نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی ایلام و مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری برگزار شد

۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۴۲۰ فرهنگی
در دیدار مشترک رییس جهاددانشگاهی واحد ایلام و مدیرکل دفتر امور خانواده و امور بانوان استانداری ایلام بر توسعه و تداوم همکاری‌های این دو نهاد تاکید شد.
نشست مشترک رییس جهاددانشگاهی ایلام و مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان ایلام، مریم شادیوند مدیرکل دفتر امور خانواده و اموربانوان استانداری ایلام 24 اردیبهشت در دیدار با رییس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با بیان این که تجربه موفقی از همکاری با جهاددانشگاهی داریم، اظهار کرد: دوره‌ تاب‌‌آوری اجتماعی از جمله‌ این دوره‌ها بود که تخصص جهاددانشگاهی را به عنوان یک نهاد اثرگذار نشان داد.
وی با بیان این که جایگاه معاونت امور زنان و خانواده‌ و به تبع آن ادارات کل استان‌ها یک جایگاه ویترینی نیست و در واقع نشان‌دهنده تلاش نظام برای جبران برخی کم‌کاری‌ها در سال‌های گذشته است، گفت: جهاددانشگاهی می‌تواند با عضویت در کمیته‌های تخصصی به خوبی در این زمینه نقش‌آفرینی کند.
مدیرکل دفتر امور خانواده و اموربانوان استانداری ایلام با تاکید بر اینکه در کمیته‌ اشتغال نیازمند همکاری ویژه‌ جهاددانشگاهی هستیم، ادامه داد: با توجه به پایلوت شدن ایلام در بحث اشتغال خانگی با همکاری این نهاد و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عضویت جهاددانشگاهی در این کمیته نویدبخش فعالیت‌های اثرگذاری خواهد بود.
شادیوند با اشاره به راه‌اندازی سامانه "طرح کسب و کار من" گفت: در قالب این طرح صفر تا 100 آموزش و استخراج ایده‌ها از داوطلبان انجام خواهد شد و بعد از ماه رمضان دوره‌‌ای برای صد نفر برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: بعد از معضل بیکاری مهم ترین مساله‌ کشور شکاف نسلی است که برای حل این مشکل طرح گفتگوی ملی خانواده برگزار خواهد شد.
سیدغلامرضا حسینی رییس جهاددانشگاهی واحد استان نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت‌های این نهاد اظهار کرد: استان ایلام به عنوان پایلوت در طرح مشاغل خانگی انتخاب شده و این فرصتی گران بها برای استان ایلام است.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی با بیان این که پرورش زالو در این زمینه از جایگاه مهمی برخوردار است، گفت: در این زمینه در مناطق روستایی می‌توان کارهای اثرگذاری را انجام داد.
رییس جهاددانشگاهی واحد استان ایلام با اشاره به این که توریسم سومین صنعت پولساز است، گفت: فعال کردن زنان در بحث توریسم روستایی و بوم‌گردی مستلزم آموزش دقیق آن هاست که جهاددانشگاهی می‌تواند در این زمینه نقش‌آفرینی کند.
حسینی یکی از جنبه‌های این آموزش را آشتی با سنت‌ها به مدد تکنولوژی عنوان کرد وگفت: می‌توان با استفاده از این امکانات از فرصت بوم‌گردی برای اشتغال بهره گرفت.
وی با اشاره به انعطاف جهاددانشگاهی برای تاسیس مراکزی مانند هم‌اندیشی بانوان و خانواده‌ها گفت: این نهاد می‌تواند با برگزاری کارگاه‌هایی به رفع مشکلاتی مانند شکاف بین نسل‌ها کمک کند.


نظر شما :