تقدیر از کتاب «دستنامۀ قصه درمانی» در جشنوارۀ قصه‌گویی

۰۴ دی ۱۴۰۰ | ۱۱:۴۳ کد : ۳۹۴۳۰ فرهنگی
هیئت‌داوران بیست و سومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، کتاب «دستنامۀ قصه درمانی» را که به نمایندگی از انتشارات جهاددانشگاهی اصفهان در این جشنواره حضور داشت، شایسته تقدیر معرفی کردند.
تقدیر از کتاب «دستنامۀ قصه درمانی» در جشنوارۀ قصه‌گویی

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد اصفهان، آیین اختتامیه بیست‌وسومین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی، 30 آذرماه در مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد. در این مراسم، مسئولانی از وزارت آموزش‌وپرورش و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان حضور داشتند و هیات‌داوران نیز، برگزیدگان بخش‌های مختلف جشنواره را معرفی کردند.

کتاب «دستنامۀ قصه درمانی»، نوشتۀ استفان هامل نیز که با ترجمه محسن لعلی، سمیه نجار خدابخش و ناهید رمضانی در انتشارات جهاددانشگاهی اصفهان منتشر شده و پیش‌تر، نامزد نهایی دریافت جایزه بخش کتاب از این جشنواره شده بود، در آیین اختتامیه، از سوی هیات‌داوران این بخش متشکل از حسین شیخ‌الاسلام، حجت کجانی‌حصاری و یوسف محمدنژاد شایسته تقدیر معرفی شد.

کلید واژه ها: جشنواره پرورش کودکان فکری کانون جشنواره بین المللی قصه گویی کتاب انتشارات جهاددانشگاهی مرکز آفرینش‌های فرهنگی هنری