توسط جهاددانشگاهی همدان؛
نشست کارگروه دانشجویی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد همدان، اکبر اسدی در اولین نشست کارگروه دانشجویی چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی استان همدان که باحضور نمایندگان دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی در سالن جلسات دانشگاه صنعتی که 26 آذربرگزار شد، اظهار کرد: در این سال نیز همچون سالهای گذشته برنامه هایی با کمک و همت دانشگاه و مراکز آموزش عالی برگزار می شود.
وی با بیان اینکه چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی از اهمیت خاصی برخوردار است، افزود: در فرهنگ و آموزه های دینی ما عدد 40 عدد مقدسی است و در قرآن نیز چندین بار به این عدد اشاره شده است، حال که انقلاب اسلامی ایران وارد چهلمین سالگرد پیروزی خود می شود باید ضریب خطاهای مسئولین کمتر شود، داشته ها را قدر بدانیم از آن محافظت کنیم و برای آیندگان این سرزمین امیدآفرینی کنیم.
وی ادامه داد: در دهه فجرامسال با در نظر گرفتن چهلمین سال پیروزی انقلاب باید برنامه هایی در شأن دانشجو و در جهت آگاهی و معرفت افزایی و در کنار آن همراه با شور و نشاط در سطح دانشگاه ها تدارک دیده شود و برگزاری برنامه های مشارکتی در سطح تمامی دانشگاه ها میتواند در این امر مثمر ثمر باشد.
اسدی با بیان اینکه یادآوری دستاوردهای انقلاب موجب قدردانی و شکرگزاری نعمت ها انقلاب اسلامی خواهد شد، تأکید کرد: با توجه به اهمیت نشان دادن دستاوردهای انقلاب، در این امر نباید از نقش مهم و اساسی اساتید غافل بود و میتوان دستاوردهای انقلاب را از سوی اساتید به دانشجویان تبیین کرد.
وی گفت: با توجه به اینکه دانشجویان در ایام دهه فجر در دانشگاه ها حضور ندارند، برنامه ها را میتوان با تقدم و تأخر زمانی برگزار کرد و ایجاد شور و نشاط و امیدآفرینی در دانشگاه ها نیز در نظر گرفته شود.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی همدان نیز در این جلسه گفت: خداوند به حضرت موسی(ع) فرمود که ایام الله را به قوت یادآور شود واینک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی در 40سالگی خود قرار دارد که عدد 40 در ظهور استعدادهای هرچیزی مهم است.
حجت الاسلام جلال سبحانی با بیان اینکه در شرایط ویژه ای قرار داریم، افزود: در این دوره فشار دشمنان نظام به قدری است که با وقاحت تمام اعلام می کنند که ما اجازه نمی دهیم که ایران 40سالگی انقلاب را جشن بگیرد.
وی اظهارکرد: با توجه به این فشارها، مشکلات اقتصادی حاکم بر جامعه و برخی نابه سامانی ها، برنامه ها باید کاربردی و با کمترین شعارزدگی ها برای دانشجویان تهیه شود.
سبحانی ادامه داد: با وجود تمام کاستیها و مدیریتهای غلطی که وجود داشته، انقلاب اسلامی در طول این 40 سال دستاوردهای عظیمی داشته است که هیچ انسان منطقی و منصفی نمی تواند آنها را انکار کند.
مسوول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه برگزاری برنامه برای دانشجویان بسیار متفاوت است، گفت: یکی از مهمترین استفادههایی که باید از برنامههای دهه فجر شود، جمع کردن سرمایه اجتماعی برای نظام است.
حجت الاسلام مهدی فاطمی نیا تصریح کرد: امروز مردم اعتماد خود را نسبت به برخی مسئولین و مدیریت بخشی از نظام از دست دادهاند و باید در حوزه شبهه پراکنی و رفع نقاط تاریکی که دشمنان برای نظام ایجاد کردهاند، کار کنیم.
وی با بیان اینکه نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی باید در سطح شهر برگزار شود، اظهار کرد: نشان دادن دستاوردها و کارهای خوبی که انجام شده از مطالبات مقام معظم رهبری است و ایشان خواستار بازگو کردن برکات انقلاب در کشور هستند.
فاطمی نیا بیان کرد: مردم باید بدانند که از کجا به کجا رسیدهایم و نمایشگاه دستاوردهای انقلاب در سطح شهر و یا دانشگاهها می تواند بازگو کننده این امر باشد.
وی پیشنهاد کرد: میتوان به مناسبت 40 سالگی انقلاب اسلامی در خبرگزاری ایسنا که متعلق به جهاددانشگاهی است به برخی از شبهات مردم پاسخگویی کرد و بازنشر آن در فضای مجازی بتواند قدری
نماینده شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان همدان نیز در پایان این جلسه گفت: ستاد چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 23 کمیته و کارگروه دارد که کارگروه دانشجویی و نخبگان یکی از آنها است.
وی افزود: به دلیل اهمیت گارگروه دانشجوی لازم است در خصوص فهالیتهای دانشگاه جلسات اختصاصی با روسای دانشگاه گذاشته شود تا ویژه برنامه های در ایام الله دهه فجر، در دانشگاهها با کمیت و کیفیت بالاتری برگزار گردد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد همدان همچنین در خصوص مراسم 9 دی هم افزودند: تاریخ 9 دی در دفتر انقلاب اسلامی روز مهمی است زیرا که "9 دی " نشان از عمق درک مردم از انقلاب و نظام بوده که اقشار مختلف مردم به صورت خودجوش بعد از انتخابات سال 88 از خود نشان دادند و توانستند توطئههای برنامه ریزی شده دشمن را خنثی کنند.
وی گفت: لازم است دانشجویان و دانشگاهیان در مراسم 9دی ماه حضور گسترده و فعالی داشته باشند و برای این مهم هم مسئولین محترم فرهنگی دانشگاهها برنامه ریزی لازم را انجام دهند.
گفتنی است؛ در پایان این نشست برنامه هایی چون برگزاری مسابقه مناظرات دانشجویی، کرسیهای آزاداندیشی، تریبون آزاد، بازدید از موزه عبرت و کاخ موزه ها، مسابقات ورزشی، جلسات هم اندیشی با اساتید، نمایشگاه کتاب و دستاوردهای انقلاب در سطح دانشگاه ها تصویب شد.رر
نظر شما :