برگزاری افتتاح یک رویداد کارآفرینی از سوی جهاددانشگاهی خوزستان؛

حمله به فشارخون از طریق استارت آپ

۱۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۰۴ کد : ۳۶۸۴ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رویداد کارآفرینی "استارتاپی‌ها به فشارخون حمله کنید" با حضور روسای جهاددانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی اهواز افتتاح شد.
حمله به فشارخون از طریق استارت آپ

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، سیدعلیرضا علوی، رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان در آیین افتتاح رویداد کارآفرینی "استارتاپی‌ها به فشار خون حمله کنید" که در دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز برگزار شد، اظهار کرد: جای خرسندی است که در جمع دانشجویان حاضر، دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاهی، غیر از پزشکی نیز حضور دارند و می‌توانند با ایده‌هایی که ارائه می‌دهند، خدماتی را برای جامعه فراهم کنند.

وی افزود: در این رویداد اضلاع مختلف حوزه کارآفرینی شامل جهاددانشگاهی، دانشگاه علوم پزشکی، پارک علم و فناوری، بنیاد نخبگان و صندوق کارآفرینی امید دور هم جمع شده‌اند و امیدواریم خروجی این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیانی باشند که با استقرار در مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت، از تسهیلات جهاد دانشگاهی استفاده کنند.

علوی تصریح کرد: عدم تطبیق ساختارهای نظام آموزشی و نیازهای واقعی جامعه، از جمله مشکلاتی بوده که در سال‌های اخیر در کشور شاهد بوده‌ایم. در انتهای دهه هفتاد، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی تاسیس شد و در طول سال‌ها فعالیت این مجموعه، شاهد رشد شرکت‌های دانش‌بنیان در کشور بوده‌ایم. در استان خوزستان نیز دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان در جهاد دانشگاهی فعالیت دارد، ولی خلائی که وجود داشت این بود که ایده‌هایی که به این سازمان وارد می‌شد و خروجی رویدادهای متعدد کارآفرینی، به محصول تبدیل نمی‌شد. به همین دلیل ایده راه‌اندازی مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت در جهاد دانشگاهی مطرح شد و در حال حاضر این مرکز در اهواز فعال است.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان بیان کرد: اعلام آمادگی می‌کنیم که تیم‌های برتر این رویداد، از سوی جهاد دانشگاهی خوزستان و از طریق مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت مورد حمایت قرار گیرند.

دکتر ایرج نظری، رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز نیز در این آیین با اشاره به تاثیر برگزاری این رویداد در زمینه مقابله و درمان فشار خون، گفت: در سالیان گذشته، بیماری‌های واگیردار، مشکل اصلی جوامع انسانی بود و هرسال مرگ و میرهای متعددی را به همین دلیل شاهد بودیم. در این زمینه فعالیت‌های زیادی انجام شد و امروز شاهد هستیم که بسیاری از بیماری‌های واگیردار که در گذشته موجب مرگ و میر می‌شدند، مانند سرخک، کنترل شده‌اند و دیگر شاهد وقوع اپیدمی در این زمینه نیستیم.

وی افزود: به عنوان مثال "ویروس اسپانیانیی" در سال‌های جنگ جهانی در دنیا شایع شد و 50 میلیون نفر را به کام مرگ کشاند و در ایران نیز تلفات بسیاری داشتیم. در خصوص چنین بیماری‌هایی، برنامه‌ریزی، یافتن راهکار، مقابله، حمله و درمان صورت گرفت. این در حالی است که امروز با نسل جدیدی از بیماری‌ها مواجه هستیم که به راحتی از بدن بیمار خارج نمی‌شوند و گاه تا پایان عمر همراه وی هستند.

نظری تصریح کرد: در بیماری‌های واگیردار، عامل بیماری پیدا می‌شود و به راحتی درمان صورت می‌گیرد، این در حالی است که در بیماری‌هایی مانند فشار خون، دیابت و موارد مشابه، درمان به راحتی انجام نمی‌شود. بیماری‌های قلب و عروق، فشار خون، سرطان و تصادفات، امروزه بیشترین علت مرگ و میر در دنیا هستند و لازم است برای کنترل و مقابله با آنها راهکار اندیشیده شود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز ادامه داد: فشار خون نیز معضل مهمی است که همه ارگان‌های بدن بیمار را درگیر می‌کند و شناسایی و کنترل و درمان به موقع آن اهمیت بسیاری دارد. برگزاری این رویداد می‌تواند کمک کند که نیروهای جوان و خوش‌فکر، راهکارهای مناسبی برای مقابله و درمان این بیماری پیدا کنند.

دکتر محمد بدوی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز نیز در این آیین اظهار کرد: حوزه سلامت، حوزه بسیار گسترده‌ای است و ضرورت دارد که دانشجویان در رشته‌های مختلف علمی، به این حوزه وارد شوند و ایده‌هایی برای بهبود خدمات درمانی ارائه دهند.

وی افزود: دانشگاه‌های نسل سوم نیز از آموزش و پژوهش فراتر رفته‌اند و به دانشگاه‌های کارآفرین تبدیل شده‌اند که به دنبال ایجاد فرصت‌های کارآفرینی برای دانشجویان هستند. این رویداد نیز می‌تواند در این زمینه بسیار موثر باشد و علاوه بر حل مشکل فشار خون، موجب تقویت ایده‌های مختلف در این زمینه شود.

دکتر قدرت‌اله شاکری‌نژاد رییس مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاددانشگاهی خوزستان نیز در این نشست اظهار کرد: در این رویداد دانشجویان مختلف از دانشگاه‌های اقماری علوم پزشکی خوزستان و لرستان حضور دارند و با ایده‌هایی که ارائه می‌دهند، فشار خون را که اکنون یک تهدید است، به فرصت تبدیل می‌کنند.

وی افزود: در آینده نیز این رویداد در مقوله‌های دیگر مانند دیابت و تنفس نیز برگزار می شود.

گفتنی است، رویداد کارآفرینی "استارتاپی‌ها به فشار خون حمله کنید" از سوی مرکز رشد فناوری‌های نوین سلامت جهاددانشگاهی خوزستان در دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز برگزار شد


نظر شما :