کتاب «دید از جاده» چاپ شد

۱۱ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۲ کد : ۴۰۰۰۴ فرهنگی
کتاب «دید از جاده» چاپ شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی کردستان، «دید از جاده» عنوان اثری است که به تازگی در انتشارت جهاددانشگاهی استان کردستان منتشر شده است. این اثر نوشته دونالدا پیلارد، کوین لینچ و جان آر.مایر و ترجمه آقای سیروان بهرامی و آقای شاهو کشاورزی و علیرضا استادمحمودنیا می باشد.

کتاب دید از جاده، خوانش جدیدی بر پایه اصول سیمیوتیک ارائه می دهد و این دیدگاه نه تنها شکل بزرگ راه ها را در بر می گیرد بلکه دگرگونی پنهان و حتی نقشی که فضاهای مشخص و عناصر شهری در آن بر عهده دارند را نیز شامل می شود. در این جا بزرگ راه به ابزاری تبدیل می شود که وضوح ساختاری شهر را نمایان می کند و به شکلی هم زمان، پرسپکتیوهای پی در پی و پویایی جدیدی از شهر را فراهم می آورد.

کتاب دید از جاده در 208  صفحه در قطع رقعی و با قیمت 80 هزار تومان در دی ماه 1400 توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان منتشر شده است. علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند با سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی استان کردستان با شماره تماس 33287517-087 تماس حاصل فرمایند.

کلید واژه ها: کتاب چاپ کتاب فرهنگی جهاددانشگاهی کردستان