رییس جهاددانشگاهی لرستان:
بخش زیادی از پیشرفتهای کشور مرهون بانوان است
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان لرستان، دکتر سید علی نادر دهقانی الوار دوم دیماه، در نشست مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری با کارکنان خانم جهاد دانشگاهی ضمن خیرمقدم به خانم پرویزپور اظهار کرد: امروزه بانوان در عرصههای مختلف پژوهشی، آموزشی و فرهنگی اقدامات خوبی انجام میدهند.
وی با بیان اینکه دستیابی به توسعه متوازن نیازمند حضور پرشور بانوان در عرصههای مختلف است، افزود: در جهاد دانشگاهی بدون توجه به جنسیت صرفاً به تخصص افراد در مسئولیتها توجه شده که خوشبختانه جواب نیز گرفتهایم.
دکتر دهقانی الوار با تأکید بر اینکه هرگاه مسئولیتی به بانوان سپرده شده نتایج مطلوبی را در برداشته است، گفت: معتقدیم که خانواده بهعنوان یکی از پنج نهاد مؤثر در توسعه نقش بسزایی در توسعه کشور داشته برای همین در جهاد دانشگاهی به حوزه بانوان و خانواده توجه ویژه ای می شود.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اینکه ۶۱.۵ درصد از بانوان کاربر فضای مجازی هستند، بیان کرد: این موضوع نشاندهنده بهروز بودن دانش این قشر است و میتوان بهعنوان ابزاری توانمند برای توسعه مورد استفاده قرار گیرد.
وی با یادآوری اینکه ۳۷ درصد اعضای هیئتعلمی دانشگاههای کشور را بانوان تشکیل میدهند، ادامه داد: این مهم نشان میدهد که این قشر جامعه نقش مؤثری در پیشرفتهای علمی داشته و بخش عمدهای از تولید دانش روز کشور مرهون تلاش آنان است.
دهقانی الوار از اعلام آمادگی جهاد دانشگاهی برای همکاری با حوزه بانوان استان خبر داد و گفت: در این راستا اقدامات متنوعی در حوزههای پژوهشی، آموزشی، اطلاعرسانی و فرهنگی انجام شده که میتوانیم بهعنوان بازوی توانمندی در کنار این اداره کل باشیم.
عضو هیئتعلمی جهاد دانشگاهی لرستان خاطرنشان کرد: در حوزه فرهنگی، پژوهشهای علوم انسانی را داریم که بخش اعظم آن توسط بانوان انجام شده و معتقدیم باید سه کار عمده در حوزه بانوان صورت پذیرد.
وی اقدام اول را حوزه آمار و اطلاعات پایه و اساسی و قابل استناد دانست و گفت: باید بهصورت میدانی اطلاعات فراگیر، موضوعی و به هنگام از وضعیت زنان و خانواده در استان تولید شود.
دهقانی الوار اقدام دوم را انجام برنامهریزی جامع در حوزه های توانمندسازی و توان افزایی عنوان کرد و گفت: موفقیت در این عرصه نیازمند انجام آن توسط مراکز علمی و پژوهشی استان است.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان اقدام سوم را نظام ارزیابی مستمر و سنجش نتایج عملکرد دانست و ادامه داد: برای عملیاتی شدن این سه اقدام مهم ایجاد نهادهای تخصصی حوزه بانوان، استفاده از بستر فضای مجازی و ایجاد نظام تشویقی باید طراحی و عملیاتی شود.
دهقانی الوار بیان کرد: این نهاد میتواند در حوزه آمار و اطلاعات، برنامهریزی جامع و ارزیابی مستمر بخش بانوان را با اداره کل امور بانوان همکاری کند و تابهحال نیز در حوزههای مختلف، کنار دستگاههای اجرایی بودهایم و پا به پای آنها در توسعه استان برای پیشرفت نقشآفرینی کردهایم و در این مسیر همچنان با همه توان تلاش خواهیم کرد.
نظر شما :