انتشار کتاب «اصول فرآوری و تولید نوشیدنی‌های گازدار، گیاهی و لبنی» در جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان

۱۵ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۹:۵۳ کد : ۴۲۰۶۶ فرهنگی
کتاب «اصول فرآوری و تولید نوشیدنی‌های گازدار، گیاهی و لبنی» در جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، منتشر شد.
انتشار کتاب «اصول فرآوری و تولید نوشیدنی‌های گازدار، گیاهی و لبنی» در جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان کتاب "اصول فرآوری و تولید نوشیدنی‌های گازدار، گیاهی و لبنی" گردآوری و تدوین دکتر سید امیرحسین گلی و مهندس عاطفه شیروانی با شمارگان 500 نسخه، 288 صفحه در یازده فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

کتاب حاضر دربرگیرنده مطالبی مفید و جامع در زمینه چگونگی فراوری و تولید انواع نوشیدنی‌های پرمصرف در ایران و جهان است. در فصول ابتدایی نحوه تهیه و ویژگی‌های محصولاتی چون نوشابه، آب بسته‌بندی، چای، قهوه، ماءالشعیر، آبمیوه و نوشیدنی‌های بر پایه لبنیات بیان شده است. کاربرد و اهمیت بسته‌بندی در صنعت نوشیدنی و آنالیزهای میکروبی و شیمیایی مرتبط با محصولات نیز بخش‌های دیگر این کتاب را تشکیل می‌دهد. این اثر می‌تواند برای تمامی افراد علاقه‌مند به این صنعت و به‌طور خاص دانشجویان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته مهندسی صنایع غذایی مورد استفاده قرار گیرد.

علاقه‌مندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب‌فروشی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاددانشگاهی به آدرس shop.isba.ir نسبت به خرید، اقدام کنند.

کلیدواژه‌ها: چاپ کتاب کتاب جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان


نظر شما :