نشست دانشجویی ـ فرهنگی «تأثیر سیره سردار سلیمانی در سبک زندگی» برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، نشست دانشجویی ـ فرهنگی «تأثیر سیره سردار سلیمانی در سبک زندگی» به همت فعاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان کردستان و با حضور نماینده خبرگان رهبری در جهاددانشگاهی استان کردستان برگزار شد.
ماموستا فایق رستمی نماینده مردم در مجلس خبرگان رهبری، در این نشست که به مناسبت دومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی در جهاددانشگاهی کردستان برگزار شد، اظهار کرد: اگر هر انسانی برای بهتر زیستن در زندگی سه سؤال از کجا آمده؟ برای چه آمده و به کجا میرود؟ را مورد توجه قرار دهد، زندگی پر از سعادت و خوشبختی را خواهد داشت.
وی رئوف و رحیم بودن را دو صفت خداوند متعال در نهاد پیامبر(ص) دانست و بیان کرد: در این راستا باید تمام بشریت برای قرار گرفتن در مسیر هدایت الهی در حق یکدیگر رئوف و مهربان باشند همچنین جدیدترین یافتههای روانشناسی عنوان میکند که سعادت بشری جز با ایثار در راه دیگران میسر نمیشود.
سردار سلیمانی در اوج عظمت نفس قرار داش، وی فداکاری، ایثار، استقامت، صبور بودن در راه تثبیت و اجرای حق را از شاخصههای مفید، عامالمنفعه و اثربخش در وجود هر انسانی دانست .
ماموستا رستمی مصداق عینی این امر را سردار حاج قاسم سلیمانی دانست و اظهار کرد: این سردار شهید یک سرباز به تمام معنا مدافع مرز عزت و کرامت و دیدهبان بصیرت نه تنها برای ایران اسلامی بلکه جهان اسلام بود.
وی افزود: شهید سلیمانی مصداق عینی این آیه قرآن کریم است چراکه در راه خدا جهاد کرد و از سرزنش هیچ سرزنشکنندهای هراس به خود راه نداد.
ماموستا رستمی بیان کرد: تا زمانی که مردم و مسئولان در سنگر اخوت و برادری و وحدت با هم باشند، تمام توطئههای دشمن شکست خواهد خورد اما کوچکترین رخنه در این سنگر بزرگترین آسیبها را به دنبال خواهدداشت.
امامجمعه سنندج در بخش پایانی سخنانش مشکلات جوانان را دغدغه اصلی مقام معظم رهبری دانست و یادآور شد: بیکاری جوانان یکی از دغدغههای اصلی استان کردستان بوده که باید مسئولان به طور عملی به آن بپردازند.
سردار سلیمانی؛ تبلور عینی بیانیه گام دوم انقلاب
اکبر اسدی رییس جهاددانشگاهی کردستان در ادامه این نشست با گرامیداشت یاد و خاطر امام راحل و ایام سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار کرد: اگر سردار سلیمانی و سلیمانیهایی در انقلاب اسلامی ظهور پیدا کردند به خاطر وجود بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و پرورش در مکتب حضرت امام(ره) بوده است.
وی با اشاره به این که بعد از شهادت سردار سلیمانی یک اتفاق بزرگی در جهان روی داد و همگان را تحت تاثیر قرار داد، افزود: آنچه مقام شهید سلیمانی را بالا برد خالص و مخلص بودن در راه حق بود و خداوند به واسطه این اخلاص، مقام والای شهادت را نصیب وی کرد.
رییس جهاددانشگاهی کردستان بیان کرد: شهید سلیمانی ۴۰ سال از عمر خود را با شجاعت در میدانهای نبرد حق علیه باطل گذراند و رشادتهای بسیاری را به وجود آورده و این رشادتهای خالصانه، وی را به والاترین مقام یعنی شهادت رساند.
وی با اشاره به این که انقلاب اسلامی در طول چهل سال گذشته دورانهای مختلفی را داشته است، افزود: دوران پیروزی انقلاب اسلامی، رهبری مقام عظمای ولایت، دوران دفاع مقدس و اخیرا نیز شهادت سردار سلیمانی دوران جدیدی در حرکت پیش و روی انقلاب بوجود آورده در این دوره انقلاب وارد عرصه جدیدی از افتخارات خود شده است.
رییس جهاددانشگاهی کردستان شهادت سردار سلیمانی را یک فرصت مغتنی برای بهرهگیری از راه و روش این شهید بزرگوار دانست و گفت: باید سبک و سیره زندگی سردار سلیمانی را در خانوادهها تسری بخشیم.
وی سردار حاج قاسم سلیمانی را تبلور عینی بیانیه گام دوم انقلاب دانست و افزود: سردار شهید یاریگر مظلومان جهان، متعبد و در عین حال شجاع بود و همواره لرزه بر اندام دشمنان میانداخت.
حجتالاسلام سیدمحمد سادات رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کردستان در ادامه اظهار کرد: فضای عمومی جهان اسلام به ویژه ایران اسلامی این روزها با یاد و نام سردار دلها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی عطرآگین است .
وی افزود: مهمترین بخشهای گفتمان شهید سلیمانی پاسداری از نظام اسلامی و جایگاه رفیع ولایت فقیه و انقلابیگری با کارکرد جهادی و مقاومت است.
وی در ادامه افزود: مکتب شهید سلیمانی ریشه در مکتب اسلام و قرآن، مکتب اهل بیت(ع) و امامین انقلاب دارد و مهمترین ارکان مکتب حاج قاسم سلیمانی توحید عملی، ولایتپذیری، بصیرت، معنویت، عقلانیت و عدالت است.
حجتالاسلام سادات اظهار کرد: از مهمترین ویژگیهای رفتاری سردار سلیمانی اخلاص، انقلابیگری، ولایتمداری، مردم محوری، استکبار ستیزی و فراجناحی بودن ایشان میباشد.
سادهزیستی؛ از مصادیق عینی سبک مدیریتی
علیاصغر حسینی معاون پژوهشی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کردستان در ادامه گفت: سادهزیستی از مصادیق عینی سبک مدیریتی بوده که مصادیق عینی آن امروز در جامعه کمتر دیده میشود.
وی زندگی سردار سلیمانی را از الگوهای عملی سادهزیستی دانست و افزود: مکتب سلیمانی ادامهدهنده مکتب علوی و نبوی بوده است کسی که به گفته رئیس جمهور ملعون اسرائیل خاورمیانه بر انگشتان سردار میچرخد، اما با وجود این جایگاه در نهایت سادگی و به دور از هر کبر و غروری زندگی میکردند.
نظر شما :