کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی» منتشر شد

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۸ کد : ۳۷۸۶۸ فرهنگی
کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی » در جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، وارد بازار نشر شد.
کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، توسط شعبه انتشارات جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان کتاب "اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی" تالیف دکتر مریم حقیقت و رضا ابوالقاسمی با شمارگان 500 نسخه،217 صفحه، هفت فصل، در قطع وزیری چاپ و وارد بازار کتاب شد.

این کتاب اطلاعات جامعی از انواع قارچ‌های خوراکی قابل‌کشت و عرضه به بازار ازجمله قارچ دکمه‌ای، قارچ صدفی و... را ارائه می‌کند. همچنین راهکارهای مدیریتی مطلوب در زمینهٔ راه‌اندازی کارگاه‌های پرورش خانگی و صنعتی، اصول و نحوهٔ پرورش قارچ‌های خوراکی، مبارزه با بیماری‌ها و آفات مهم و مدیریت تولید قارچ‌های خوراکی را به‌طور مفصل و دقیق بیان می‌کند.

گفتنی است؛ چاپ اول این کتاب در پاییز 1400 با قیمت 650 هزار ریال عرضه شد.

علاقه‌مندان می‌توانند به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتاب‌فروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاددانشگاهی به آدرس shop.isba.ir خرید کنند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان فرهنگی کتاب


نظر شما :