انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جهاددانشگاهی گلستان و اتاق بازرگانی گرگان

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۹ کد : ۴۰۹۳ عمومی
تفاهم نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی استان گلستان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان منعقد شد.
انعقاد تفاهم‌نامه همکاری  بین جهاددانشگاهی گلستان و اتاق بازرگانی گرگان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی گلستان، امروز چهارشنبه 28آذر تفاهم نامه همکاری مشترک بین جهاددانشگاهی استان گلستان و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان منعقد و امضا شد.

این تفاهم نامه در راستای همکاری علمی، پژوهشی، آموزشی و اجرایی بین دو طرف، همکاری در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی، فرآوری و فروش گیاه، عصاره و اسانس، شناخت نیازهای منطقه در زمینه های کاری طرفین و اولویت بندی آنها، استفاده از ظرفیت خبرگزاری ایسنا، نظرسنجی و افکارسنجی در حوزه های مختلف اتاق بازرگانی و همکاری در زمینه های تجارت بین الملل به امضا رسید.

همکاری در زمینه¬های مختلف صنعتی، شیلات، دامپروری، کشاورزی و گیاهان دارویی، همکاری در اجرای پروژه ها و میکروپروژه‌های تحقیقاتی در سطوح کلان و جزئی، همکاری در نشرکتب و مقالات علمی اتاق بازرگانی و کنترل و نظارت در روند کاشت، داشت و برداشت محصولات گیاهان دارویی، زمینه سازی جهت بهره مندی متقابل از امکانات اجرایی، آموزشی و پژوهشی و تنظیم درجه بندی بر اساس پروتکل های بازرگانی و دارویی از تعهدات جهاددانشگاهی است.

از جمله تعهدات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی گرگان نیز در این تفاهم نامه، عضویت جهاددانشگاهی در کارگروه ها و انجمنهای تخصصی مرتبط با گیاهان دارویی، بسترسازی و تسهیل صدور کارت بازرگانی برای نمایندگان جهاددانشگاهی استان گلستان، بستر سازی مناسب به منظور حضور نمایندگان جهاددانشگاهی در نشست با سفرا و تجار داخلی و خارجی، همکاری جهت معرفی گونه های گیاهان دارویی از طریق امور بین الملل اتاق بازرگانی جهت توسعه کشت و فرآوری و معرفی و تسهیل ارتباط جهاددانشگاهی با تجار و بازرگانان داخلی و خارجی در حوزه گیاهان دارویی است.

در حاشیه نشست انعقاد تفاهم نامه یکی از مواردی که مورد بحث طرفین قرار گرفت، وضعیت اقتصاد مبتنی بر کشاورزی استان بود. با توجه به اینکه بخش عمده گردش اقتصادی استان گلستان بر مبنای کشت گندم، دانه های روغنی و تولید مرغ تمرکز یافته، در شرایط فعلی اقتصادی کشور و افزایش نهاده های کشاورزی و نیازهای معیشتی مردم با قیمت محصولات مذکور که معیشت مردم استان وابسته به آنهاست، هماهنگ نیست. این در حالی است که در استانهای دیگر کشور در شرایط فعلی با افزایش ارزش افزوده محصولات کشاورزی غیروابسته به دولت، سهم بیشتری در سفره اقتصادی کشاورزان داشته است.


نظر شما :