کتاب منطق مارکوف منتشر شد

۱۲ آبان ۱۴۰۰ | ۱۶:۱۱ کد : ۳۷۵۲۱ فرهنگی
انتشارات جهاد دانشگاهی اردبیل کتاب «منطق مارکوف(یک لایه رابط برای هوش مصنوعی)» را در ۲۰۸ صفحه و ۷ بخش منتشر کرد.
کتاب منطق مارکوف منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی اردبیل، این کتاب با رویکردی به حوزه فنی و مهندسی به ویژه علوم کامپیوتر و هوش مصنوعی توسط پدرو دومنیگوس و دنیل لوید در سال 2009 آمریکا تالیف شده و توسط دکتر سینا دامی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاداسلامی واحد تهران غرب و بنفشه صالح ترجمه شده است.

کتاب مذکور به دنبال آن است که بگوید الگوریتم‌های یادگیری اساساً از احتمال شرطی، بهینه‌سازی محدب و برنامه‌نویسی منطق استقرایی استفاده می‌کنند. منطق مارکوف با موفقیت در مورد مشکلات استخراج و ادغام اطلاعات، پردازش زبان طبیعی، برنامه‌ریزی ربات‌ها، تحلیل شبکه‌های اجتماعی، زیست‌شناسی رایانشی و سایر موارد به کار گرفته شده و اساس سیستم منبع باز است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر و تهیه کتاب منطق مارکوف که چاپ اول آن در پاییز 1400 با قیمت 450 هزار ریال عرضه شد با شماره 33749503-045داخلی 111 تماس حاصل نمایند.

کلید واژه ها: انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل