بازدید رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

۲۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۴:۳۷ کد : ۳۷۸۶۳ فرهنگی
رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک امروز ۲۲ آبان‌ماه، با حضور در سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از این سازمان و خبرگزاری ایکنا بازدید کرد.
بازدید رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

به گزارش روابط عمومی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور؛ علیرضا حاجیان‌زاده رییس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک، طی امروز، ۲۲ آبان‌ از بخش‌های مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور بازدید کرد.
وی در این بازدید ابتدا از خبرگزاری ایکنا بازدید کرد و با عملکرد سرویس‌های مختلف این رسانه قرآنی و فعالیت بخش بین‌الملل آشنا شد. همچنین وی در ادامه از استودیو مبین،‌ مرکز مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم و ... دیدن به عمل آورد. محمدحسین حسنی، رئیس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور در این بازدید حاجیان‌زاده را همراهی کرد.
وی همچنین مصاحبه‌ای با محور اقدامات و فعالیت‌های در دست اجرای سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک در استودیو مبین داشت.

کلید واژه ها: بازدید سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور