رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی:

هم افزایی و انسجام اجتماعی، گامی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است

۱۲ آذر ۱۳۹۷ | ۱۳:۲۶ کد : ۳۶۳۳ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی گفت:هم افزایی و انسجام اجتماعی و فرهنگی، گامی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است.
هم افزایی و انسجام اجتماعی، گامی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی است

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، دکتر رضا شاهین‌فر در نشست با مدیرکل امور اجتماعی استانداری اظهار کرد: با همفکری و جلوگیری از موازی کاری‌ها و تقویت انسجام اجتماعی بین دستگاه‌های اجرایی و نهادهای مربوط، کاهش آسیب‌ها و تحقق اهداف فرهنگی و اجتماعی محقق خواهد شد.

وی با اشاره به مشکلات اجتماعی خراسان شمالی از جمله اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی و خشونت اظهار کرد: جهاددانشگاهی به پشتوانه مراکز علمی، فرهنگی و اجتماعی و پژوهشکد‌ه‌های مرتبط در حوزه مطالعه آسیب‌های اجتماعی، ارائه راهکار و اقدام، کارنامه موفقی داشته است و می تواند در کاهش آسیب های اجتماعی استان یاری‌رسان باشد.

عضو هیات علمی جهاددانشگاهی به مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) اشاره کرد و افزود: این مرکز از مراکز مورد وثوق پرسشگری در کشور است و با احصاء داده ها و اطلاعات متقن، ظرفیت خوبی برای برنامه ریزی و تصمیم گیری است.

دکتر شاهین فر همچنین برگزاری دوره‌های آموزشی خانواده سالم با مشارکت دادگستری و دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی را از طرح های موفق ذکر کرد و افزود: در قالب این طرح زوجین پیش از ازدواج از دوره های آموزشی و مشاوره ای برخوردار خواهند شد که در ازدواج پایدار و کاهش طلاق مثمرثمر است.

وی به اجرای طرح الگوی نوین مشاغل خانگی در استان به‌عنوان یکی از استان‌های پایلوت کشور در این زمینه اشاره کرد و ادامه داد: این طرح نیز طرحی نو در حوزه اشتغال و یک گام اجتماعی مثبت است که باقوت در استان در حال اجراست.

رییس جهاددانشگاهی خراسان شمالی به برنامه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این نهاد اشاره کرد و با بیان اینکه این واحد به حوزه درمان نیز ورود کرده است و به زودی در استان نخستین مرکز درمان ناباروری افتتاح می شود، ابراز امیدواری کرد: همه خدمات این نهاد با هم افزایی با سایر نهادها منجر به توسعه خدمات اجتماعی و بهره مندی مردم شود.

محمدتقی آریان مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی نیز در این نشست اظهار کرد: اگر پژوهش پایه همه طرح ها باشد، انجام امور، اصولی و با برنامه ریزی خواهد بود.

وی افزود: یکی از بزرگترین مشکلات ما این است که آنی تصمیم گیری می کنیم حال آنکه هر تصمیمی باید بر اساس پژوهش باشد تا به ثمر بنشیند.

وی ادامه داد: در این راستا در تصمیم گیری ها باید به مراکز علمی و دانشگاهی استناد کرد و بر پایه اطلاعات و داده های درست تصمیم گرفت و برنامه ریزی کرد.

مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان شمالی گفت: جهاددانشگاهی به پشتوانه علمی و تحقیقاتی، از مراکز مورد وثوق است و رویکرد ما در اجرای طرح ها و برنامه ها، برون سپاری و بهره گیری از مراکزی چون این نهاد است. 

آریان ادامه داد: همه مسائل مساله پول و اعتبار نیست بلکه اکثر مشکلات با هم افزایی و دوری از جزیره ای کار کردن قابل حل است.

وی تاکید کرد: جزیره ای کار کردن و پشت میزنشینی مدیران، یک آسیب است و برای توسعه و رفع مشکلات باید موثر عمل کرد.


نظر شما :