چاپ کتاب «مقدمه‌ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی»

۲۸ آذر ۱۴۰۰ | ۰۹:۴۵ کد : ۳۹۲۵۷ فرهنگی
کتاب «مقدمه‌ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی» در جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان وارد بازار نشر شد.
چاپ کتاب «مقدمه‌ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان کتاب «مقدمه‌ای بر لیزر و کاربردهای آن در مهندسی، علوم زمین و پزشکی» تالیف دکتر علیرضا حاجیان و دکتر مهدی حاجیان با شمارگان 500 نسخه، 189 صفحه، 3 فصل، در قطع وزیری وارد بازار کتاب شد.

در این کتاب مفاهیم فناوری لیزر از هر دو دیدگاه فیزیکی و فناورانه به صورت تلفیقی و در عین حال با بیانی ساده و عاری از هرگونه فرمول‌های پیچیده و نامفهوم ارایه شده است. در سراسر کتاب در کنار مفاهیم تئوری، کاربردهای متنوع و مختلف فناوری لیزر در مباحث فنی و مهندسی، پزشکی و علوم زمین تشریح شده و در همین راستا یک فصل کامل به کاربردهای متنوع فناوری لیزر در حوزه‌های یاد شده اختصاص داده شده است.

گفتنی است؛ چاپ دوم این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 600 هزار ریال عرضه شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب به صورت حضوری با شماره 03133912711 مرکز انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان تماس و یا از طریق سایت www.16book.ir خرید اینترنتی کنند.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان فرهنگی کتاب