دومین نمایشگاه کسب و کار، کارآفرینی و دستاوردهای دانشجویی در جهاد دانشگاهی هرمزگان برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان؛ مدیرکل تعاون، کار ورفاه اجتماعی هرمزگان درحاشیه این نمایشگاه، گفت: حمایت ها از مشاغل روستای و مشاغل خانگی با ارائه تسهیلات کم بهره انجام شده است.
محمدعلی سلیمی ضمن تبریک روز دانشجو روز، زحمت کشان این عرصه و با آرزوی توفیق برای این قشر عنوان کرد: این نمایشگاه در قالب تولیدات استان به ویژه در حوزه تعاون با همکاری جهاد دانشگاهی برپا شد.
وی بیان کرد: در جوار این نمایشگاه تفاهم نامه ای رابا جهاد دانشگاهی به منظور استفاده کردن از ظرفیت های دو طرفه برای گسترش فرهنگ تعاون به امضا خواهیم رساند.
سلیمی افزود: دولت نیز به همین واسطه امسال در حوزه کسب و کار و کارآفرینی دیده است و بخشی از این حمایت ها در قالب تسهیلات کم بهره است که در اختیار افراد قرار می گیرد. خوشبختانه اولویت ارائه تسهیلات با کسانی است که در این نمایشگاه حاضر شده اند و 289 میلیارد تومان تسهیلات برای ایجاد مشاغل روستایی در اختیار استان قرار گرفت که از طرف دبیر خانه کارگروه تخصصی و اشتغال توزیع آن شروع شده است، بخش عمده ای از این تسهیلات پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: حمایت های دیگری برای حمایت و توسعه از کارآفرینی انجام شده است حمایت از مشاغل خانگی است بخشی از تعاونی های حاضر در این نمایشگاه توانسته اند از همین تسهیلات استفاده کنند.
سلیمی در پایان گفت: اعتباراتی که در قالب مشاغل خانگی برای استان در نظر گرفته شد بالغ بر 100 میلیارد تومان بود بخشی از این تسهیلات نیز در اختیار نهاد های حمایتی، کمیته امداد حضرت امام و سازمان بهزیستی قرار گرفته است و افرادی که تحت پوشش این دو نهاد هستند می توانند از این تسهیلات کم بهره استفاده کنند.
همچنین در ادامه مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان هرمزگان گفت: از جهاد دانشگاهی بابت فراهم کردن چنین فضا و امکانی برای کارآفرینان و دانشجویان متشکریم.
رضا برومند بیان کرد: برپایی نمایشگاه ها در هرحوزه ای که باشد به خصوص در حوزه صنایع دستی و کارآفرینی می تواند به شناسایی استعداد ها و خلاقیت ها کمک کند و هم این که توجه علاقه مندان به این حوزه را به دنبال داشته باشد.
وی ادامه داد: پس از این که چهارمین نمایشگاه سراسری را برگزار کردیم، در روز ابتدایی این نمایشگاه استقبال خوبی شد و همکاران ما در جهاد دانشگاهی استان که در بحث کار آفرینی و رشد فناوری پیشرو هستند این فرصت را فراهم کردند تا بخشی از توانمدی های عزیزان در حوزه صنایع دستی و کارآقرینی در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شود.
برومند عنوان کرد: این اتفاق بسیار خوب که در روز اول هفته اتفاق افتاد می تواند امیدوار کننده باشد، هم میتواند هم زمینه تعامل بخش های مختلف با جهاد داشگاهی را فراهم کند و هم این که فرصتی باشد برای تبادل تجارب و بیان زمینه های که می توانند فعالیت های مشترکی را ایجاد کنند.
وی تصریح کرد: پس از افتتاحیه و بازدید از این نمایشگاه بستر ها و زمینه هایی که می توانیم فعالیت های مشترکی را دنبال کینم را لیست خواهیم کرد و به تفاهم خواهیم رسید وشاهد فعالیت های مشترک در این حوزه شویم.
در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان ابراز کرد: هدفمان این است که دانشجویان مطالبی که یاد گرفته اند را به صورت عملی پیاده سازی کنند.
موسی جاودان در افتتاحیه دومین نمایشگاه کسب و کار، کار آفرینی و دست آوردهای دانشجویی ابراز کرد: ما با این هدف که دانشجویان در کلاس ها مطالب را تنها به صورت نظری و کتابی و تئوری را آموزش می بینند، تمام تلاش و مأموریت دانشگاه علمی کاربردی این است که می توانند این مطالب را خارج از کتاب و جزوه در کار خود پیاده کند بنابر این با این هدف نمایشگاهی که مرتبط است با کار های خود دانشجویان برگزار کردیم.
وی افزود: دانشجویان باید بتوانند آموخته های داخل کلاس را به خارج از کلاس برده و به مرحله عملی برسانند. قدم بعدی این است که دانشگاه، محیط آن و کلاس های درس باید یک آزمایشگاه باشد که دانشجو بتواند آن ها را عملی کند.
جاودان ادامه داد: در راستای تشویق کارآفرینان اگر دانشجو بتواند در ثبت اختراع و نوآوری ها قدمی بردارد، بسیاری از حامیان و تجار می توانند آن را به شکل مشترک ثبت و یا امتیاز آن را خریداری کنند.
وی در پایان گفت: دانشگاه به کسانی که ثبت اختراع و یا دستاوردی که در جامعه طرفدار و خریدار دارد در حد توان کمک خواهد کرد.
همچنین رئیس جهاددانشگاهی استان هرمزگان گفت: هدف اصلی ما این بوده است که با برگزاری این نمایشگاه تجربه و توانایی دانشجویان را در حوزه کسب و کار بالا ببریم و آن ها را آماده کنیم تا در آینده موفق تر به بازار کار وارد شوند.
سهیل دادخواه عنوان کرد: نمایشگاه برگزار شده با همکاری جهاد دانشگاهی و قسمت های مختلف این دانشگاه شامل مرکز رشد سازمان دانشجویان و مرکز علمی کاربردی شکل گرفته است بر اساس این شعبه ها در استان، مراکز همکاری نیز داریم. در اصل این نمایشگاه با همکاری جهاد دانشگاهی، اداره کارف تعاون و رفاه اجتماعی، اداره کل صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان شکل گرفته است.
وی ادامه داد: از جمله اتفاقاتی که در این نمایشگاه رخ داده است حضور همزمان و مجارت کارآفرینان و تعاون گران با دانشجویان بوده است.
دادخواه بیان کرد: این همجواری میتواند به دانشجویان کمک کند و از طرفی با حضور مسئولان سازمان های نامبرده شده اطلاعات خوبی به آنان ارائه کردند.
وی افزود: در آینده برنامه هایی در خصوص کارهای دانشجویان، بازدیدعموم و استقبال را توسعه دهیم در آینده بتوانیم به عنوان یک برند معرفی کنیم که در کنار کسب تجربه به بحث فروش آنان کمک شود.
دادخواه عنوان کرد: مجموعه تمام این کار ها، در حوزه برنامه هایی است که از قبل برای ارتقای توانمندی های دانشجویان در نظر گرفتیم و بحث اشتغال آن هارا نیز حمایت می کنیم.
وی در پایان گفت: خوشبختانه امروز این چند حوزه دست به دست هم دادند و توانستیم با مشارکت هم این رویداد را رقم بزنیم که با روز دانشجو نیز مقارن است و از مسئولین متشکریم که دعوت ما را پذیرفتند و زمان کافی را به دانشجویان و تعاون گران ارائه دادند.
نظر شما :