دکتر طیبی در آیین تکریم و معارفه رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تاکید کرد:
لزوم توسعه دستاوردهای سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی/ گسترش خدمات ارزنده این سازمان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، دکتر حمیدرضا طیبی رییس این نهاد در آیین تکریم و معارفه رییس سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی که صبح امروز (پنجشنبه، ۲۳ دی ماه) در فرهنگسرای شریعتی جهاددانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، ضمن قدردانی از خدمات دکتر سید علیاکبر شمسیان در دوران ریاست خود در این سازمان ابراز امیدواری کرد با اتکا به نیروی جوانی دکتر حمیدرضا بیدخوری سرپرست جدید و حمایت سایر جهادگران خراسان رضوی شاهد باشیم که این واحد سازمانی خدمات ارزندهتری ارائه کند.
دکتر طیبی با بیان اینکه امیدوارم از این پس، دوره جدیدی از فعالیتهای دکترشمسیان را در عرصههای ملی و بینالمللی داشته باشیم ادامه داد: چراکه علاقه داریم از تجربه و توانمندیهایشان به عنوان مشاور جهاددانشگاهی در حوزه ملی استفاده شده و اقدامات خوبی که در سالهای ریاست وی بر جهاددانشگاهی خراسان رضوی انجام شده به سایر سازمانهای این نهاد در سطح کشور منتقل شود.
وی ادامه داد: همچنین باید به دکتر بیدخوری سرپرست جدید جهاددانشگاهی خراسان رضوی در آغاز کار خود انرژی دهیم و امیدواریم با حمایت جهادگران در فعالیتهای خود موفق عمل کند.
طیبی تصریح کرد: خوشبختانه امروز جهاددانشگاهی خراسان رضوی از زیرساختهای بسیار خوبی برخوردار است، اما باید با نیروی جوانی دکتر بیدخوری و تجربه دکتر شمسیان و حمایت سایر جهادگران خراسان رضوی شاهد باشیم که این واحد سازمانی خدمات ارزندهتری ارائه کند.
وی گفت: در نمایشگاه دستاوردهای جهاددانشگاهی که چندی پیش برگزار شد شاهد دستاوردهای بسیار زیادی از خراسان رضوی بودیم و امیدواریم در ادامه اینگونه دستاوردها گسترش پیدا کند.
رییس جهاددانشگاهی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تمدنسازی و ضرورت ایجاد تمدن نوین اسلامی، گفت: فرهنگ، زیرساخت تمدنسازی است و معتقدیم با فرهنگ اصیل اسلامی میتوانیم تمدن نوین اسلامی را محقق کنیم. این موضوع از چندی پیش در جهاددانشگاهی به خوبی آغاز شده است.
وی خاطرنشان کرد: منظور ما از تمدن نوین اسلامی جامعهای است که در آن سعادت دنیوی و اخروی مردم تأمین شده؛ عقل، قانون، اخلاق، عدالت و علم و ادب حاکم باشد؛ کار مقدس شمرده شده و و از تنبلی و رانتخواری بیزار باشد؛ دارای اقتدار اقتصادی، نظامی و دفاعی که متکی بر فکر و تولید خود بوده باشد و آن تولید متکی بر علم و فناوری پیشرفته خود باشد که بتواند روزآمدی خود را حفظ کند.
دکتر طیبی با اشاره به اینکه پیش از انقلاب این احساس در میان دینباوران وجود داشت که کشور به عمد به عقب رانده شده و اصرار به حاکمیت فرهنگ غربی در جامعه وجود دارد، بیان کرد: انقلاب اسلامی تحقق پیدا کرد و نهادی به نام جهاددانشگاهی توسط امام خمینی(ره) شکل گرفت که هدف آن اثبات توان فرهنگسازی و تمدنسازی ما بود و خوشبختانه امروز پس از ۴۱ سال اثبات شده که ما در همه زمینهها توان انجام کارهای بزرگ را داشته و داریم.
وی با اشاره به نقش جهاددانشگاهی در نهادسازی و الگوسازی در جمهوری اسلامی، افزود: همه تلاش ما است که این الگوسازی را بیشتر توسعه دهیم.
رییس جهاددانشگاهی با تکید بر لزوم جهشهای بیشتر در این نهاد افزود: ما امروز اثبات کردهایم که مشکلی برای حرکت در مرز علم و فناوری و فرهنگسازی نداریم، اما در جهت تحقق تمدن نوین اسلامی باید اقدامات شایستهتری که توان انجام آن را داریم، انجام دهیم و امیدواریم این حرکت را با همکاری همه همکاران جهاددانشگاهی به انجام رسانیم.
لزوم شتابدهی به حرکت رو به جلوی جهاددانشگاهی خراسان رضوی
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی نیز در این مراسم با اشاره به تلاش برای ارائه خدمات گستردهتر و عمیقتر به کشور به عنوان یکی از راهبردهای جهاددانشگاهی، گفت: مصمم هستیم حرکت رو به جلوی جهاددانشگاهی خراسان رضوی را به عنوان یک نهاد دانشبنیان انقلابی شتاب دهیم.
دکتر بیدخوری ضمن قدردانی از دو دهه فعالیت دکتر سید علیاکبر شمسیان به عنوان رییس جهاددانشگاهی خراسان رضوی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی خراسان رضوی در حالی قدم به پنجمین دهه فعالیتهای خود میگذارد که چالشهای بسیاری را پشت سر گذاشته و دستاوردهای ارزشمندی را کسب کرده است.
وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی خراسان رضوی از واحدهای پیشرو این نهاد است، ادامه داد: یکی از ویژگیهای جهاددانشگاهی خراسان رضوی آمیختگی و ارتباط نزدیک با دانشگاههای مادر و مراکز علمی و فناوری در مشهد است.
بیدخوری تصریح کرد: در سال ۱۳۸۵ در نشستی با حضور دکتر حمیدرضا طیبی، رییس جهاددانشگاهی، یکی از بزرگان جهاددانشگاهی ضمن بیان خصایص مثبت جهاددانشگاهی خراسان رضوی نقیصهای نیز برای این نهاد برشمرد که پس از آن به منظور رفع این نقیصه ادبیات برنامهریزی ما تغییر کرد. ایشان گفتند که جهاددانشگاهی فعالیتهای ارزشمند بسیاری انجام داده، اما تاکنون فعالیتی نداشته که به عنوان یک نگین بدرخشد و برتر از سایر فعالیتها نمود پیدا کند.
وی خاطرنشان کرد:پس از آن نظام برنامهنویسی در جهاددانشگاهی احیا شد و در فاصله کمی سند چشمانداز جایگاه جهاددانشگاهی در کشور ترسیم شد و ملاک عمل قرار گرفت و در این میان جهاددانشگاهی خراسان رضوی مشتاقانه به این حرکت پیوست.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی با اشاره به نفوذ ایده وجود نگین در فعالیتهای جهاددانشگاهی در ناخودآگاه جهادگران خراسان رضوی، بیان کرد: پس از چندین سال تلاش مشخص شد که سیمرغ جهاددانشگاهی حاصل پرواز هماهنگ همه پرندگان است و این موضوع میتواند ویژگی ممتاز و نگین سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی شود.
بیدخوری با بیان اینکه همبستگی و همدلی میان جهادگران خود را در کنار دستاوردهای جهاددانشگاهی نشان میدهد، عنوان کرد: این حرکت هماهنگ جدای از نقشآفرینی تکتک همکاران به رهبری دکتر سیدعلیاکبر شمسیان، رییس پیشین سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، شکل گرفت؛ چراکه در وجود ایشان مناعت طبع، فروتنی، تبعیت از خرد جمعی همراه با اقتدار و صلابت وجود دارد و امیدوارم جهاددانشگاهی خراسان رضوی همچنان از این جهادگر متواضع و بلند اندیش بهرهمند باشد.
وی در خصوص رویکردهای جدید مدیریتی خود در جهاددانشگاهی خراسان رضوی، گفت: باید بگویم که برنامهای جز رجوع به جهادگران خوشفکر و با تجربه ندارم و به این بهانه به یکی از خصوصیات دیگر جهاددانشگاهی اشاره میکنم. مقام معظم رهبری در بخش دوم بیانیه گام دوم انقلاب واژههای خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی را به کار بردهاند که این روزها به شدت به آن نیازمندیم. هر چند فعالیتهای فناورانه محور فعالیتهای این نهاد انقلابی است، اما در همین فعالیتهای فناورانه نیازمندیم به جامعهپردازی و تمدنسازی رجوع کنیم.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی بیان کرد: ما جهادگران مشهد هیچگاه ایستایی را نیاموختیم و به سکون رضایت ندادیم باور داریم باید فرصتشناسی را به عنوان یکی از ظرفیتهای این نهاد انقلابی به رسمیت شناخت.
وی افزود: فرصتشناسی برای ارائه خدمات گستردهتر و عمیقتر به کشور و مردم به ویژه برای افراد کمبرخوردار یکی از راهبردهای ما بوده و هست و به یاری خدا و عنایات امام رضا(ع) مصمم هستیم حرکت رو به جلوی این نهاد دانشبنیان انقلابی را شتاب دهیم.
هرچه امروز دارم از مجموعه جهاددانشگاهی است
رئیس پیشین سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی تأکید کرد: هرچه امروز دارم از مجموعه جهاددانشگاهی است.
دکتر شمسیان نیز در این ضمن قدردانی از تمامی جهادگران جهاددانشگاهی خراسان رضوی به سابقه حضور خود در جهاددانشگاهی اشاره و اظهار کرد: فعالیت رسمی بنده در جهاددانشگاهی در سال ۱۳۶۸ آغاز شد و از آن روز تا به امروز در دو مقطع در مجموع به مدت ۱۹ سال ریاست جهاددانشگاهی خراسان رضوی را بر عهده داشتم و هرچه امروز دارم از مجموعه جهاددانشگاهی است.
وی با اشاره به تصمیم خود برای استعفا از ریاست سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، تصریح کرد: خواندن داستانی از محمود معظمی در تصمیم من برای کنار گذاشتن مسئولیت خود در جهاددانشگاهی بسیار تأثیرگذار بود.
وی با اشاره به فرآیند انتخاب رئیس جدید سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی گفت: دکتر حمیدرضا بیدخوری قصد قبول کردن این مسئولیت را نداشت و با اصرار من اعلام کرد که با وجود اینکه تمام سختیهای آن را میدانم فقط این مسئولیت را میپذیرم تا حرف دکتر شمسیان روی زمین نماند.
شمسیان با اشاره به اقدامات خود در دوران مدیریت بر سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، توسعه امور زیربنایی، راهاندازی دهها شورای مشورتی، جذب نخبگان، ایجاد درآمدهای پایدار، توجه به معیشت کارکنان، گسترش فرهنگ گفتوگو، تعامل با همه سازمانها و نهادها، کسب دهها جایزه ملی و بینالمللی، اول بودن مراکز فرهنگی، علمی و پزشکی جهاددانشگاهی خراسان رضوی در سطح کشور و تدوین اسناد بالادستی استان را از جمله اقدامات برشمرد.
وی تداوم وحدت و همبستگی را رمز موفقیت این نهاد در آینده عنوان کرد و خواهان توجه مسئولان و سازمانها به توانمندیهای جهاددانشگاهی خراسان رضوی شد.
همچنین در این مراسم جمعی از همکاران جهاددانشگاهی خراسان رضوی به بیان خاطراتی از دوران مدیریت سیدعلی اکبر شمسیان پرداختند و از دو دهه تلاشهای وی در تصدی این مسئولیت تقدیر کردند.
نظر شما :