نایب رییس کمیته آموزش و تحقیقات مجلس:

پژوهشکده محیط زیست می‌تواند مرجع علمی نهادهای متولی این حوزه باشد

۲۱ آذر ۱۳۹۷ | ۱۹:۳۰ کد : ۳۹۰۵
نائب رئیس کمیته آموزش و تحقیقات مجلس گفت: پژوهشکده محیط زیست با آزمایشگاه تخصصی که دارد، می‌تواند مرجع علمی دستگاه‌ها و نهادهای متولی محیط زیست باشد.
پژوهشکده محیط زیست می‌تواند مرجع علمی نهادهای متولی این حوزه باشد

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی استان گیلان، جبار کوچکی‌نژاد امروز در نشست هم اندیشی با اعضای هیات علمی پژوهشکده محیط زیست که با حضور دکتر فریبرز جمالزاد، رئیس سازمان جهاددانشگاهی گیلان برگزار شد، اظهار کرد: جهاددانشگاهی به دلیل برخورداری از نیروهای مومن، متدین و منسجم همواره در عرصه علمی و پژوهشی جهادی عمل می‌کند.
وی با بیان اینکه پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی با وجود نیروهای جوان دانشگاهی می‌تواند فعالیت‌های موفقیت آمیزی را انجام دهد، گفت: کار ما حمایت از مراکز تحقیقاتی و آموزشی در کشور است و به جهت فعالیت تخصصی پژوهشکده در حوزه مسائل زیست محیطی باید تلاش کنیم تا به پژوهشگاه تبدیل شود.
نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه گیلان با وجود قشر جوان و تحصیلکرده این ظرفیت را دارد که در تولید علم سرآمد باشد، افزود: در تلاش هستیم تا پژوهشگاه هسته‌ای کشور در حوزه کشاورزی از کرج به گیلان انتقال یابد.
وی با بیان اینکه در برهه‌ای از زمان فقط یک مرکز دانشگاهی در گیلان بود که الان به برکت نظام جمهوری اسلامی مراکز آموزشی و تحقیقاتی زیادی در استان گیلان وجود دارد، ادامه داد: مراکز تحقیقاتی زیادی در گیلان داریم که به دلیل مشکلات مالی نیمه فعال هستند و انعکاس فعالیت‌هایشان به جامعه هم محدود است.
کوچکی‌نژاد با بیان اینکه گیلان، مازندران و گلستان در بحث زیست محیطی در کشور بسیار مورد توجه هستند و پژوهشکده محیط زیست می‌تواند به صورت تخصصی در این امر ورود کند، تصریح کرد: پژوهشکده محیط زیست با آزمایشگاه تخصصی که دارد، می‌تواند مرجع علمی دستگاه‌ها و نهادهای متولی محیط زیست باشد؛ امسال سعی می‌کنیم با توجه به گستردگی کار پژوهشکده محیطی زیست، از ردیف بودجه‌ای جدا و پایدار برخوردار شود.
وی با بیان اینکه ترافیک و فاضلاب دو معضل اساسی شهرستان رشت است، اضافه کرد: طی سنوات گذشته با تلاش‌های فراوان قطار شهری رشت را همزمان با شیراز و خراسان جزء ردیف ملی آوردیم و 15 میلیارد هم به آن اختصاص یافت اما به دلیل ضعف مدیریت شهری پروژه قطار شهری رشت عقب ماند ولی دیگر شهرها تاکنون 70 درصد پیشرفت داشته‌اند.
نائب رئیس کمیته آموزش و تحقیقات مجلس تصریح کرد: با توجه به پیش بینی‌ها و همچنین مهاجرت دیگر استان‌ها به گیلان در پی خشکسالی، پیش بینی می‌شود تا چند سال آینده جمعیت گیلان به 5 میلیون نفر برسد لذا باید از اکنون به فکر زیرساخت‌های لازم نظیر محیط زیست، منابع آبی، برق و ... باشیم.


نظر شما :