امام جمعه سمنان در دیدار با معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی تاکید کرد:
ورود جهاددانشگاهی به حوزه پیوند صنعت و دانشگاه/ کمک این نهاد به ایجاد اشتغال و تولید در کشور
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در دیدار با دکتر عیسی علیزاده معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی که با همراهی علی منصفیراد سرپرست جدید و حسن رهایی رییس پیشین جهاددانشگاهی استان سمنان ضمن تقدیر از خدمات جهاددانشگاهی در کشور و استان سمنان اظهار کرد: جهاددانشگاهی از نهادهای انقلابی و موفق در کشور است و رهبری معظم انقلاب همواره بر حمایت از این نهاد انقلابی تاکید فرمودند.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان ادامه داد: فرهنگ حاکم بر جهاددانشگاهی به گونه ای بوده که این نهاد انقلابی عمدتا به دنبال کارهای برزمین مانده رفته و توانسته به هر حوزه ای که وارد شده آن را ارتقا دهد.
وی با بیان اینکه ما می توانیم در بسیاری از حوزه ها مرکزیت پیدا کنیم ادامه داد: الحمدالله ایران اسلامی امروز در بسیاری از حوزه ها نظیر موشکی، سلول های بنیادی، هسته ای و...از اقتدار و توانمندی بسیار بالا برخوردار است.
حجت الاسلام والمسلمین مطیعی بر لزوم توجه به حوزه های علمی تاکید و تصریح کرد: باید بکوشیم که در حوزه های علمی نیز از اقتدار بیشتری برخوردار باشیم اگرچه در این چند دهه ایران اسلامی به یکی از قدرت های علمی منطقه تبدیل شده است.
وی با اشاره به موفقیت های جهاددانشگاهی در حوزه های علمی، پژوهشی،فرهنگی و آموزشی تصریح کرد: انتظار می رود جهاددانشگاهی در زمینه پیوند صنعت و دانشگاه نیز ورود کند.
امام جمعه سمنان با بیان اینکه صنعت و دانشگاه ارتباط و پیوند محکمی نداشتند افزود: جهاددانشگاهی میتواند با ورود به این حوزه به ایجاد اشتغال و تولید در کشور و استان کمک بیشتری کند.
حجت الاسلام والمسلمین مطیعی بر ضرورت حضور بیشتر جهاددانشگاهی در دانشگاه ها تاکید و خاطرنشان کرد: برگزاری برنامه های فرهنگی در دانشگاه ها امری ضروری است.
وی با بیان اینکه غربی ها به دنبال معنویت بدون خدا هستند اضافه کرد: دشمنان انقلاب هزینه های زیادی برای ضربه زدن به نظام و باورهای جوانان می کنند. دستگاه های انقلابی نظیر جهاددانشگاهی باید با حضور در دانشگاه ها در راستای انتقال ارزش ها به نسل جوان تلاش کنند.
نماینده ولی فقیه در استان بر ضرورت حمایت مسوولان از جهاددانشگاهی استان تاکید و عنوان کرد: باید از ظرفیت های این نهاد انقلابی استفاده بیشتری شود.
وی با اشاره به اینکه دولت آیت الله رییسی در این مدت کوتاه توجه بیشتری به برنامه های مذهبی و انقلابی داشته افزود: متاسفانه برخی از مسوولان در گذشته نگاه شان بیشتر به غربی ها بود و همین باعث ایجاد آسیب هایی در جامعه شد.
حجت الاسلام والمسلمین مطیعی با ابراز خرسندی از عملکرد دولت سیزدهم گفت: مسوولان استانی نیز در این مدت با حضور در بین مردم، رویکرد مردمی تری داشته اند.
جهاددانشگاهی ارتباط بهتری با جوانان دهه هشتادی دارد
دکتر عیسی علیزاده معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی نیز در این دیدار با بیان اینکه حدود ۲۰ درصد از بودجه جهاددانشگاهی دولتی است خواستار حمایت مالی بیشتری از جهاددانشگاهی شد.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف آموزشی،فرهنگی و پژوهشی از توانمندی بالایی برخوردار است گفت: جهاددانشگاهی تجربه ارزشمندی در حوزه افکارسنجی و نظرسنجی دارد و ایسپا به عنوان معتبرترین مرکز افکارسنجی کشور می تواند یاری گر مسوولان استانی باشد.
دکتر علیزاده با اشاره به فلسفه استفاده از واژه عضو به جای کارمند در جهاددانشگاهی گفت: پایان مدیریت در نهاد انقلابی جهاددانشگاهی به معنای پایان مسوولیت نیست و اعضای جهاددانشگاهی بعد از دوران مدیریت نیز به مسوولیت خود در قبال جهاددانشگاهی و نظام اسلامی واقف اند.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی با اشاره به ضرورت جهاد تبیین گفت: نمی توان با دهه هشتادی ها با همان زبان دهه شصت سخن گفت.
جهاددانشگاهی از معدود نهادهایی است که ارتباط بهتری با جوانان دهه هشتادی دارد. ما معتقدیم که با سیاست های دهه شصتی، نمی توان جوانان دهه هشتادی را مدیریت کرد چرا که جوانان این دو دهه تفاوت های اساسی با همدیگر دارند. جوانان دهه شصت به شدت سیاسی بودند و این در حالی است که دهه هشتادی ها سیاست گریز هستند.
وی با اشاره به تاکیدات ویژه رهبری معظم انقلاب در خصوص لزوم جوان سازی جمعیت گفت: جهاددانشگاهی می تواند از طریق پژوهشگاه رویان و تجربیات ارزنده خود در حوزه درمان ناباروری به رفع مشکلات جمعیتی کمک کند.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی اضافه کرد: جهاددانشگاهی یکی از نهادهایی ست که میتواند بخشی از بار جهاد تبیین را به دوش بکشد.
معاون هماهنگی و امور استان ها و مجلس جهاددانشگاهی کشور با بیان اینکه جهاددانشگاهی عمدتا از کانال و منافذ فرهنگی وارد می شود افزود: فضای حاکم بر جهاددانشگاهی به گنه ای است که با حضور در فضاهای دانشگاهی به تدریج دانشجویان نخبه را جذب میکند و همین یکی از عوامل موثر در موفقیت های این نهاد انقلابی است.
دکتر علیزاده با اشاره به برخی کم لطفیها به جهاددانشگاهی خاطرنشان کرد: متاسفانه در مقاطعی جهاددانشگاهی را از فضاهای دانشگاهی کنار گذاشتند و همین در ادامه آسیب زا شد.
وی با اشاره به تعریف دو ماموریت برای شعبه رویان جهاددانشگاهی در استان سمنان گفت: یکی از این ماموریت ها تلاش در راستای اصلاح دام سبک نژاد سنگسری است. با توجه به برنامه دولت برای، تبدیل مهدیشهر به قطب دامپروری، جهاددانشگاهی استان می تواند در این بخش کمک کار مسوولان استان باشد.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی در پایان خواستار حمایت بیشتر مسوولان استانی از جهاددانشگاهی استان شد.
نظر شما :