رییس جهاددانشگاهی ایلام خبر داد:

ارسال ۵۰ ایده به «ایده‌شو» کشاورزی/ حمایت از ایده‌های برتر تا اتصال به بازار

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۵:۲۶ کد : ۳۷۵۲۳ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رییس جهادانشگاهی ایلام از وصول ۵۰ ایده به دبیرخانه‌ی «ایده‌شو» خبر داد و گفت: از بین این ایده‌ها ۱۲ ایده به مرحله پایانی راه یافت و سایر ایده‌ها نیز که قابلیت تجاری‌سازی دارند جهت اتصال به بازار حمایت خواهند شد.
ارسال ۵۰ ایده به «ایده‌شو» کشاورزی/ حمایت از ایده‌های برتر تا اتصال به بازار

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی ایلام؛ سیدغلامرضا حسینی در مراسم اختتامیه‌ی رویداد ایده شو کشاورزی که در جهاددانشگاهی که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه ایلام و معاون اقتصادی استاندار  برگزار شد، اظهار کرد:  برای دستیابی به اقتصاد دانش بنیان باید شرایط لازم برای ابداع و نوآوری فراهم شود تا توانایی تبدیل ایده به سمت تجاری سازی فراهم شود.

وی با بیان این که تشویق و ترغیب افراد به فرهنگ نوآورانه باعث رشد و توسعه جامعه می‌شود، گفت: اگر زیرساخت‌های لازم برای ظهور و بروز ایده‌ها ایجاد نشود شاهد  خروج نخبگان و فعالان استارت‌آپی به خارج استان و در نتیجه ضعیف شدن استان خواهیم بود.

رییس جهاددانشگاهی ایلام با تاکید کرد: توسعه ارتباطات، انقلاب الکترونیک و تحولات مفهومی در نظام‌های قدرت و ثروت جامعه بشری را با نیازهای جدیدی روبرو ساخته است و  این همه نیاز  اطراف ما وجود دارد و کافی است برای هر یک از این نیازها یک راه حل داشته باشیم و یاد گرفتن یک مهارت و  یک نرم افزار می‌تواند در دنیای امروزی که مبتنی بر فناوری اطلاعات است یک شغل ایجاد کند.

حسینی گفت: کسب و کارهای ایرانی نیازهای زیادی دارد که اغلب به دلیل در دسترس نبودن نیروی ماهر یا انجام نمی‌شود یا به صورت ناقص به سرانجام می‌رسد، بنابراین با ایجاد زمینه‌های لازم و فرصت دادن به جوانان در جهت خلق ایده، توانمندسازی، تیم سازی، شبکه سازی و اتصال به بازار می‌توان در توسعه اقتصادی و کاهش بیکاری اقدامات ارزشمندی انجام داد.

عضو هیئت علمی جهاددانشگاهی ادامه داد: در این راستا مرکز رشد گیاهان دارویی و محصولات کشاورزی جهاددانشگاهی با همکاری سازمان جهاد کشاورزی و صندوق حمایت سرمایه گذاری توسعه کشاورزی رویداد «ایده شو» را با محوریت گیاهان دارویی و کشاورزی برگزار کرد.

رییس جهاددانشگاهی ایلام تصریح کرد: نزدیک به ۵۰ ایده ارزشمند و بسیار خوب به دبیرخانه ارسال شد و از بین این ایده‌ها ۱۲ ایده به مرحله پایانی راه یافت که از ایده‌های اول تا سوم تقدیر به عمل خواهد آمد و سایر ایده‌ها نیز که قابلیت تجاری‌سازی دارند جهت اتصال به بازار  حتما حمایت خواهند شد.

حسینی با بیان اینکه استان ایلام جوانان با استعداد و خلاق زیادی دارد و از استان‌های امن کشور است و ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های گردشگری، صادرات، کشاورزی، خدمات و تولید دارد، ابراز امیدواری کرد با جمع کردن جوانان متخصص و خلاق شاهد رشد و توسعه فرهنگ نوآوری و فناوری در استان باشیم.

تلاش‌های جهاددانشگاهی برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان قابل تقدیر است

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام نیز در این مراسم گفت: جهاددانشگاهی تلاش‌های خوبی را برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان داشته است و امیدواریم همه دستگاه‌ها و نهادها دست به دست هم بدهند تا خلاء‌های موجود برای تبدیل علم به تولید و ثروت پر شود.

«اله‌نور کریمی‌تبار»اظهار کرد: مجاهدت‌های مردم ایران در جنگ تحمیلی با دستان خالی همواره الگویی موفق برای غلبه بر موانع است.

وی با اشاره به حضور جوانان و دانش‌آموزان در جنگ تحمیلی گفت: شهید فهمیده نمونه‌ی عالی نسلی است که با اعتقاد قهرمان رزمی شد و با سن کم الگوهایی بی‌نظیر را برای ایران اسلامی ترسیم کرده‌اند.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با کم‌نظیر دانستن استعدادهای استان ایلام، گفت: در سفر رئیس‌جمهور تاکید کردم که استان ایلام دارای چهره‌هایی در حد معاون وزیر است و لیستی در این زمینه نیز ارائه شده است.

کریمی‌تبار حضور جوانانی مخترع و کارآفرین  با۲۸ سال سن و ۹۰ اختراع را نعمتی بزرگ دانست و گفت: از این جوانان زیاد داریم اما در مرحله‌ی ثبت اختراع دچار مشکل هستند که باید مسئولان برای این مهم چاره‌اندیشی کنند.

وی تاکید کرد: جوانانی که با سرمایه‌ خود و یا حتی قرض و بر اساس نیاز جامعه اختراعی را انجام می‌دهند نباید معطل مجوز باشند و یا در ثبت  اختراع با مشکل مواجه شوند و با پاسکاری آزار می‌بینند و اذیت می‌شوند و این اجحاف در حق نخبه‌های علمی است.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام تاکید کرد: باید قوانین و آیین‌نامه‌ها را به سود نخبگان و مخترعین تفسیر کرد و در قراردادها تلاش کرد به نوآوران به صورت ویژه کمک کرد.

امام جمعه ایلام ادامه داد: جهاددانشگاهی تلاش‌های خوبی را برای تحقق اقتصاد دانش‌بنیان داشته است و امیدواریم همه دستگاه‌ها و نهادها دست به دست هم بدهند تا خلاء‌های موجود برای تبدیل علم به تولید و ثروت پُر شود.

نماینده ولی‌فقیه در استان ایلام با تاکید بر تامین نیازهای مالی مخترعان و مبتکران، گفت: اگر موانع بر سر راه مخترعان برداشته شود تولید و اشتغال رونق خواهد گرفت.

کریمی‌تبار با اشاره به استعدادهای استان گفت: ایلام با دارا بودن منابع بی‌شمار و با جمعیت کم  بهشت سرمایه‌گذاری در همه عرصه‌ها است و باید از  فرصت اربعین نیز نهایت استفاده را برد و نباید مسئولان در این زمینه فرصت‌سوزی کنند چون هر نوع فرصت سوزی در این زمینه ناشکری است.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی ایلام


نظر شما :