معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی:
این نهاد میتواند مسیر انتقال دانش فنی به کشور باشد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه ، دکتر احمد شریفیزاده در بازدید از بخش های مختلف سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه از جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد عمومی غیردولتی یاد کرد که در بسیاری از زمینهها متناسب با شرایط کشور ورود کرده و همواره پیشرو، پویا و چابک بوده است.
وی ادامه داد: جهاددانشگاهی در سالهای فعالیت خود به بسیاری از عرصههای فرهنگی، فناوری، علمی، اقتصادی و حتی حوزه اشتغال وارد شده و توانسته الگویی برای بخشهای دیگر باشد.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی با اشاره به ماموریت جهاددانشگاهی در نقشه جامع علمی کشور، تصریح کرد: در این نقشه هفت ماموریت مهم در بخشهای فرهنگی، اشتغال، فناوری و ... برای جهاددانشگاهی لحاظ شد.
دکتر شریفیزاده یکی از مهم ترین زمینههای حضور جهاددانشگاهی در نقشه جامع علمی کشور را بومی سازی دانش فنی دانست و تاکید کرد: جهاددانشگاهی به دنبال آن است مسیری برای انتقال دانش فنی با کم ترین هزینه به داخل کشور باشد و حتی بتواند این دانش فنی را ارتقا دهد.
وی تصریح کرد: جهاددانشگاهی پیگیریهای زیادی کرد تا بتواند رسالت خود و ماموریتهایی را که دارد تحقق بخشد و نتیجه آن حضور جهاددانشگاهی در چند بخش از برنامه ششم توسعه کشور است.
به گفته معاون جهاددانشگاهی، یکی از این بخشها اجرای همان هفت رسالت مهم است که در قالب برنامه ششم توسعه فرآیند اجرای آن مشخص شده است.
دکتر شریفیزاده تصریح کرد: بخش دیگر حضور جهاددانشگاهی در برنامه ششم توسعه، انتقال دانش فنی در زمینه صنایع ریلی و همچنین آب شیرین کن میباشد.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی از نقش مهم مجلس و همراهی نمایندگان برای تحقق اهداف جهاددانشگاهی هم یاد کرد و افزود: اگر این حمایتها بیشتر شود جهاددانشگاهی میتواند در عرصههای گستردهتری حضور موثر داشته باشد.
دکتر شریفیزاده یکی از این عرصهها را ایجاد اشتغال خصوصا برای دانش آموختگان دانشگاهها دانست که جهاددانشگاهی میتواند برای این حوزه پروژههای بزرگی تعریف کند.
وی معتقد است، جهاددانشگاهی هم خوب کار میکند و هم کارِ خوب میکند و اگر حمایت شود جای کار بسیار یبشتری خواهد داشت.
معاون هماهنگی و امور مجلس جهاددانشگاهی اشارهای هم به فعالیت های سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه داشت و این سازمان را یکی از افتخارات جهاد دانشگاهی دانست.
وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی کرمانشاه در زمینههای فرهنگی، آموزشی، علمی و فناوری، حمایت از شرکتهای دانش بنیان و ... عملکرد بسیار خوبی داشته است.
گفتنی است، دکتر شریفی زاده 23 اردیبهشت از بخش های مختلف سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه شامل مراکز رشد سرپل ذهاب و اسلام آبادغرب، پارک علم و فناوری، شتابدهنده فناوری تیک، خبرگزاری ایسنا، سوله کارگاهی واحد های فناور ، مرکز درمان ناباروری ، طرح ملی تولید کربن فعال از قیر طبیعی و گروه های پژوهشی بازدید کرد.
نظر شما :