با پایان نامه طراحی دانشگاه علمی کاربردی روژنه سنندج از سوی حاضرین در این همایش به عنوان ارایه بهتر معرفی و مورد تقدیر قرار گرفت.

 

 

 

 

 

 

 


نظر شما :