در دیدار رییس جهاددانشگاهی فارس با رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان مطرح شد:

جزییاتی از روند احداث صحن حضرت زینب(س) در کربلا

۰۳ دی ۱۳۹۷ | ۱۴:۱۲ کد : ۴۱۹۱ عمومی
رییس ستاد بازسای عتبات عالیات فارس با تأکید بر اینکه در تمام پروژه‌های بازسازی و توسعه‌ای عتبات عالیات از هنر معماری اسلامی استفاده شده است، گفت:‌ کار گودبرداری صحن حضرت زینب(س) در حرم حسینی انجام شده است.
جزییاتی از روند احداث صحن حضرت زینب(س) در کربلا

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، مظاهر بابایی رییس جهاد دانشگاهی فارس امروز، ۳ دی‌ماه در نشست با اسکندر قاسمی رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات این استان گفت:‌ خبرنگاران ایکنا و ایسنا همواره پیگیر امور و اخبار مربوط به بازسازی عتبات عالیات بوده و هستند.

بابایی با بیان اینکه این نهاد انقلابی گرایش چپ یا راست به خود نگرفته است، گفت: یکی از اهدافی که در جهاد دانشگاهی توسط خبرگزاری‌های ایکنا و ایسنا دنبال می‌شود، اطلاع‌رسانی به موقع و گسترده در بخش‌های مختلف است. 
رییس جهاددانشگاهی فارس اظهار کرد: خبرگزاری ایسنا، یکی از خبرگزاری‌هایی است که اخبار آن جزو موثق‌ترین اخبار رسانه‌هاست.

وی همچنین به فعالیت‌های ایکنا اشاره کرد و گفت:‌ خبرگزاری ایکنا دو رویکرد دارد؛ یکی اطلاع‌رسانی اخبار حوزه دینی و قرآنی و دیگری ترویج فرهنگ اسلامی است و این مسئله کار ایکنا را سنگین‌تر کرده و وظیفه‌اش را حساس‌تر می‌کند.
رییس جهاددانشگاهی فارس در ادامه به فعالیت‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس اشاره کرد و گفت: کار ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس دارای ارزش زیادی است چرا که اهل بیت(ع) متعلق به همه هستند.

بابایی با تأکید بر اینکه هر کسی وظیفه دارد تا به سهم و وسع خویش ارادت خود را به ساحت مقدس اهل بیت(ع) ابراز کند، گفت:‌ در شرایط کنونی و با توجه به هجمه‌های فرهنگی گسترده دشمنان،‌ تنها با تمسک به فرهنگ و آموزه‌های اهل بیت(ع) است که می‌توان راه نجات یافت.

رییس جهاد دانشگاهی فارس همچنین به مشارکت گسترده مردم در پروژه‌های بازسازی عتبات عالیات اشاره کرد و گفت: مردم ایران همواره عشق و علاقه وصف ناشدنی به ساحت مقدس اهل بیت(ع) دارند و همین مسئله موجب مشارکت گسترده آنان در پروژه‌های بازسازی عتبات عالیات شده است.

اسکندر قاسمی رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس، نیز در این دیدار به تشریح فعالیت‌های این ستاد پرداخت و گفت: ستاد بازسازی عتبات عالیات از سال ۸۴ شروع به‌کار کرد که گام نخست این ستاد در عراق، ‌اعتمادسازی و بعد از آن تعیین وضعیت انضباط و نظافت حرم‌های مطهر اهل بیت(ع) بود.
قاسمی با اشاره به اینکه کار بازسازی شامل همه چیز اعم از درب‌ها، ضریح و غیره بود، گفت:‌ کار بازسازی عتبات عالیات با هنر معماری اسلامی ـ ایرانی انجام شد که در این میان مراجع عظام تقلید به‌ویژه رهبر معظم انقلاب و آیت‌الله سیستانی نقش مهمی داشتند و موجب شد کار بازسازی به سرعت و با حمایت و مشارکت بالای مردم به سرانجام رسد.
وی با بیان اینکه هم‌اکنون کار بازسازی و توسعه حرمین امامین عسکریین در سامرا در حال انجام است، گفت:‌ به یاری خدا این کار هم با مشارکت مردم به سرانجام خواهد رسید.
رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات فارس با اشاره به طرح توسعه حرم علوی گفت: صحن حضرت زهرا(س) در حرم مطهر حضرت علی(ع) با مساحت ۲۲۰ هزار مترمربع در دست احداث است که ۱۱۰ هزار متر مربع آن بخش زیارتی و ۱۱۰ هزار متر مربع دیگر نیز بخش‌های غیرزیارتی شامل کتابخانه، مهمانسرا، اداری و غیره است.

وی با تأکید بر اینکه در تمام پروژه‌های بازسازی و توسعه‌ای عتبات عالیات از هنر معماری اسلامی استفاده شده است، گفت:‌ کار گودبرداری صحن حضرت زینب(س) در حرم حسینی انجام شده است.

رییس ستاد بازسای عتبات عالیات فارس در ادامه سخنان خود گفت: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا جزو به‌روزترین رسانه‌های کشور هستند.

 


نظر شما :