رییس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی:
خط تولید باطری خودروهای برقی در ایران راهاندازی میشود
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی،دکتر مسعود کمبرانی رییس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی جهاددانشگاهی با اشاره به تولید ۱۰ ماده پرمصرف صنعت نفت در پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی به دیگر تولیدات مهم پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران اشاره کرد و گفت: کریستالیزاتور از دیگر تولیدات پژوهشکده صنایع شیمیایی ایران است که نقش مهمی در صنایع فولاد، آلومینیوم و مس دارد و ضمن بی نیازی از واردات این ماده ارزش افزوده بسیار زیادی دارد.
وی با اشاره به بومی سازی ابرخازنهای الکتروشیمیایی توسط این پژوهشکده تصریح کرد: با توجه به دور شدن از انرژی فسیلی و تولید ماشینهای برقی و الکتریکی نیاز به ابرخازنها و باطری شارژ سریع رو به افزایش است و در علوم مختلفی از جمله هوا و فضا کاربرد حیاتی دارند؛ به گونهای که کشورهای توسعه یافته در حال سرمایه گذاریهای چند ده میلیون دلاری در این زمینه هستند اما محدودیت بودجه در ایران اجازه چنین سرمایه گذاری را نمیدهد.
دکتر کمبرانی با اشاره به این که در این زمینه تحقیقات خوبی توسط جهاددانشگاهی انجام شده و تجهیزات خوبی در قالب طرحهای فناورانه خریداری شده، تصریح کرد: با حمایت مجلس و دولت نیازمند راه اندازی خط تولید هستیم که امیدواریم در سال ۱۴۰۱ انجام شود.
وی افزود: در این طرح چند ابر خازن با ظرفیت خازنی در حدود ۳۶۰ فاراد مطابق با نمونههای تجاری شرکتهای معتبر بومی سازی میشود.
به گزارش ایسنا، رییس پژوهشکده صنایع شیمیایی ایران با اشاره به مشکلات تولید این ابرخازنها ادامه داد: بسیاری از تجهیزات ساخت ابرخازنها وارداتی است و چندین ماه در گمرک مانده است. از طرفی حدود ۳۰ میلیارد تومان برای راه اندازی خط تولید صنعتی این محصول مورد نیاز است و سرمایه گذار یا دریافت ردیف بودجه برای این مهم ضروری است.
نظر شما :