نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی:

خبرنگاران، امید را به جامعه تزریق کنند

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۸:۱۵ کد : ۳۸۲۴ عمومی
نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌شرقی با تاکید بر این‌که خبرنگاران، امید و نشاط را به جامعه تزریق کنند، گفت: ایجاد امیدواری نسبت به آینده در بین مردم از جمله موارد مهم بوده و در این رابطه باید تلاش کرده و بیش از پیش از جوانان پرشور، باغیرت و انقلابی استفاده کنیم.
خبرنگاران، امید را به جامعه تزریق کنند

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد لی آل‌هاشم نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه تبریز، عصر روز یکشنبه 18 آذرماه در دیدار مدیران و خبرنگاران ایسنا به مناسبت بیستمین سالروز تاسیس این خبرگزاری، دانشجویی بودن بدنه‌ ایسنا را امتیاز مثبتی برای این خبرگزاری دانست و اظهار کرد: دانشجویان فعال در ایسنا از همان دوران دانشجویی، تجربیات بسیاری را کسب می‌کنند که برای این قشر بسیار مفید است.

وی با بیان این‌که بیست ساله شدن خبرگزاری ایسنا را باید تبریک گفت و الحمدالله این خبرگزاری کارنامه‌ درخشانی دارد، افزود: یکی از وظایف مهم خبرنگاران، ایجاد امیدواری نسبت به آینده است و در عین اینکه مشکلات جامعه را بیان می‌کنند، باید مردم را نسبت به آینده امیدوار کنند، چرا که پیشرفت د  جامعه‌ای که به آینده‌ی خود امید ندارد، غیرممکن است.

حجت‌الاسلام آل هاشم افزود: واگذاری مسئولیت‌ها به جوانان در جامعه، یک اصل انکارناپذیر است، چنانچه در اوایل انقلاب نیز وزرا، مسئولان و حتی فرماندهان جنگی از بین جوانان بودند.

امام جمعه تبریز با اشاره به سالروز گرامیداشت مقام دانشجو و با تاکید بر اینکه باید در این ایام، نقش دانشجو و دانشگاه را در جامعه تبیین کنیم، افزود: باید در این مناسبت، فلسفه روز دانشجو و وقایع این روز را تشریح و مورد بررسی قرار دهیم.

وی در ادامه به ویژگی‌های اصلی دانشجویان اشاره کرد و افزود: دانشجو باید پایبند به مبانی و ارزش‌های اسلامی و انقلابی باشد و همچنین آرمان‌های انقلاب را هدف‌گیری کرده و همتی بلند برای رسیدن به این آرمان‌ها داشته باشد.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم با بیان این‌که پایبندی به استقلال همه جانبه کشور(سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، امنیتی و...) شاخصه دیگر یک دانشجوست، گفت: استقلال فرهنگی مهم‌تر بوده و باید دانشجویان در این رابطه اهتمام داشته و بر فرهنگ خود پافشاری کنند؛ امروز شاهدیم که دشمنان می‌خواهند فرهنگ خود را به جوانان ما تحمیل کنند و متاسفانه قدری هم موفق شده‌اند از این رو دانشجویان به عنوان قشر آگاه جامعه باید در این رابطه آگاه و هوشیار باشند.

نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی، حساسیت در برابر دشمن، تلاش و نقشه‌های دشمن و عدم تبعیت از نقشه‌های دشمن را شاخصه‌ چهارم یک دانشجو دانست و بیان کرد: دانشجو قشر آگاه جامعه بوده و همواره باید این موارد را در وجود خود پرورش دهد.

وی با بیان این‌که شناخت دشمن و عدم تبعیت از توطئه‌های دشمن به نوعی جهاد کبیره است، گفت: دانشجو باید آگاه به زمان بوده و نسبت به دشمنان و نقشه‌های آنان بصیرت و شناخت داشته باشد.

امام جمعه تبریز با تاکید بر این‌که تقوای دینی و سیاسی شاخصه دیگری است که باید در وجود دانشجویان موج بزند، افزود: برای مصالح سیاسی و جناحی، نباید دین را نادیده گرفت.

وی با تاکید بر این‌که دانشجو باید آگاه‌ترین قشر به مسایل سیاسی باشد، نه اینکه وارد جناح بندی‌های سیاسی شود، خاطرنشان کرد: دانشجو باید آگاه به مسایل سیاسی جامعه بوده و بصیرت، شناخت و آگاهی بیشتری داشته باشد و درنهایت تقوای دینی و سیاسی را رعایت کند.

حجت‌الاسلام آل‌هاشم با بیان این‌که امروز دانشگاه، حساس‌ترین مکان است چرا که آینده کشور وابسته به دانشگاه‌هاست، گفت: اگر دانشجویان درست تربیت شوند مشکلی در آینده نخواهیم داشت.

دکتر جعفر محسنی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در ادامه این دیدار با بیان اینکه بیستمین سالگرد تاسیس خبرگزاری ایسنا با روز دانشجو قرین شده است، اظهار کرد: خوشبختانه خبرگزاری ایسنا جایگاه ملی و بین‌المللی پیدا کرده و بسیاری از سایت‌های خبری در گزارشات و اخبار خود به این خبرگزاری استناد می‌کنند.

وی ادامه داد: بدنه اصلی ایسنا را دانشجویان تشکیل می‌دهند، شفافیت و زلالی که دانشجویان این مجموعه دارند، موجب حفظ و پویایی این خبرگزاری شده است.

وی افزود: سالانه بیش از 10 هزار خبر در حوزه‌های مختلف خبری اعم از فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ورزشی در خبرگزاری ایسنا-آذربایجان‌شرقی تولید می‌شود.

محسنی در ادامه، سازمان جهاد دانشگاهی را یک نهاد فراجناحی خواند و گفت: طبق تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری، این نهاد از ورود به مسائل سیاسی و جناحی خودداری کرده است و سعی داریم مسائل را بدون حب و بغض انعکاس دهیم.


نظر شما :