رییس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی خبر داد:
راهاندازی رشتههای مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی متناسب با پتانسیل منطقه
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی اردبیل، محمدعلی گودرزی با بیان این مطلب در حاشیه بازدید از مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل افزود: این مرکز یکی از مراکز مجهز جهاددانشگاهی در سطح کشور میباشد و امکانات تحصیلی و رفاهی خوبی برای دانشجویان فراهم کرده است.
وی با اشاره به این که راهاندازی رشتههای مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی با توجه به پتانسیل منطقه انجام میگیرد، تصریح کرد: با توجه به ظرفیتهای اردبیل در زمینه گیاهان دارویی و تولید فرش، مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در این استان با اخذ کد رشتههای باغبانی(گیاهان دارویی و معطر) و «صنایع دستی- فرش دستباف» در این زمینه خوب عمل کرده است.
گودرزی بر برگزاری رویدادهای علمی مرتبط با فرش در اردبیل تاکید و اظهار کرد: مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل باید تلاش مضاعفی در این زمینه داشته باشد و الگوی موفقی در زمینه تولید و عرضه مناسب فرش ارایه کند.
وی با اشاره به حرکت جهاددانشگاهی در زمینه امور مغفول مانده کشور خاطرنشان کرد: بازدید از فعالیتهای جهاددانشگاهی اردبیل نشان داد که این واحد با تبعیت از این رویکرد و با راهاندازی مراکز نوآوری و شتابدهی، درمان ناباروری و رشد فناوری گیاهان دارویی و همچنین خط تولید نشاسته حفاری، فعالیتهای خود را برنامهریزی کرده و پیش میبرد.
رییس مؤسسه آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی ، فعالیتهای جهاددانشگاهی اردبیل را مایه مباهات و افتخار دانست و افزود: این واحد برنامههای تخصصی خود را با بهرهگیری از افراد مجرب و بومی اجرایی کرده که جای تحسین دارد.
- بهرهمندی سه هزار نفر از خدمات آموزشی جهاددانشگاهی اردبیل در سال 1399
در این بازدید رییس جهاددانشگاهی اردبیل با بیان این که تمام فعالیتهای پژوهشی و آموزشی این واحد روی ظرفیتهای استان متمرکز و ترسیم شده است،تصریح کرد: فعالیتهای آموزشی زمانی پاسخگوی جامعه خواهد بود که از پشتوانه پژوهشی خوبی برخوردار باشد.
مهران اوچی اردبیلی با ارایه گزارشی از نحوه اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی در استان توسط جهاددانشگاهی اردبیل گفت: بعد از شناسایی 13 مزیت شغلی این طرح در استان و ارزیابی در زمینه میزان علاقهمندی ثبتکنندگان برای تحصیل دانشگاهی در رشته فعالیت خود، اخذ کد رشتههای باغبانی(گیاهان دارویی و معطر) و صنایع دستی(فرش دستباف) در دستور کار قرار گرفت.
وی افزود: این رشتهها با مساعدت موسسه آموزش عالی جهاددانشگاهی و دانشگاه جامع علمی کاربردی استان در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی اردبیل راهاندازی و شروع به پذیرش دانشجو کرد.
رییس جهاددانشگاهی اردبیل با اشاره به فعالیت مرکز آموزش علمی کاربردی و پنج مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی در استان، خاطرنشان کرد: در سال گذشته علیرغم محدودیتهای ناشی از شیوع ویروس کرونا بیش از سه هزار نفر از خدمات آموزشی این مراکز بهرهمند شدند.
اوچی اردبیلی با بیان اینکه ترم اول سالتحصیلی جاری برای اولین بار بیست نفر در رشته فرش دستباف در مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی اردبیل پذیرش شده است، اضافه کرد: در حال حاضر 420 نفر در ده کد رشته این مرکز در حال تحصیل هستند.
وی فضای فیزیکی و امکانات و تجهیزات مناسب، مدرسان مجرب، برگزاری منظم کلاسهای آموزشی، اعطای وام وزارت علوم برای بیش از ۷۰ درصد شهریه هر ترم با بازپرداخت بعد از فارغالتحصیلی و ارائه مدرک معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری را از مزایای آموزشی این مرکز اعلام کرد.
عضو هیات علمی جهاددانشگاهی اردبیل ادامه داد: فعالیتهای فرهنگی این واحد به همت خبرگزاریهای دانشجویان ایران(ایسنا)، بین المللی قرآن(ایکنا) و علم و فرهنگ(سیناپرس)، مراکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا)، گردشگری و امام و انقلاب در استان انجام میگیرد.
اوچی اردبیلی از آغاز احداث مجتمع سلامت، افتتاح خط تولید نشاسته حفاری و مهمانسرای جهاددانشگاهی اردبیل در سالجاری خبر داد و افزود: تمام تلاش این واحد مساعدت در پیشبرد اهداف توسعهای استان و کمک به حل نیازهای آن است.
گفتنی است رییس موسسه علمی کاربردی جهاددانشگاهی در این بازدید از نزدیک در جریان فعالیتهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی جهاددانشگاهی اردبیل قرار گرفت و برای توسعه مرکز آموزش علمی کاربردی این واحد قول مساعد داد.
نظر شما :