سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی لرستان برگزار می‌کند؛

نشست «بررسی توانمندی‎های گردشگری سلامت در استان لرستان»

۰۶ آذر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۵ کد : ۳۸۴۲۷ فرهنگی
سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی لرستان ششمین دوره نشست چشم انداز گردشگری در ایران با موضوع «بررسی توانمندی‎های گردشگری سلامت در استان » را برگزار می‎کند.
نشست «بررسی توانمندی‎های گردشگری سلامت در استان لرستان»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی لرستان، در آستانه روز دانشجو ششمین دوره نشست چشم انداز گردشگری در ایران با موضوع «بررسی توانمندی‎های گردشگری سلامت در استان لرستان» توسط سازمان دانشجویان این واحد و بستر سامانه امجد و رویتاب به صورت مجازی برگزار می‎شود.

این برنامه با حضور دکتر امین سلاحورزیان رئیس جهاددانشگاهی لرستان، دکتر دلفان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان و دکتر یحیی ابراهیمی عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی در روز یکشنبه چهاردهم آذرماه برگزار خواهد شد.

علاقه مندان می‎توانند جهت شرکت و کسب اطلاعات بیشتر با شماره تماس 33214733-066 معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی لرستان تماس حاصل کنند.

لازم به ذکر است که نشست مذکور با همکاری مرکز گردشگری علمی فرهنگی دانشجویان ایران و دانشگاه علوم پزشکی لرستان تدارک دیده شده است.

کلید واژه ها: جهاددانشگاهی لرستان