آغاز به کار جشنواره ملی طرحها و پایاننامههای کاربردی-کارفرمایی «امیر کبیر» در استان البرز
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی البرز، همزمان با اختتامیه نمایشگاه هفته پژوهش استان البرز، پرتال جشنواره ملی طرحها و پایاننامههای کاربردی-کارفرمایی «امیر کبیر»، چهارشنبه 28 آذر با حضور عزیزاله شهبازی استاندار البرز، دکترسیدعلیاکبر هاشمیراد رئیس جهاددانشگاهی استان البرز، رحیم بنامولایی رییس اتاق بازرگانی استان و عزیزالله حبیبی رییس دانشگاه خوارزمی در محل این دانشگاه رونمایی شد.
رییس جهاد دانشگاهی استان البرز در مراسم رونمایی از پرتال جشنواره ملی طرحها و پایاننامههای کاربردی-کارفرمایی در استان گفت: یکی از اهداف راهاندازی این سایت، کاربردی کردن دانش و پژوهش در راستای نیازهای سازمانهاست.
دکترعلیاکبر هاشمی راد اظهار کرد: پرتال جشنواره ملی طرحها و پایاننامههای کاربردی-کارفرمایی با همکاری اتاق بازرگانی استان البرز و به منظور به ثمر نشستن و کاربردی کردن پژوهشها و پایاننامههای دانشجویان کارشناسی ارشد، دکتری و نخبگان علمی راهاندازی شده است.
وی افزود: از دیگر اهدافی که راهاندازی این سایت دنبال میکند میتوان به شناسایی سازمانهای حامی پایاننامهها، کاربردی کردن دانش و پژوهش در راستای نیازهای سازمانها، ایجاد پیوند پایدار و نظاممند و همکاری مستمر بین دانشگاه و صنعت و توسعه روحیه تحقیق در عرصههای کار و عمل، شکلگیری فرهنگ ارتباطات و گفتمان و تعاملات میان استادان و دانشجویان و مراکز علمی و پژوهشی و شناسایی بازار و تقاضا و اهمیت آن و ورود به جامعه قبل از دانشآموختگی اشاره کرد.
دکتر هاشمی در پایان تصریح کرد: محققین و دانشجویان میتوانند با ورود به سایت ایده خود را ثبت کنند، این ایدهها و طرحها باید هم کاربردی و هم کارفرمایی باشد تا بتواند در صحنه ارتباط میان دانشگاه و صنعت حضور پر رنگی داشته باشد.
گفتنی است ، متقاضیان میتوانند برای ثبت نام در جشنواره به درگاه این جشنواره به نشانی http://payanname.alborzjde.ir/ مراجعه نمایند.
رئیس اتاق بازرگانی استان البرز نیز در مراسم رونمایی درگاه این جشنواره گفت: این سامانه برای هدایت پایاننامههای دانشجویی به سمت صنعت راهاندازی شده است.
رحیم بنامولایی افزود: اعتقاد ما در اتاق بازرگانی بر این است که یک خلأ میان دانشگاه و صنعت وجود دارد.
بنامولایی افزود: ما برای پر کردن این خلأ از سال ۹۴ جلساتی را برگزار کردیم که نتیجه آن در قالب راهاندازی مرکز تسهیل گری به کمک جهاد دانشگاهی به ثمر نشست که فضا را برای حضور صنعتگران و دانشگاه فراهم کرده است.
وی در ادامه با بیان اینکه برای ایجاد هر یک شغل به ۳۰۰ میلیون تومان سرمایه نیاز است گفت: به همین دلیل دنیا به سمت تولید بدون کارخانه رفته است.
بنامولایی افزود: ما نیز باید این نگاه را دنبال کنیم تا بتوانیم با استفاده از فناوری روز بهترین نتایج را کسب کنیم.
وی ادامه داد: مرکز تسهیلگری که با همکاری جهاد دانشگاهی و اتاق بازرگانی راهاندازی شده همین نگاه را دنبال کرده است.
بنامولایی در ادامه از راهاندازی سایت پایاننامههای کاربردی و کارفرمایی هم خبر داد و گفت: این سایت برای هدایت پایاننامههای دانشجویی به سمت صنعت راهاندازی شده است تا این پژوهشها را از خاک خوردن نجات دهد.
وی با بیان اینکه ۸۰ درصد صنعت ما همچنان به صورتی سنتی ادامه دارد گفت: این صنایع با علم عجین نیستند بنابراین باید با دانش تلفیق شود که سایت پایاننامههای کاربردی کارفرمایی در همین راستاست.
نظر شما :