با حضور وزیر آموزش و پرورش؛
مراسم گرامیداشت بیستمین سالروز تاسیس ایسنا برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی در مراسم گرامیداشت بیستمین سالروز تاسیس ایسنا که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد، ضمن عرض تبریک این روز به اهالی خبرگزاری دانشجویان ایران اظهار کرد: ایسنا را یکی از الگوسازیهای موفق جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی و اجتماعی کشور میدانم. در واقع جهاد دانشگاهی یک نهاد الگوساز در زمینههایی چون فرهنگ، آموزش و توسعه علمی و فناورانه که مولفههای اصلی پیشرفت هستند میباشد. ما طی این سالها تلاش کردیم اثبات کنیم کشور در این حوزهها دارای توانمندی خاص است و میتواند و باید متکی بر توان خودش باشد.
وی گفت: تقاضایی که از دولتمردان داریم این است که با سعه صدر در قبال رسانه برخورد کنند و به آن اجازه نقد بدهند. گاهی دیده میشود که برخی دوستان در دولتهای مختلف با کمترین نقد برآشفته میشوند. ما نیز حمایت از دولتهای منتخب را وظیفه خود میدانیم و چه جهاد دانشگاهی و چه ایسنا حامی دولت هستند اما حتماً وظیفه یک رسانه هم این است که اگر جایی مشکلی وجود دارد نقد منصفانه کند و از این بابت مورد فشار قرار نگیرد که قطعاً همینطور هم خواهد بود.
رییس جهاد دانشگاهی گفت: از دانشجویان توقع صداقت، آرمانگرایی و صراحت در بیان مسائل داریم، اما گاهی شاهد هستیم که این صراحت و آرمانگرایی با درشت گویی اشتباه گرفته میشود؛ درشت گوییهایی که در شأن دانشجو نیست.
رییس جهاد دانشگاهی گفت: از دانشجویان توقع صداقت، آرمانگرایی و صراحت در بیان مسائل داریم. اما چند سال است شاهد هستیم که گاهی اوقات این صراحت و آرمانگرایی را با درشت گویی اشتباه گرفتهایم؛ درشتگوییهایی که در شأن دانشجو نیست. در حالی که دانشجو باید از مسائل مطلع و آرمانگرا باشد.
وی تاکید کرد: به جای ایراداتی که درباره موفق نبودن میگیریم باید شرایطی را برای شناسایی استعدادها از طریق رشد و تقویت احزاب فراهم کنیم. احزاب اگر باشند کشور به سمت شایسته سالاری رفته و برنامه محور میشود و توقع ما از فضای دانشجویی این است که عالمانه و منصفانه و با شفافیت مسائل و مشکلاتی که باعث میشوند کشور در مسیر پیشرفت قرار نگیرد را نقد کنند.
دکترطیبی ادامه داد: معتقدیم باید از نهضتهای مردمی و مستضعف حمایت کنیم. این امر شاید مضایقی را برای کشور ایجاد کند ولی اگر بخواهیم فقط نقد کردن بدون توجه همه جانبه را دنبال کنیم مشکلات ما حل نمیشود. ما همواره نقد داشتهایم اما اگر محدودیتها را درنظر نگیریم به نتیجه مطلوب نمیرسیم.
رییس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه دانشجویان مدیران آینده ما هستند و باید بتوانند در فضای آزاد با یکدیگر گفت و گو کنند، خاطرنشان کرد: در این راستا مسابقات ملی مناظره دانشجویی در شش سال گذشته به ابتکار جهاد دانشگاهی شکل گرفته و امسال هفتمین دوره آن برگزار می شود.
بدنه این خبرگزاری را جوان و دانشجو نگه داشتهایم
مدیر عامل خبرگزاری دانشجویان ایران نیز در این مراسم با بیان اینکه ایسنا مولود انقلاب اسلامی است، گفت: ایسنا نشانگر حرکت جوانان دانشجوست که با اعتبار، اعتماد، شور و استعداد بدون وابستگی به مال و سیاست، قلم به دست گرفتند و اطلاعرسانی صحیح انجام دادند.
دکتر علی متقیان با یادآوری اینکه امروز بیستمین سال فعالیت خبرگزاری دانشجویان ایران آغاز میشود، اظهار کرد: در ابتدای امر بر ارواح طیبه شهدای انقلاب اسلامی به ویژه دو شهید عزیزمان اسماعیل عمرانی و حسن قریب که در ۱۵ آذر ۸۴ در راه خدا و برای پاسداشت قلم به شهادت رسیدند، سلام و درود میفرستیم.
وی افزود: خداوند را شاکریم که ۱۹ سال با قلم، اعتبار آفریدیم و کمابیش با افتخار میتوانیم بگوییم ۱۹ سال افتخار، آبرو، عزت و سربلندی را پشت سرگذاشتیم. پژواک این اعتماد را در سخنان مخاطبان و مسوولان میشنویم.
مدیر عامل ایسنا با بیان اینکه شکرگزاریم که امانتدار قلمی هستیم که خداوند به آن سوگند خورده است، گفت: ۱۹ سال از عمر ایسنا گذشت، ایسنایی که در ۱۶ آذر ۱۳۷۸ با کلام امیدبخش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «اخبار خوب، مفید و امیدبخش مخابره کنید» آغاز به کار کرد.
دکترمتقیان ادامه داد: با ورود ایسنا به عرصه خبر، کار به جایی رسید که مرحوم استاد معتمدنژاد وقتی در وصف ایسنا سخن میگفت، معتقد بود تاریخ معاصر مطبوعات به قبل و بعد از ایسنا تقسیم میشود. ایسنا نقطه عطفی برای تحول خبر و خبرنگاری در کشور شد زمانی ایسنا پا به عرصه وجود گذاشت که در ایران اسلامی یک خبرگزاری بود که از قبل از انقلاب فعالیت داشت و این ویژگی اختصاص به ایسنا دارد که اولین مولود خبری انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه ایسنا نشانگر حرکت جوانان دانشجوست که با اعتبار، اعتماد، شور و استعداد بدون وابستگی به مال و سیاست، قلم به دست گرفتند و اطلاعرسانی صحیح انجام دادند، گفت: خداوند را بر این نعمت و سرمایهای که امروز از آن برخورداریم سپاسگزاریم. ایسنا هنوز میتواند بگوید بدنه اصلیاش جوانانی پرشور و دانشجوی دارای اعتماد به نفس و خوشفکر هستند. آنها به میز و تشکیلات و پست و مقام و خط و ربط دلبسته ندارند و بسم ربک، قلم به دست میگیرند و برای خدا مینویسند.
مدیرعامل ایسنا ادامه داد: در رصدی که هر روزه انجام میشود، بیشترین اخباری که در روزنامهها و مطبوعات استفاده میشود، از خبرهای ایسناست و پایگاهها بیشترین خبر را از روی ایسنا برمیدارند و اگر بگوییم پرمراجعترین خبرگزاری داخلی است به گزافه نگفتهایم.
دکترعلی متقیان در پایان گفت: ویژگی خاص ما این است که بدنه ایسنا جوان و دانشجو نگه داشته شده و همه اعضای ایسنا آموزش دیده خود ایسنا هستند. دروازهبانان خبر، جوانان دیروز و با تجربههای امروز هستند؛ از اینرو است که در ارسال اخبار ایسنا پختگی و حرفهایگری دیده میشود ضمن آنکه شور و حال جوانانه نیز وجود دارد.
نظر شما :