برگزاری نشست مشترک میان پارک علم و فناوری کرمانشاه و موسسه سرمایهگذاری فناوریهای نوین
به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری کرمانشاه ، سه حوزه سرمایهگذاری خطرپذیر، تجاریسازی طرحهای نوآورانه و برگزاری چالشهای فناورانه از جمله اهداف صندوق سامان سرمایه نانو میباشند که در این جلسه به بحث و بررسی در خصوص آن پرداخته شد.
موسسه سامان سرمایه نانو نخستین سرمایهگذاری خود در واحدهای فناور پارک را با شرکت"طب گیاه امیر" در حوزه تولیدات پماد سوختگی گیاهی آغاز کرده است.
در این نشست دکتر علی بیتعب مدیر صندوق سامان سرمایه نانو، با ابراز خوشنودی از فضای فراهم شده در پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: بستر خوبی برای حمایت از طرحهای فناورانه در پارک علم و فناوری کرمانشاه فراهم شده است.
وی ادامه داد: با بهرهگیری از مزیتهای منطقهای و پتانسیلهای استان می توان در جهت توسعه فناوری و ایجاد اشتغال گام های موثری برداشت.
مدیر صندوق سامان سرمایه نانوتصریح کرد: با استفاده از ظرفیت این صندوق در راستای توسعه صنعت فراوردههای گیاهی استان،کاشت بذر و اصلاح نژاد دام به عنوان محور اصلی همکاریهای دوجانبه بررسی شود.
در ادامه نشست دکتر معصومه خان احمدی سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه گفت: پارک کرمانشاه به عنوان اولین پارک در غرب کشور راه اندازی شد و تاکنون در بیش از 10 سال فعالیت خود 540 شرکت دانش بنیان و فناور را تحت حمایت خود گرفته است.
سرپرست پارک علم و فناوری کرمانشاه در ادامه تاکید کرد:با توجه به اینکه هزینه های راه اندازی یک صنعت بالا است و اغلب فناوران علاوه برفقدان منابع مالی لازم ، تجربه های مدیریتی مناسب و شناخت کامل از بازار را برای دانش فنی یا کالای فناورانه خود ندارند معرفی این نوع طرح ها به سرمایه گذاران ریسک پذیر در خدمات با ارزش ی می تواند در پارک باشد.
خان احمدی تصریح کرد:پارک علم وفناوری کرمانشاه در همین راستا به طور منظم و جدی طرح های سرمایه پذیر واحد واحد های فناور تحت حمایت را احصاءو طی برنامه های مختلفی به سرمایه گذاران معرفی می کند.
در پایان نحوه ورود صندوق سامان سرمایه نانو به حوزه سرمایهگذاری واحدهای فناور پارک بحث و تبادل نظر شد.
نظر شما :