معاون آموزشی جهاددانشگاهی کرمانشاه:
دورههای آموزشی جهاددانشگاهی متناسب با نیاز بازار تعریف میشود
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه ،علی اکبر والی با اشاره به برگزاری 69 دوره آموزش کوتاه مدت در سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه، گفت: این تعداد دوره در قالب هفت کارگروه برگزار می شود.
وی افزود: هم اکنون هفت کارگروه فنی مهندسی، کامپیوتر، علوم پزشکی، فرهنگ و هنر، زبان های خارجی، علوم انسانی و کشاورزی و منابع طبیعی در سازمان جهاد دانشگاهی فعال است.
والی با بیان اینکه برگزاری دوره های آموزشی کوتاه مدت متناسب با نیاز بازار برگزار می شود، گفت: برای برگزاری برخی از این دوره ها ابتدا نیازسنجی صورت گرفته و سپس اقدام به برگزاری دوره می شود. بطور مثال در بحث تعمیر موبایل ابتدا نیاز بازار در حوزه تعمیرات موبایل سنجیده شده و متناسب با آن ظرفیت دوره تعیین و این دوره آموزشی برگزار میشود.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی کرمانشاه بیان کرد: از جمله این دوره ها همچنین می توان به دوره های برنامه نویسی اشاره کرد که اکنون بازار کار خوبی در کشور دارد و افرادی که این مهارت را کسب کنند به راحتی می توانند از طریق سایت های www.Jabiran.ir و www.Jabinga.ir جذب بازار کار شوند.
والی گفت: بطور معمول چون این دوره ها متناسب با نیاز بازار تعریف شده، پس از اتمام آن فراگیران به بازار کار معرفی شده تا بتوانند مشغول به کار شوند.
این مسئول گفت: برخی دوره ها نیز چون همواره مورد استقبال فراگیران است بطور مرتب برگزار می شود که از جمله آن دوره زبان های خارجی است و عملا این دوره متناسب با استقبال فراگیران برگزار می شود.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی کرمانشاه با بیان اینکه امکان به حد اشباع رسیدن برخی دوره های آموزشی وجود دارد، گفت: درصورتی که برخی دوره های آموزشی به حد اشباع در بازار برسد، ترجیحا سراغ برگزاری دوره های تخصصیتر آن می رویم.
والی یادآور شد: البته تمام دورههای آموزشی جهاد دانشگاهی کوتاه مدت نبوده و نیاز است که برخی دورهها جهت کسب مهارت لازم از سوی افراد، بصورت بلند مدت و یکساله برگزار شود.
وی افزود: از جمله این دوره ها، برگزاری دوره های آموزشی "کمک پرستاری" است که افراد طی یکسال آموزش داده می شوند و هم اکنون دوره جدید آن در سازمان جهاد دانشگاهی در حال برگزاری است.
معاون آموزشی جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه تعداد فراگیران جهاد دانشگاهی را در طول سال متغیر دانست و افزود: در طول سال تقریبا تعداد فراگیران زبان حد ثابتی است و هم اکنون بیش از دو هزار فراگیر زبان در کلاس های جهاد دانشگاهی شرکت دارند. در سایر دوره ها نیز بطور میانگین ماهانه 300 فراگیر در دوره های آموزشی جهاد دانشگاهی شرکت می کنند.
وی در ادامه به تاثیر برگزاری این دوره ها بر اشتغالزایی استان اشاره کرد و افزود: زمانی مشکل بیکاری مرتفع می شود که ابتدا نیاز سنجی در بازار استان صورت گرفته و متناسب با آن افراد جویای کار آموزش داده شوند که این کار هم اکنون در جهاد دانشگاهی کرمانشاه صورت می گیرد و افراد باکسب مهارت با توجه به نیاز بازار راحتتر می توانند جذب بازار کار شوند.
وی افزود: قطعا گسترش برگزاری این دورهها می تواند گام خوبی در کاهش آمار جمعیت بیکاران استان باشد.
نظر شما :