تشریح فعالیت‌های پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در حوزه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

۱۹ آبان ۱۴۰۰ | ۱۷:۰۱ کد : ۳۷۸۰۸
رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی کارآفرینی به بیان اقدامات پژوهشکده در حوزه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار پرداخت.
تشریح فعالیت‌های پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی در حوزه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، دکتر غفارزادگان رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی، به مناسبت فرارسیدن هفته جهانی کارآفرینی به بیان اقدامات پژوهشکده در حوزه کارآفرینی و مدیریت کسب و کار پرداخت.

وی عنوان کرد: حوزه گیاهان دارویی در مباحث پیشبرد اهداف ملی، منطقه‌ای و جهانی برای تحقق سلامت و نشاط جوامع، خودکفایی دارویی، ایجاد اشتغال و حضور فعال در بازارهای جهانی از اهمیت بسزایی برخوردار است.

دکتر غفارزادگان افزود: بر اساس پیش بینی بانک جهانی، گردش مالی تجارت جهانی متمرکز و مبتنی بر گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در سال 2050 میلادی به حدود 5000 میلیارد دلار خواهد رسید که متاسفانه سهم ایران با وجود داشتن 11 اقلیم از 13 اقلیم جهان در این حوزه کمتر از یک درصد است.

رییس پژوهشکده گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اظهار کرد: این پژوهشکده به عنوان بزرگترین مرکز تحقیقات گیاهان دارویی کشور در زمینه کارآفرینی اقدامات متنوعی انجام داده است که یکی از این اقدامات تشکیل کارگروه تخصصی تجاری سازی می‌باشد. این کارگروه با رویکرد تولید ثروت از پژوهش‌های انجام شده در پژوهشکده به تعریف هدفمند شبکه برنامه‌های گروه‌های پژوهشی نظارت کرده و سمت و سوی پژوهش‌های بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی تعریف شده را در دو قالب دانش فنی محض و نمونه آزمایشگاهی در مسیر تجاری سازی هدایت می‌کند که بعنوان مثال از داروی ترک اعتیاد دتوکسین به عنوان یک نمونه آزمایشگاهی که کارآزمایی بالینی آن به طور کامل توسط این پژوهشکده انجام شده است می‌توان نام برد.

دکتر غفارزادگان افزود: کارگروه تخصصی تجاری سازی این پژوهشکده علاوه بر تجاری سازی طرح‌های داخلی پژوهشکده، خدمات تجاری سازی از جمله ارزش گذاری تخصصی دانش فنی، تدوین طرح‌های توجیهی (FS)، طرح‌های کسب و کار (BP)، اخذ سفارش توسعه دانش فنی از صنعت و ارائه مشاوره کسب و کار در زمینه تجاری سازی گیاهان دارویی را برای صاحبان ایده و دانش فنی و نیز سرمایه گذاران حوزه گیاهان دارویی در خارج از پژوهشکده نیز ارائه می‌نماید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از دیگر اقدامات پژوهشکده در این زمینه، تدوین دوره آشنایی با کشت، فرآوری و کسب و کار گیاهان دارویی توسط واحد آموزش پژوهشکده می‌باشد. در این دوره فراگیران با آموزش سرفصل‌هایی همچون روشهای کاشت و فرآوری گیاهان دارویی، آشنایی با اصول جامع گیاه درمانی، مدیریت و برنامه ریزی استراتژیک، کاربرد مدل سازی در تولید گیاهان دارویی، مدیریت کسب و کار و نحوه تجاری سازی گیاهان دارویی و همچنین مدیریت فروش و بازاریابی مؤثر می‌توانند مهارت و تخصص لازم جهت راه اندازی کسب و کار در حوزه گیاهان دارویی و داروهای گیاهی را  بدست آورند.

کلیدواژه‌ها: پژوهشکده گیاهان دارویی


نظر شما :