حمایت سازمان جهاددانشگاهی تهران از استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای نوپای دانشجویی و دانشگاهی

۰۴ آبان ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۳ کد : ۳۷۲۰۲ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاددانشگاهی تهران با بیان این‌که جهاددانشگاهی با هدف تحقق الگوی اقتصاد دانش‌بنیان و حمایت از ایجاد و توسعه کسب وکارهای دانشجویی و دانشگاهی، مرکز نوآوری و شتابدهی را تاسیس کرده است، اعلام کرد: استادان و اعضای هیئت علمی دانشگاه و همچنین دانشجویان و دانش‌آموختگان و جوانان نخبه و صاحب ایده‌های جدید می‌توانند در این مرکز مستقر شده و از حمایت‌ها و امکانات آن در جهت رشد و توسعه ایده خود بهره مند شوند.
حمایت سازمان جهاددانشگاهی تهران از استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای نوپای دانشجویی و دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، مرتضی پرهیزکار با بیان این‌که این حمایت‌ها به کاهش ریسک، زمان و هزینه راه‌اندازی استارت‌آپ‌ها و کسب و کارهای نوپا کمک می‌کند، اظهار کرد: ایجاد و تقویت هسته‌های نوآوری و کارآفرینی و کمک به تجاری‌سازی دستاوردهای پژوهشی و فناوری در دانشگاه و جهاددانشگاهی از اهداف اصلی راه‌اندازی این مرکز در سازمان جهاددانشگاهی تهران است.

وی با بیان این‌که اغلب استارت‌آپ‌ها در بدو تأسیس به لحاظ منابع مالی و نیازهای تخصصی و فنی بسیار آسیب‌پذیر هستند، افزود: از این‌رو ارائه خدمات آموزشی، مشاوره‌ای و منتورینگ، تأمین منابع مالی از طریق ارتباط با سرمایه‌گذاران و معرفی ایده‌های خوب به صندوق‌های سرمایه گذاری از مهم‌ترین خدمات این مرکز خواهند بود. 

پرهیزکار با بیان این‌که این مرکز در سه حوزه تخصصی شامل آموزش و توسعه منابع انسانی، شیمی و مهندسی شیمی، مهندسی متالورژی و آلیاژهای ویژه فلزی فعالیت خواهد کرد، افزود: فضای اختصاص‌یافته برای استقرار این مرکز به مساحت 640 متر مربع در مجتمع آموزشی سازمان جهاد دانشگاهی تهران در بلوار کشاورز در حال آماده‌سازی است. این مرکز همچنین می‌تواند از سایر امکانات این مجتمع اعم از آمفی‌تئاتر، کلاس‌ها و استودیوی تولید محتوا برای تحقق مأموریت‌ها و انجام فعالیت‌ها استفاده کند. 

دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاددانشگاهی تهران با بیان این‌که سازمان جهاد دانشگاهی تهران تعداد مناسبی آزمایشگاه، کارگاه و امکانات مورد نیاز در بخش‌های شیمی، مهندسی شیمی و مهندسی متالورژی در اختیار دارد، افزود: افراد و شرکت‌های مستقر در این مرکز می‌توانند از این امکانات برای تحقق مأموریت‌های خود به خوبی استفاده کند.

وی تأمین منابع مالی برای تجهیز و فعالیت این مرکز را یکی از الزامات موفقیت مرکز برشمرد و از سازمان‌ها و کارآفرینان اجتماعی و شرکت‌ها برای سرمایه‌گذاری و کمک مالی به این مرکز نوپا دعوت کرد. 

دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاددانشگاهی تهران با بیان این‌که هم‌اکنون چندین پروژه اجرایی و فعالیت تخصصی برای تقویت اکوسیستم نوآوری و کارآفرینی، حمایت از ایده‌ها، محصولات و هسته‌های نوآوری و فناوری، طراحی شده است، گفت: با برخی نهادها و سازمان‌ها نظیر دانشکده‌های دانشگاه تهران در حال مذاکره و رایزنی برای تبادل تفاهم‌نامه و انجام پیگیری‌های لازم به‌منظور همکاری و هم‌افزایی برای انجام کارهای مشترک در همه ابعاد و زمینه‌ها هستیم.

وی با بیان این‌که آموزش و توسعه منابع انسانی موضوع بسیار گسترده‌ای است که فناوری‌های آموزشی، آزمون‌ها، استانداردهای آموزشی، برگزاری آموزش‌های الکترونیکی، شبیه‌سازی‌های آموزشی و تجهیزات را شامل می‌شود، افزود: در این مرکز از ایده‌های جدید در بحث توسعه منابع انسانی، ارتباط شغل و آموزش، تهیه استانداردهای جدید شغلی و مطالعات آموزشی، آینده‌پژوهی در زمینه مشاغل و مهارت‌ها استقبال می‌شود.

پرهیزکار خاطرنشان کرد: دیگر حوزه فعالیت این مرکز شیمی و مهندسی شیمی است که محور اصلی آن سورفاکتانت‌ها و صنایع شوینده است. سازمان جهاددانشگاهی تهران بیش از 20 سال در این زمینه سابقه فعالیت دارد و در این راستا فناوری‌های زیادی ایجاد و محصولات فراوانی را تولید و به بازار عرضه کرده است.

دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاددانشگاهی تهران فعالیت در حوزه مواد ویژه فلزی و آلیاژهای خاص را سومین حوزه فعالیت این مرکز دانست و خاطرنشان کرد: سازمان جهاددانشگاهی تهران با بیش از 30 سال سابقه فعالیت در این زمینه، تاکنون اقدام به تولید انواع فولادها، آلیاژها، شکل‌دهی دقیق و ساخت مجموعه‌های صنعتی در صنایع نفت و گاز و سایر صنایع اساسی و بزرگ مانند فولاد و مس کرده و یکی از اولویت‌های مرکز نیز حمایت از این ایده‌ها و محصولات است.

وی درباره نیروهای به‌کار گرفته شده در این مرکز توضیح داد: اعضای هیئت علمی جهاد دانشگاهی و دانشگاه تهران، کارشناسان باتجربه جهاد دانشگاهی و صاحب‌نظران تخصصی در زمینه راه‌اندازی کسب و کارها و استارت‌آپ‌ها تحت‌عنوان منتور، مدرس، مربی و راهنما در این مرکز حضور خواهند داشت. 

دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاددانشگاهی تهران با بیان این‌که این مرکز چندین شیوه حمایت را طراحی و تعریف کرده است، افزود: در اختیار قرار دادن فضای فیزیکی برای استقرار تمام وقت حضوری، حضور موقت و ساعتی، دریافت مشاوره بدون حضور در مرکز و به‌صورت آنلاین از روش‌های ارتباط با افراد و شرکت‌های نوآور است.

دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاددانشگاهی تهران با بیان این‌که در فرآیند تشکیل استارت‌آپ، تبدیل ایده اولیه به محصول بسیار بحرانی و حیاتی است، افزود: فرآیند شتابدهی، یک فرآیند کوتاه مدت 6 تا 9 ماهه است که انتظار می‌رود طی این مدت ایده اولیه به محصول و فناوری قابل قبولی تکامل پیدا کند و با جذب سرمایه و تولید محصول، به ایجاد کسب و کار منتهی شود. این مرکز امکانات لازم برای حمایت از نوآوران در همه مراحل ذکر شده را دارد. 

پرهیزکار سابقه 40 ساله فعالیت جهاددانشگاهی در زمینه پژوهش و فناوری را پشتوانه خوبی برای این مرکز اعلام کرد و از همه دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران خواست تا ایده‌های خود را با این مرکز در میان بگذارند و در فعالیت‌های انگیزشی و مشاوره‌ای این مرکز شرکت کنند.  

دعوت از سازمان‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی برای همکاری با «منش»
دبیر مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) سازمان جهاددانشگاهی تهران از سازمان‌ها و اشخاص حقیقی و حقوقی که امکاناتی نظیر سرمایه و تجهیزات فنی در اختیار دارند و یا مایل به ارائه آموزش، خدمات مشاوره‌ای و منتورینگ هستند، دعوت به همکاری کرد. 

وی اظهار امیدواری کرد که بتوان در این مسیر که خدمت جدیدی از سوی سازمان جهاددانشگاهی تهران برای توسعه نوآوری و فناوری است از همیاری همه عزیزان در بخش دانشگاه، صنعت و تجارت بهره‌مند شد.
 

کلیدواژه‌ها: سازمان جهاددانشگاهی تهران


نظر شما :