پژوهشگاه ابن سینای جهاددانشگاهی؛ فلوشیپ لاپاراسکوپی زنان می پذیرد

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۱۵:۴۰ کد : ۴۰۴۳۷
پژوهشگاه فناوری های نوین علوم زیستی ابن سینای جهاددانشگاهی در نظر دارد نسبت به جذب فلوشیپ لاپاراسکوپی زنان برای مرکز درمان ناباروری تحت نظر خود اقدام کند.
پژوهشگاه ابن سینای جهاددانشگاهی؛ فلوشیپ لاپاراسکوپی زنان می پذیرد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه ابن سینای جهاددانشگاهی، این پژوهشگاه در نظر دارد نسبت به جذب فلوشیپ لاپاراسکوپی زنان برای مرکز درمان ناباروری تحت نظر خود اقدام کند.

این مجموعه با برخورداری از ۹ کلینیک فوق تخصصی از جمله کلینیک آندومتریوز، تاکنون توانسته است خدمات ارزنده ای را به مبتلایان به این بیماری پیچیده ارایه دهد. در این کلینیک سالانه بیش از ۲۰۰ عمل جراحی لاپاراسکوپی پیشرفته توسط جراحان پیشکسوت انجام می شود.

از ویژگی های منحصر به فرد کلینیک اندومتریوز ابن سینای جهاددانشگاهی می توان به انجام کار گروهی توسط فلوشیپ لاپاراسکوپی، فلوشیپ کولورکتال، فلوشیپ کلیه و پیوند، متخصص رادیولوژی و تیم مجرب اتاق عمل اشاره کرد.

گفتنی است، متخصصان زنان و زایمان علاقمند می توانند جهت دریافت اطلاعات بیشتر با شماره  ۲۲۴۳۲۰۲۰ داخلی ۴۵۵ یا ۴۵۶ تماس حاصل نموده و یا رزومه خود را به شماره09032426859 واتس آپ کنند.

کلید واژه ها: پژوهشگاه ابن سینای جهاددانشگاهی