رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی :

زنجیره دانش تا ارزش ؛ مدل پیشروی جهاد دانشگاهی استان

۱۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۵ کد : ۳۷۹۰ عمومی
سرپرست جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی گفت: بنای ما در مسوولیت محوله انجام مأموریت‌ها و رسالت‌هایی است که جهاد به لحاظ ماهیت خود و اسناد بالادستی برنامه توسعه جمهوری اسلامی و برنامه ششم توسعه جهاد‌دانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی و پژوهشی، آموزشی، اشتغال و مراکز رشد برعهده دارد لذا در این راستا به منظور تحقق اهداف، مدلی تحت عنوان «زنجیره دانش تا ارزش» ترسیم شده است تا بتوانیم خروجی خوبی برای جهاد شرح دهیم.
زنجیره دانش تا ارزش ؛ مدل پیشروی جهاد دانشگاهی استان

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی ، 14 آذر ماه آئین تجلیل و تکریم سید‌جعفر نظام‌دوست، رئیس سابق و معارفه مسعود شهرجردی سرپرست جهاددانشگاهی استان مرکزی با حضور جمعی از مسئولانمسوولان کشوری و استانی برگزار گردید.

مسعود شهرجردی سرپرست جهاد ‌دانشگاهی استان مرکزی، در مراسم تکریم و معارفه رئیس جهاد‌دانشگاهی استان مرکزی که با حضور احمد شریفی‌زاده، معاون هماهنگی و امور مجلس دفتر مرکزی جهاددانشگاهی و مسئولین استانی در سالن اجتماعات جهاد‌دانشگاهی استان برگزار شد، با اشاره به ۶۲۰۰ شهید استان، بیان کرد: استان ما مهد مفاخر و یک چهارم نخبگان کشور است، استان با وجود داشتن ظرفیت‌های صنعتی شرایط خاص خود را دارد با اینکه پذیرفتن مسئولیت جهاد و مدیریت آن جرأت می‌خواهد ولی با پشتوانه همه همکاران، تفکر و تلاش‌های صادقانه و ظرفیت‌های فرهنگی اجتماعی مسئولیت را پذیرفتم.

وی ادامه داد: جهاد‌دانشگاهی شبیه هیچ سازمانی نیست و اعضای آن هم کارمند نیستند، خدمت کردن در این نهاد مانند نشستن دور میزی گرد است که هرفرد هر جای آن بنشیند مسئول است و شرط جهادگر بودن تلاش خالصانه کردن است و همچنان خود را یکی از جهادگران می‌دانم.

شهرجردی بیان کرد: جهاد‌دانشگاهی به لحاظ مختلف در جایگاه خوبی قرار دارد، فرصت داشتن نیروهای جهادگر، فرصت در اختیار داشتن بهترین و موفق‌ترین خبرگزاری‌های استان، فرصت گروه‌های موفق پژوهشی، فرصت حضور در پالایشگاه مادر استان، فرصت خدمت‌رسانی در زمینه حل مشکلات ناباروی مردم، فرصت داشتن آموزش‌های علمی کاربردی و تخصصی کوتاه مدت، پتانسیل سنجش و رصد افکار عمومی و نشر مباحث پژوهشی و آموزشی کمک می‌کند تا در این نهاد موفق‌تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم با مجاهدت‌های همکاران به بخشی از کارنامه نظام در استان دست پیدا کنیم، بنای ما در مسئولیت محوله انجام مأموریت‌ها و رسالت‌هایی است که جهاد به لحاظ ماهیت خود و اسناد بالادستی برنامه توسعه جمهوری اسلامی و ششم توسعه جهاد‌دانشگاهی در حوزه‌های فرهنگی آموزشی و پژوهشی، آموزشی، اشتغال، مراکز رشد برعهده دارد در این راستا به منظور تحقق اهداف، مدلی تحت عنوان «زنجیره دانش تا ارزش» ترسیم شده است تا بتوانیم خروجی خوبی برای جهاد شرح دهیم.

وی افزود: در راستای برنامه‌ها، اقدامات خوبی انجام شده و اخذ مجوزهای راه‌اندازی مراکز آموزش تخصصی، فاز دوم مرکز ناباروری، مجوز راه‌اندازی کلینیک سلامت، مرکز رشد واحدهای فناور، راه‌اندازی کلینیک غدد، پذیرش هسته‌های فناور، افتتاح و راه‌اندازی دفاتر ایکنا و ایسنا در شهرستان‌ها از دیگر برنامه‌های در دستور کار است.

شهرجردی بیان کرد: جهاددانشگاهی کارهای برزمین مانده را بر داشته و در حد توان در راستای رشد و توسعه استان فعالیت خواهد داشت.

 در ادامه مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی  نیزدر این آیین گفت: کشور ما برای پیشرفت نیاز به روحیه جهادی دارد و تغییر و تحول در ساختارها و توجه مضاعف به منابع مادی‌ و انسانی ما را به سر منزل مقصود می‌رساند.

حجت‌الاسلام مهدی ایمانی‌مقدم، مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان مرکزی در مراسم تکریم و معارفه رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی گفت: کشور ما برای پیشرفت نیاز به روحیه جهادی دارد و تغییر و تحول در ساختارها و توجه مضاعف به منابع مادی‌ و انسانی ما را به سر منزل مقصود می‌رساند.

وی اظهار کرد: جهاد‌دانشگاهی از جمله نهادهایی است که در بخش کادرسازی و تربیت نیروهای متعهد و انقلابی موفق عمل کرده است. گاه فعالیت‌ها به دلیل برخی مقررات دست و پا گیر عقب می‌ماند که جهاد‌دانشگاهی در این زمان وارد عرصه شده و خدمت و فعالیت بر زمین مانده را عهده‌دار می‌شود.

ایمانی‌مقدم بیان کرد: آذرماه دانشگاه است، روز دانشجو و وحدت حوزه و دانشگاه مناسبت‌های خوبی است که می‌توان در راستای پیشبرد اهداف استفاده کرد، در آستانه ۴۰اُمین سالگرد پیروزی انقلاب هستیم، به نظر بنده مناسبت‌ها با هم پیوند خورده است.

وی تأکید کرد: خیزشی که در جنبش دانشجویی علیه استعمار و امریکا بعد از کودتای ۲۸ مرداد اتفاق افتاد، بیداری و خیزش در دانشگاه‌ها می‌تواند تحولات عظیمی را ایجاد کند. مسیری که استعمار بعد از کودتای ۲۸ مرداد ترسیم کرده بود سلطه بیش از پیش بر منابع ایران بود، دانشجویان در سال ۳۳ در اعتراض به ورود نیکسون تمام توطئه‌ها را خنثی کرد.

حجت‌الاسلام ایمانی‌مقدم ادامه داد: ایران هرجا خواست استقلال داشته باشد تحریم شد، پس از انقلاب دشمنان اندیشه سکولار را به عنوان روح دانشگاه معرفی کرده و لازمه پیشرفت را جدایی از دین و معنویت دانستند. آنها دین و دینداری را منافی علم می‌دانستند، اتفاقی که در ۲۷ آذر افتاد رویکرد جدیدی در کشور ایجاد کرد و با وحدت حوزه و دانشگاه علم و دین همسو شد.

وی گفت: از اول انقلاب تا کنون ۸ سال جنگ، ۱۷هزار شهید ترور، تجزیه‌طلبی‌ها، کودتای نوژه، حزب توده و قطع صادرات نفت ایران بر نظام تحمیل شد. روحیه جهادی را باید حفظ کنیم هرجا روحیه جهاد را حفظ کردیم موفق بودیم و هر جا محافظه‌کار بوده و عافیت‌طلب موفق عمل نکردیم یا موفقیت‌ها کمرنگ بوده است. برای پیشرفت نیاز به روحیه انقلابی و جهادی همراه با معنویت و عقلانیت داریم.

 

 


نظر شما :