معاون آموزشی جهاددانشگاهی هرمزگان منصوب شد

۰۱ اسفند ۱۴۰۰ | ۱۱:۳۲ کد : ۴۱۶۸۲ آموزش و کارآفرینی
با حکم محمد دل پسند رئیس جهاددانشگاهی استان هرمزگان حمید یاسی پور به عنوان معاون آموزشی جهاددانشگاهی واحد هرمزگان منصوب شد.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی هرمزگان منصوب شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان هرمزگان، محمد دل پسند در متن کامل این حکم آورده است:

برادر جهادگر جناب آقای حمید یاسی پور طهرانی

با سلام و احترام؛

در اجرای تایید نامه ریاست محترم جهاد دانشگاهی و نسبت به شناخت عمیق نسبت به مراحل تعهد، شایستگی، تجربه و تخصص توامان در اجرای مسئولیت های پیشین، به موجب این حکم بعنوان «معاون آموزشی جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان» منصوب می شوید.

انتظار می رود در دوران مسئولیت جنابعالی، حوزه آموزش واحد هرمزگان با برنامه محوری و لحاظ  اصل  توسعه، حرکت به سمت نقش آفرینی در پاسخ به چالش های آموزشی جامعه را وجه همت خود قرار دهید.

امید است در پرتو حضرت باری تعالی در ادای امانت و  انجام وظیفه سربلند و پیروز باشید .

کلید واژه ها: هرمزگان