کتاب دیابت؛ رژیم غذایی و گیاهان دارویی منتشر شد

۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | ۰۸:۱۴ کد : ۴۱۲۰۲ فرهنگی
پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی کتاب دیابت، رژیم غذایی و گیاهان دارویی را در شش فصل و ۱۵۰ صفحه منتشر کرد.
کتاب دیابت؛ رژیم غذایی و گیاهان دارویی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی،کتاب دیابت، رژیم غذایی و گیاهان دارویی توسط این واحد سازمانی در شش فصل و ۱۵۰ صفحه منتشر شد.

این کتاب با رویکردی به گیاهان دارویی مورد استفاده در درمان بیماری دیابت در طب سنتی توسط دکتر حسن فلاح حسینی، فارماکولوژیست، عضو هیات علمی این پژوهشکده و محقق در زمینه دیابت تالیف شده است.

کتاب مذکور با چاپ رنگی و معرفی 43 نمونه گیاهانی که در طب سنتی در درمان بیماری دیابت استفاده می شوند و بیشترین اطلاعات علمی آزمایشگاهی و بالینی در مورد اثر ضد دیابتی منتشر شده است. این کتاب حاوی شش فصل مرتبط با هم است.

گفتنی است،  اگر چه اطلاعات درمانی متعددی از این گیاهان ارائه شده است، ولی موارد درمانی اشاره شده در این کتاب جهت اطلاع می باشد و به هیچ وجه مجوزی برای خود درمانی بدون مشاوره و دستور پزشک ندارد.

این کتاب با قیمت 68000 تومان توسط انتشارات جهاددانشگاهی منتشر شده است و علاقه مندان می توانند برای تهیه این کتاب با شماره 02166561050 دفتر فصلنامه گیاهان دارویی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی تماس بگیرند.

کلید واژه ها: پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی