اعلام همکاری جهاددانشگاهی در اجرای طرح‌های مدیریت پسماند استان

۲۰ دی ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۸ کد : ۴۰۴۲۰ عمومی
رییس جهاددانشگاهی مازندارن گفت: ما می‌توانیم در اجرای طرح‌های پسماند استانداری مازندران با برگزاری دوره های تخصصی خاص در قالب آموزش، جهت امکان سنجی و مکان یابی برای پروژه‌های جدید وارد عمل شویم.
اعلام همکاری جهاددانشگاهی در اجرای طرح‌های مدیریت پسماند استان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی مازندران، مهندس محمدرضا شافعیان رییس جهاددانشگاهی مازندران  19 دی‌ماه، در دومین نشست سالانه خبرنگاران خبرگزاری ایسنا در فریدونکنار برگزار شد،  ضمن تشکر و ابراز مسرت از برگزاری جلسه با حضور خانواده شهید مدافع سلامت، از انواع فعالیت‌های جهاد دانشگاهی سخن گفت و اظهار کرد: جهاددانشگاهی مازندران با دارا بودن اراضی مستعد در چپکرود جویبار در حوزه‌های کشاورزی و دام و طیور در حال پژوهش‌های کاربردی در راستای توسعه استان است.

وی با بیان این که این نهاد دارای شش مرکز آموزشی کوتاه مدت در شهرهای بهشهر، ساری، بابل، بابلسر، پردیس دانشگاه مازندران و آمل است، اظهار کرد: در حوزه آموزش‌های بلند مدت نیز دانشگاه علمی کاربردی جهاد دانشگاهی مازندران در بابل به عنوان قطب حوزه «آی تی» در دانشگاه های علمی کاربردی استان مشغول به فعالیت است.

رییس جهاددانشگاهی مازندران تصریح کرد: طرح ملی توسعه مشاغل خانگی با شناسایی 2 هزار و ۳۰۰ شغل با رویکرد توانمند‌سازی و اتصال به بازار نیز در دستور کار این نهاد مقدس قرار دارد.

شافعیان با اشاره به نقش محوری شورای شهر در حل بسیاری از مشکلات خرد و کلان شهروندان، گفت: این بزرگترین توفیق است به شرطی که شورای شهر اهداف واحدی را دنبال کنند.

وی اظهار کرد: موضوع پسماندها در مازندران به ابربحران تبدیل شده و منابع آب زیرزمینی را آلوده کرده است؛ برنامه داریم با همکاری استانداری وارد طرح های جدید شویم، ما می‌توانیم در اجرای طرح‌های پسماند با برگزاری دوره های تخصصی خاص در قالب آموزش، جهت امکان سنجی و مکان یابی برای پروژه‌های جدید وارد عمل شویم.

شافعیان گفت: در حوزه شیلات و آبزیان با استفاده از جلبک اسپیرولینا وارد عمل شدیم و همچنین می‌توانیم معضل شهرستان فریدونکنار را با همکاری فی‌مابین انجام دهیم.

در ادامه محمدمهدی نصیری، فرماندار فریدونکنار، با بیان اینکه جهاددانشگاهی همان طور که از نامش پیداست دنبال‌کننده کارهای جهادی و توسعه‌ای با استفاده از ظرفیت دانشگاه است، اظهار کرد: فعالیت گلخانه و گل‌کاری را در سطوح کوچک راه‌اندازی کردیم، همچنین حوزه های مختلف و متنوعی سطوح همکاری در حال انجام و آغاز است.

فرماندار فریدونکنار با اشاره به این که جهاددانشگاهی در موضوع ماهیان خاویاری و تولید جلبک اسپرولینا نیز ورود کرده و در این زمینه می تواند همکاری‌های دوجانبه مناسبی صورت گیرد، اظهار کرد: آنچه ما دنبال می‌کنیم پیوند علم و عمل است که مشخصه اصلی جهاد دانشگاهی است. امیدواریم علم از حجاب درآید و فراگیر شود.

حجت‌الاسلام تقی‌پور امام جمعه فریدونکنار نیز در این نشست با اشاره به فعالیت موثر و کارآمد جهاددانشگاهی در مسائل پژوهشی و فرهنگی، اظهار کرد: امروز استبداد از قامت کهنه خارج شده و وارد رسانه شده و به دنبال شکار اذهان است و هجمه به مذهب و دانش با ایجاد سطح وسیع شایعات و شبهات است.

وی تصریح کرد: باید در دروازه‌بانی خبر در فضای مجازی به درستی عمل کنیم و نهاد جهاد دانشگاهی می‌تواند در فضای سایبری مانند سنگر دفاع عمل کند.

امام جمعه فریدونکنار اظهار کرد: جهاددانشگاهی باید نقش کم اثر کردن و خنثی سازی هجمه‌های معاند و تقویت بسترهای ارایه خدمات در این زمینه را داشته و لازم است در سطح کلان رویارویی با استبداد رسانه، پلتفرم‌های داخلی رقیب نمونه‌های خارجی شوند.

وی با بیان این که باید سواد رسانه ای جامعه را ارتقا دهیم، افزود: در برنامه ریزی فرهنگی ۱۴۰۱ فریدونکنار این موارد دیده شده و امیدواریم بتوانیم راهبری و مطالبه‌گری فرهنگی مناسبی انجام دهیم.
وی ادامه داد: خبرگزاری ایسنا وظیفه دارد هر گونه دستاورد فریدونکنار را احصا و شناسایی کند و آسیب شناسی پروژه‌های عقب افتاده را در دستور کار قرار دهد.

حسن میرمرادی رییس شورای شهر فریدونکنار نیز در این نشست اظهار کرد: دست همکاری ما به سمت هیئت‌های علمی دانشگاه دراز است که در بخش‌های بنیادین به ما کمک کنند.

وی تصریح کرد: برای روستاییان ما زیبنده نیست که اقلام اولیه خود را که می‌توانند در محل زندگی خود، تولید کنند، خریداری کنند. لذا همه ما وظیفه داریم فرهنگ، آداب  و رسوم بومی را ترویج کنیم و اجازه ندهیم فصای شهری و اراضی ما به دست مالکان غیربومی برسد.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی مازندران


نظر شما :