معاون استاندار سمنان تاکید کرد:
ضرورت بهرهمندی از توانمندیهای جهاددانشگاهی در پارک اقتصاد دیجیتال استان سمنان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد در نشست با معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان تاکید کرد: با توجه به راهاندازی کلینیک حل مساله در استان سمنان، جهاددانشگاهی این ظرفیت را دارد که کلینیک عارضهیابی و حل مساله را به بهرهگیری از ظرفیتهای پژوهشی و تحقیقاتی مرکز افکار سنجی و نظرسنجی در استان راهاندازی کند و میتواند نقش موثر و مناسبی در این حوزه داشته باشد.
وی همچنین از مرکز تخصصی معرفی مشاغل آینده و آینده مشاغل بهعنوان یکی دیگر از ظرفیت و توانمندیهای بخش آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی نام برد و گفت: این مرکز در 8 حوزه تحت عناوینی مانند اقتصاد سبز، اقتصاد مراقبت، فروش، بازاریابی و محتوا، توسعه محصولات، کسبوکار و فرهنگ و... فعالیت میکند و میتواند در طرح بزرگ پارک اقتصاد دیجیتال نقش مهم و تاثیرگذاری داشته باشد.
سرپرست جهاددانشگاهی سمنان افزود: در بحث آموزشهای حضوری و غیرحضوری نیز در این مدت فعالیتهای خوب و گستردهای انجام شده است، از ابتدای شیوع ویروس کرونا تا کنون قریب به 21 هزار دانشجو بهصورت آنلاین توسط سامانه آموزشهای مجازی جهاددانشگاهی استان سمنان آموزش دیدهاند.
وی همچنین اضافه کرد: در بحث آموزش کارکنان دولت و دورههای آموزشی ویژه دستگاههای اجرایی، ماموریتی برای جهاددانشگاهی تعریف شود تا بتوانیم از این ظرفیت جهاددانشگاهی در بحث توسعه آموزشهای مهارتی استان استفاده کنیم.
در ادامه معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری سمنان با اشاره به ظرفیتها و توانمندیهای جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی می تواند در بیشتر مؤلفههای توسعه استان از جمله بخش آموزش، پژوهش و نوآوری نقش داشته باشد.
فاطمه منصوری نیز در نشست با سرپرست جهاددانشگاهی سمنان با اشاره به راهاندازی شهر هوشمند و ایجاد پارک اقتصاد دیجیتال در استان سمنان گفت: موفقیت این دو پروژه مهم نیازمند همکاری و ورود نهادها و مراکز نوآوری با رویکرد نوآورانه است، قطعا جهاددانشگاهی استان سمنان با پیشینه و سبقه خوب در این بخش میتواند کمک کند و نقش مهمی داشته باشد.
وی افزود: جهاددانشگاهی استان در بحث توانمندسازی و آموزشهای تخصصی و مهارتی، دورههای آموزش کارآفرینی و اشتغال و... فعالیتهای خوب و ارزندهای داشته است و میطلبد از ظرفیتها و توانمندیهای آن در پارک اقتصاد دیجیتال بهره گرفت.
معاون استاندار سمنان اضافه کرد: فعالیتهای جهاددانشگاهی استان در حوزه اشتغالزایی، پژوهش، فناوری و نوآوری و همچنین آموزشهای اشتغال محور و مهارت محور بسیار خوب و تأثیرگذار بوده است، جهاددانشگاهی با این ظرفیتها باید بیشتر در مؤلفههای توسعه استان ورود پیدا کند.
منصوری ادامه داد: لازمه این نقشآفرینی این است که جهاددانشگاهی تعامل و همافزایی بیشتری با دستگاهها و سازمانهای مختلف داشته باشد، ارتباط با دانشگاهها و مجموعهها و مراکز مهارتی استان نیز باید بیشتر شود.
نظر شما :