به همت سازمان جهاددانشگاهی خوزستان؛
آیین پایانی دومین مسابقه ملی عکس «آن سوی واقعه» برگزار شد
به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، در این آیین که شنبه 24 آذر 97 در اهواز برگزار شد ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این مسابقه برای دومین سال متوالی اظهار کرد: از سال 59 که جهاد دانشگاهی تشکیل شد رسالت فرهنگی این سازمان این بود که سلایق و علایق مختلف را در چهارچوب فعالیتهای فرهنگی در سطح دانشگاه کنار هم بیاورد و حول محور نظام جمهوری اسلامی تلاشهایی کند تا ما بتوانیم آرمانهایمان را در قالبهای مختلف و با استفاده از ابزار مختلف منتشر کنیم.
وی افزود: یکی از حوزههای هنر که در طول چهار دههای که از طول عمر جهاد دانشگاهی میگذرد همیشه مورد توجه بوده حوزه عکس و عکاسی است. بسیاری از عکاسان بزرگی که امروز در سطح ملی فعالیت میکنند یا داوری جشنوارههای مختلف هستند از دهه 60 کار خود را از کارگاههای عکاسی در جهاد دانشگاهی آغاز کردهاند. این کارگاههای هنری مختلف به خصوص در حوزه شعر و عکاسی در دانشگاه چمران سابقه طولانی داشتند و با همکاری جهاد دانشگاهی و دیگر نهادها تشکیل میشدند.
علوی با بیان اینکه داوران جشنواره از کیفیت عکسها بسیار راضی بودند و اعتقاد داشتند کیفیت آثار نسبت به سال گذشته بسیار بهتر شده است اعلام کرد: تفاوت عمده جشنواره امسال نسبت به سال گذشته در کمیت آثار است.
رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان با اشاره به اینکه پیادهروی اربعین راهپیمایی عظیمی است که در آن هر کس هر آن چه از دستش برمیآید انجام میدهد تصریح کرد: کاری که از دست ما برمیآمد این بود که از پتانسیل و عکاسان بسیار خوب استان استفاده کنیم.
معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان نیز با ابراز خوشحالی از برگزاری دومین دوره این مسابقه به رغم وجود تمام فراز و نشیبها گفت: با توجه به اینکه دو مرز از سه مرزی که زائران اربعین از آن طریق به سمت عتبات عالیات سفر میکنند در خوزستان است این استان در بحث اربعین باید حرفی برای گفتن داشته باشد.
محمدامین صالحینژاد در خصوص علت برگزاری این مسابقه توضیح داد: در گذشته برای حرکت عظیم پیادهروی اربعین که تبدیل به حرکتی بینالمللی شده است جای خالی این مسابقه احساس میشد.
وی با اشاره به اینکه برگزاری این مسابقه از سال گذشته آغاز شد، یادآوری کرد: با اینکه در دور اول برگزاری این مسابقه تنها حدود 12 روز تبلیغات انجام شد نزدیک به یک هزار و 800 عکس برای شرکت در مسابقه به دبیرخانه ارسال شد. در دومین دوره این مسابقه نیز بیش از 2 هزار و 300 عکس از 27 استان کشور دریافت شد.
دبیر دومین مسابقه ملی عکس "آن سوی واقعه" افزود: داوران این دوره از مسابقه معتقد هستند سطح کیفی آثار ارسالی به مسابقه بسیار بالا رفته است و این نشان میدهد این مسابقه در کشور در حال تبدیل شدن به یک مسابقه حرفهای است.
صالحینژاد با بیان اینکه برای برگزاری این مسابقه مطالبه وجود دارد زیرا امسال پیش از انتشار فراخوان تماسهایی در خصوص برگزاری این جشنواره صورت گرفته بود تاکید کرد: این جشنواره متعلق به کل خوزستان است. درست است که سازمان جهاد دانشگاهی این کار را شروع کرده اما جشنواره متعلق به خوزستان است. بنابراین از مسئولانی که حضور دارند تقاضا میکنیم به ما کمک کنند تا این جشنواره را به صورت وسیعتر و حتی شاید به صورت بینالمللی برگزار کنیم.
دکتر عبدالرحیم هوشمند معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز نیز در این آیین ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری دومین دوره مسابقه ملی عکس آن سوی واقعه ابراز امیدواری کرد: با برگزاری چنین برنامههایی بتوانیم بزرگداشتی برای اربعین که یکی از سنتهای بزرگ در دین و مذهب ما است اجرا کنیم و این سنت را ادامه بدهیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: گفته شد بیش از 2 هزار اثر به دبیرخانه این مسابقه ار سال شده است. داوران نیز در حین داوری عکسها از افزایش کیفیت عکسهای ارسالی گزارش میدادند. امیدوارم فرصت برگزاری این مسابقه در سالهای آینده نیز وجود داشته باشد تا حماسه اربعین برای سالهای آینده نیز بهتر به تصویر کشیده شود و ما نیز از خلاقیت و تواناییهای این هنرمندان استفاده کنیم.
احمد سراج معاون اجتماعی، فرهنگی و ورزشی شهرداری اهواز نیز در این مراسم گفت: امروز جای هنر در بسیاری از عرصهها خالی است. امیدوارم بیشتر به هنرمندان توجه شود تا بتوانیم از طریق هنرمندان و اهالی هنر در عرصههای مختلف انقلاب بیش از پیش به شهدا و آرمانهای انقلاب ادای دین کنیم.
در ادامه این آیین، برگزیدگان دومین مسابقه ملی عکس آن سوی واقعه معرفی و تقدیر شدند.
در بخش آزاد این مسابقه عباس دانشور طولی، مهنوش اورک، محمودرضا معینپور به ترتیب رتبههای اول تا سوم را به دست آوردند.
همچنین در این بخش پژمان مولایی، حمیدرضا امیری، علی اسدالهی سوته، محمد آهنگر و مونا صیافی شایسته تقدیر شدند.
در بخش دانشجویی میلاد اسلامزاده، بهنام نصری، شایان حاجینجف به ترتیب رتبههای اول تا سوم مسابقه را کسب کردند. در این بخش نیز امیر بدرعظیمی، مصطفی اکبری و نگین محمدی شایسته تقدیر شدند.
در بخش ویژه (پایتخت موکبها) نیز مرتضی یاقوتی به عنوان عکاس برگزیده این بخش انتخاب شد.
در مجموع در این مسابقه 59 عکس از 41 عکاس به مرحله نمایشگاهی راه پیدا کردند.
نظر شما :