نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس تاکید کرد:

تقویت نگاه علمی و مردمی در جهاددانشگاهی

۱۷ مهر ۱۴۰۰ | ۱۰:۰۲ کد : ۳۶۵۵۰ عمومی
رییس جهاددانشگاهی فارس و نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، طی نشستی پیرامون اقدامات علمی، تحقیقاتی، فرهنگی و ... جهاددانشگاهی و اهمیت این فعالیت‌ها و لزوم و چگونگی حمایت از آنها گفت و گو کردند.
تقویت نگاه علمی و مردمی در جهاددانشگاهی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی فارس، رییس جهاددانشگاهی فارس در نشستی با ابراهیم عزیزی، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی اقدامات اجرایی شده در زمینه ارتقاء ظرفیت‌های فرآوری محصولات کشاورزی، توان علمی حوزه کشاورزی و دامپروری و همچنین پزشکی توسط این نهاد طی سه سال اخیر، خواستار معطوف شدن حمایت‌ها برای نهایی شدن این فعالیت‌ها شد.

نماینده شیراز و زرقان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست بر تقویت نگاه علمی و مردمی در جهاددانشگاهی تاکید کرد.

ابراهیم عزیزی با اشاره به مأموریت ذاتی جهاددانشگاهی گفت: شأن جهاددانشگاهی حرکت جهادی و علمی برای حل مشکلات کشور است چراکه جامعه همین انتظار را از این مجموعه دارد.

نایب رییس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تبیین نگاه جهادی و انقلابی افزود: برخی این طور تصور می کنند که کار جهادی یعنی کار شتاب زده و بدون نظم و تفکر، در حالی که بر عکس کار جهادی مبتنی بر یک ساختار علمی است و بسیاری از مشکلات کشور با این نگاه قابل حل و فصل است.

وی در تعریف کار جهادی بیان کرد: کار جهادی یعنی کار مطمئن، مبتنی بر مبانی انقلاب، با کم ترین زمان و هزینه و حداکثر دستاورد که بی گمان بر یک ساختار علمی و منطقی استوار است.

عزیزی بر ورود جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف جهاد علمی در عرصه های گوناگون تاکید کرد و گفت: کشور ما با ایده ها رشد می کند و جهاددانشگاهی در این راستا باید موانع رشد فناوری و تولید را شناسایی کرده و زمینه را برای پیشرفت کشور آماده کند.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی خواستار بسط نگاه علمی و مردمی در جهاددانشگاهی شد و افزود: هر چقدر جهاد دانشگاهی از نگاه اداری فاصله گرفته و نگاه مردمی را بر مجموعه خود حاکم کند، موفقیت آن نیز بیشتر خواهد بود.

عزیزی بیان کرد: جهاددانشگاهی طوری کار کند که دستاوردهایش رنگ و بوی مردمی به خود بگیرد و این موضوع زمانی تحقق پیدا می کند که کارها از ساختار اداری و دولتی به مردمی تغییر یابد.

رییس جهاددانشگاهی فارس نیز گفت: جهاددانشگاهی در فارس اقداماتی در زمینه فرآوری گل محمدی، ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، راه اندازی مراکز درمان ناباروری و سرطان و ... را اجرایی کرده است.

بابایی با یادآوری این که نهایی شدن این اقدامات که بسترساز، تحقق شعار سال در زمینه رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار خواهد بود، گفت: اقدامات برنامه ریزی شده توسط جهاددانشگاهی با نگاهی دقیق و علمی و متناسب با ظرفیت‌های استان بوده و منجر به افزایش ارزش افزوده و بسترسازی توسعه فارس در ابعاد مختلف به‌ویژه علمی و اقتصادی خواهد بود.

رییس جهاددانشگاهی فارس تاکید کرد که این نهاد برای اجرایی کردن اقدامات تحقیقاتی، پژوهشی و برنامه‌های علم محور خود نیازمند حمایت‌های مستمر از سوی مسوولان و همه دستگاه‌های اجرایی در سراسر استان است و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، نقشی محوری و اثرگذار در این ارتباط داشته و دارند.

بابایی با بیان این که جهاددانشگاهی در سطح ملی دارای توانمندی‌های گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف است، گفت: این نهاد بدون اتکاء به اعتبارات دولتی و بی آنکه سربار باشد، اقدامات شاخصی را اجرایی کرده و دست‌آوردهای متعددی را داشته است.

رییس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به ظرفیت‌های این استان در زمینه کشاورزی و دامپروری، تاکید کرد: راه‌اندازی طرح عصاره‌گیری گل محمدی، می‌تواند بسترساز ارتقاء تولید و افزایش ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی باشد.

بابایی تلاش جهاددانشگاهی فارس برای احداث مرکز تحقیقات گیاهان دارویی را از دیگر اقدامات زیرساختی این نهاد برای کمک به توسعه ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان دانست.

این مقام مسئول همچنین راه‌اندازی مراکز درمان ناباروری و سرطان را هم با توجه به توانمندی‌های جهاددانشگاهی در کشور و جایگاه استان فارس در حوزه سلامت، گامی موثر در ارتقاء موقعیت فارس و شیراز به عنوان یکی از قطب‌های پزشکی برشمرد.

رییس جهاددانشگاهی فارس با قدردانی از حمایت‌های نماینده مردم شیراز و زرقان در پیشبرد اقدامات این نهاد، خواستار تداوم و توسعه این حمایت‌ها برای تحقق برنامه‌های مختلف در ابعاد فرهنگی، علمی، آموزشی و صنعتی شد.

 

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی فارس